Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách Jaké jsou nejžhavější módní trendy letošního jara? Rozhodně balonové rukávy, které hlásí velký návrat. I když je tento speciální střih rukávů starý stovky let, pravidelně se vrací do módy a ani letošní rok není výjimkou. Jaké kousky s balonovými rukávy by vám tedy letos neměly chybět v šatníku?
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit Bez dámských kotníkových bot si takřka žádná z nás nedokáže představit podzimní sezonu. Tento evergreen vládne dámským botníkům už spoustu let. Každý podzim však mívá jinou podobu. V jaké dámské kotníkové obuvi budete in letos?
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip Svetr patří k základní výbavě dámského podzimního a zimního šatníku. Také tento kousek podléhá módním trendům. Chcete vědět, které dámské svetry vévodí zimní sezoně 2021/2022? Přinášíme ochutnávku trendy svetrů, ve kterých uděláte spoustu parády.
Článek
Módní trendy podzimu 2021: In budete ve výrazných barvách nebo volných kalhotách
Módní trendy podzimu 2021: In budete ve výrazných barvách nebo volných kalhotách Léto je u konce a s ním i teplé a slunečné počasí. S příchodem chladných podzimních měsíců nás mimo jiné čeká také obměna šatníku, do něhož zařadíme teplejší kousky. Zajímá vás, jaké módní trendy budou vládnout letošnímu podzimu 2021? Máme pro vás spoustu inspirace.
Článek
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně Zajímá vás, jaké módní trendy budou vévodit letošnímu roku 2022? Největší hity v oblasti módy se rozhodně nebudou držet při zemi. Ve hře je extravagance, zábavný styl i návrat starých trendy kousků. Které módní trendy roku 2022 by tedy neměly chybět ani ve vašem šatníku?
Článek
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely?
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely? Pokud sledujete módní trendy, jistě vám neuniklo, že letošnímu podzimu vévodí pastelově žlutá a citronově žlutá. V těchto optimistických barvách budete šik i během nadcházející zimy 2022. Chcete vědět, jak pastelově žlutou či citronovou žlutou nosit, aby vám prozářily den? Máme pro vás několik módních tipů.
Článek
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže Kvalitní podzimní dámský kabát vám s přehledem vydrží několik sezon. Pokud se ale necháte ráda unášet módními trendy, jistě se už teď poohlížíte po novém módním kousku. Jaké dámské kabáty tedy vévodí letošnímu podzimu? Na sklonku roku 2019 vám to bude slušet především v následujících modelech.
Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.
Článek
Módní trendy roku 2021. Do popředí se dostávají zemité barvy a vrací se teplákové soupravy
Módní trendy roku 2021. Do popředí se dostávají zemité barvy a vrací se teplákové soupravy Módní trendy jsou v neustálém pohybu. Dokazuje to také letošní rok 2021, v rámci kterého módní návrháři i oděvní značky upřednostňují jedinečné střihy, barvy, vzory i textilie. Které módní trendy tedy budou vládnout celému roku 2021?
Článek
Jarní manikúra se sedmikráskami jako nejnovější trend. Boduje zvláště na Instagramu
Jarní manikúra se sedmikráskami jako nejnovější trend. Boduje zvláště na Instagramu Přemýšlíte, že dáte svým nehtům jarní nádech? Inspirujte se nejnovějším hitem Instagramu, kterým je jarní manikúra se sedmikráskami. Jelikož jsou nehtová studia aktuálně zavřená, velkou výhodou je, že tuto jednoduchou manikúru zvládnete s přehledem i doma.