Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Laminace obočí jako nový trend. Vaše obočí zvýrazní a dodá mu na přirozenosti
Laminace obočí jako nový trend. Vaše obočí zvýrazní a dodá mu na přirozenosti Laminace obočí rozdělila ženy na dva tábory. Jedny tomuto novému trendu v úpravě obočí nemohou přijít na chuť a druhé mu zcela podlehly. Laminace obočí frčí v současnosti nejen mezi běžnými ženami, laminované obočí se rovněž stále častěji stává výsadou žen na Instagramu. Co to ale laminace obočí je a jak vůbec vypadá?
Článek
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu
Obrazy z mechu jako nový trend: Pusťte se do tvoření a pozvěte k sobě domů přírodu V moderních interiérech jsou stále častěji vidět obrazy z mechu. I vy se můžete dát do tvoření a vpustit k sobě domů stále zelenou přírodu nabitou pozitivní energií. I když interiéru nejvíc sluší rostlé pokojové květiny, také obrazy z mechu stojí za pozornost.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Anička Slováčková ukázala barevné vlasy a nové tetování. Co na její novou image říkáte?
Anička Slováčková ukázala barevné vlasy a nové tetování. Co na její novou image říkáte? Herečka, zpěvačka a influencerka Anička Slováčková se toho rozhodně nebojí. Na Instagramu představila svou novou image, která je pěkně odvážná. Anička se pochlubila nejen barevnými vlasy, ale také novým tetováním. Jak se vám její nový vzhled líbí?
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže Kvalitní podzimní dámský kabát vám s přehledem vydrží několik sezon. Pokud se ale necháte ráda unášet módními trendy, jistě se už teď poohlížíte po novém módním kousku. Jaké dámské kabáty tedy vévodí letošnímu podzimu? Na sklonku roku 2019 vám to bude slušet především v následujících modelech.
Článek
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním Nová plavková sezona se neúprosně blíží. Ať už budete své tělo vystavovat slunečním paprskům kdekoliv, určitě chcete, aby vám to v plavkách slušelo. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, máme pro vás tipy na dámské plavky, které budou kralovat létu 2020.
Článek
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy
Patříte mezi milovníky slaniny? Vyzkoušejte nový způsob její přípravy Na světě není snad nikdo, kdo by nemiloval krásně křupavou a opečenou slaninku, kterou si můžete dopřávat klidně každé ráno ke snídani. Jenže smažení slaniny může být někdy zbytečně zdlouhavý a kvůli prskajícímu oleji nebezpečný proces. Naštěstí pro všechny milovníky této pochoutky existuje mnohem jednodušší způsob, který vám dnes odhalíme.
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?