Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená Každý z nás má doma své oblíbené boty. Někdo se cítí nejlépe v obyčejných teniskách, další si potrpí na elegantní polobotky. Je tedy jasné, že náš výběr je určitým způsobem ovlivněn naší osobností. Co o vás boty říkají?
Článek
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit Bez dámských kotníkových bot si takřka žádná z nás nedokáže představit podzimní sezonu. Tento evergreen vládne dámským botníkům už spoustu let. Každý podzim však mívá jinou podobu. V jaké dámské kotníkové obuvi budete in letos?
Článek
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas Každá žena by měla vlastnit alespoň jeden pár obuvi na různé příležitosti - mokasíny a dámské tenisky na čas s přáteli, lodičky nebo dámské polobotky na plesy nebo sandálky a pantofle do horkých letních dnů. Nezapomeňte však ani na zateplené dámské kotníkové boty nebo kozačky do mrazivé zimy.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Zaschlé skvrny od krve na oblečení a matraci vyčistíte několika způsoby. Po zaschlé krvi nezůstane ani památka
Zaschlé skvrny od krve na oblečení a matraci vyčistíte několika způsoby. Po zaschlé krvi nezůstane ani památka Čas od času každý z nás bojuje se zaschlými skvrnami od krve na oblečení nebo na matraci. Odstranit zaschlou krev bývá tvrdý oříšek, a ne vždy se to podaří. Jestliže chcete, aby po zaschlých skvrnách od krve nezůstala na vašem oblečení či matraci jediná památka, vyzkoušejte několik osvědčených triků.
Článek
Jak se zbavit skvrn od potu na oblečení? Pomůže vám ocet, jedlá soda i kuchyňská sůl
Jak se zbavit skvrn od potu na oblečení? Pomůže vám ocet, jedlá soda i kuchyňská sůl Tento problém řešíme každé léto všichni. Jelikož se během vysokých teplot potíme víc než obvykle, odnáší to zpravidla naše oblečení. Pokud i po vyprání zůstaly na vašem oblíbeném bílém tričku žluté skvrny od potu, rozhodně jej nevyhazujte. Přinášíme vám triky, jak se těchto skvrn zbavíte jednoduše, rychle a především levně.
Článek
Kocour Jordan krade v noci boty sousedům. Jeho majitelka vytvořila facebookovou skupinu, v rámci níž vrací ukradené boty majitelům
Kocour Jordan krade v noci boty sousedům. Jeho majitelka vytvořila facebookovou skupinu, v rámci níž vrací ukradené boty majitelům Kočky jsou noční tvorové. Přes den spí a v noci mají pré. Ovšem nemyslete si, že pouze loví myši. To kocour Jordan z amerického městečka Altoony v Pensylvánii je jiného ražení. V noci krade boty v sousedství a pak je hrdě nosí své paničce. Jeho majitelka BJ Ross dokonce zřídila facebookovou stránku, kde se mohou lidé o svou ztracenou obuv hlásit.
Článek
Jak odstranit červené víno z oblečení? Rozhoduje rychlost, pomohou i babské rady
Jak odstranit červené víno z oblečení? Rozhoduje rychlost, pomohou i babské rady Pokud si čas od času rádi dopřejete skleničku červeného vína, určitě se vám to už někdy stalo. Víno jste si rozlili na oblečení a za nic na světě jste nedokázali tyto skvrny odstranit. Naštěstí existuje hned několik osvědčených fíglů, jak odstranit červené víno z oblečení. Které z nich rozhodně stojí za vyzkoušení?
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve?
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve? Vejdete do obchoďáku a chcete si nakoupit nové oblečení. V některém obchodě vám sedí velikost M, ale v jiném dokonce S. Kdo se v tom má vyznat? Své naštvání z rozdílnosti dámských velikostí ventilovala i britská teenagerka, která na Twitter vyvěsila 7 džín různých značek ve velikosti 12. Jenže do některých se vešla a do některých ne. Čím to?
Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení Atraktivní kolumbijská maminka Isabel Castro ani v nejhorším snu nečekala, co ji potká, když zavítá na rodičovskou schůzku do synovy školy. Do areálu školního zařízení se vůbec nedostala. Když personál školy spatřil její outfit, okamžitě ji poslal domů, aby se převlékla. Také si myslíte, že bylo její oblečení na rodičovskou schůzku nevhodné?