Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě
Okurková limonáda osvěží i v největších vedrech. Stačí přidat med, limetku a dokonalý letní nápoj je na světě Během letních měsíců, kdy teploměr ukazuje ke 30 stupňům Celsia, byste měli své tělo pravidelně hydratovat. Nemusíte sázet jen na čistou neperlivou vodu, skvěle vás osvěží i okurková limonáda. Jejím prostřednictvím doplníte nejen tekutiny, okurka jako taková totiž vašemu tělu přinese spoustu dalších zdravotních benefitů.
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?
Článek
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů Jistě souhlasíte s tím, že udělat řízek, který bude na povrchu křupavý a uvnitř měkký a šťavnatý, je kumšt. Jestli si navíc myslíte, že na klasickém řízku už nemáte co vylepšit, opak je pravdou. Vyzkoušejte při přípravě řízků několik jednoduchých triků od profesionálů. Řízek bude dokonalý a bude se vám doslova rozplývat na jazyku.
Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Rytmus s manželkou Jasmínou vyrazili do Chorvatska. I když má Jadran kolem 20 stupňů, je to pro ně dokonalý relax
Rytmus s manželkou Jasmínou vyrazili do Chorvatska. I když má Jadran kolem 20 stupňů, je to pro ně dokonalý relax Slovenský rapper Patrik Rytmus Vrbovský a jeho manželka Jasmína vycestovali spolu se svým synkem Sanelem k moři. Tentokrát si nevybrali exotickou destinaci, ale zavítali na chorvatské pobřeží. To je nyní před začátkem hlavní turistické sezóny dokonalým místem pro relax.
Článek
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu
Domácí nanuky 5x jinak: Vyzkoušejte recepty z jogurtu, jahod nebo banánu Domácí nanuky patří mezi dokonalé letní osvěžení, které je vhodné i pro děti. Zdravé domácí nanuky si můžete dle své chuti jednoduše vyrobit i doma. Máme pro vás celkem pět receptů na domácí nanuky, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Tření stehen o sebe: Dejte sbohem odřeným stehnům díky několika chytrým trikům
Tření stehen o sebe: Dejte sbohem odřeným stehnům díky několika chytrým trikům K létu patří šaty a sukně. Toto oblíbené letní oblečení však s sebou přináší jednu nepříjemnost, kterou jsou odřená stehna. Trápí vás také bolestivé tření stehen o sebe, které je doslova utrpením zvlášť během chůze? Vyzkoušejte následující triky, díky kterým nad tímto problémem jednoduše vyzrajete.
Článek
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez Chystáte se na dovolenou, a proto potřebujete co nejrychleji zhubnout do plavek? Pár dnů před plánovaným odjezdem k moři vás může zachránit hubnoucí trik Jennifer Lopez. Podle této krásné a slavné ženy, která se pyšní dokonalou postavou, není na tomto hubnoucím triku nic složitého a jeho úspěch je zaručen.
Článek
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz Také vás štvou perfektně naklizené domovy, které některé ženy sdílejí na sociálních sítích? Rozhodně v tom nejste sama. Na protest proti takzvaným „bydlenkám“ se vydala také britská maminka Caroline Eyles, která ukázala, jak vypadá pravá realita. Svým postojem vzbudila obrovský rozruch.
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala
Simona Krainová se pustila do influencerek propagujících sportovní oblečení. „Některé si ho oblečou maximálně v kabince a doma se cpou hovadinama“, vzkázala Modelka a podnikatelka Simona Krainová je sportovkyně tělem a duší. Když se na sociálních sítích objeví ve sportovním oblečení, rozhodně si na nic nehraje, protože tento outfit bývá její plnohodnotnou součástí. To ale podle Simony Krainové není případ některých influencerek, které sportovní oblečení propagují naoko a “doma se cpou hovadinama".
Článek
Co ženy na mužích absolutně nesnáší? Pánové, následující věci raději nedělejte
Co ženy na mužích absolutně nesnáší? Pánové, následující věci raději nedělejte Na začátku vztahu máme růžové brýle, díky kterým se nám náš partner zdá naprosto dokonalý. Jakmile tyto brýle postupně odložíme, začínáme si všímat některých nedokonalostí. Nás, ženy, dokážou vytočit absolutní maličkosti, které se týkají mužského vzhledu, chování a vlastností. Co na mužích nesnášíme a chtěly bychom změnit?
Článek
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky Slovenská playmate Lela Ceterová se na Instagramu pochlubila další estetickou úpravou svého zevnějšku. Snoubenka českého MMA zápasníka Karlose Vémoly, s nímž má dceru Lili, nepatří k zastánkyním přirozeného vzhledu. Svými úpravami se však netají. Co si na svém těle nechala vylepšit tentokrát?