Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kdy vyhodit spodní prádlo a koupit úplně nové? Odborníci mluví o pravidle 50 vyprání
Kdy vyhodit spodní prádlo a koupit úplně nové? Odborníci mluví o pravidle 50 vyprání Už jste někdy zkoušela počítat, kolik dámských spodních kalhotek máte ve skříni? Možná, že jich vlastníte celý šuplík a dáme ruku do ohně za to, že spoustu z nich jste na sobě neměla dlouhé měsíce. Zajímá vás, kdy je na čase toto spodní prádlo vyhodit a vyměnit jej za nové? Přinášíme překvapivou odpověď.
Článek
Nosíte příliš těsné spodní prádlo? Pak hazardujete se svým zdravím
Nosíte příliš těsné spodní prádlo? Pak hazardujete se svým zdravím Spousta mužů a žen si libuje v těsném spodním prádle, které obepíná a vyzdvihuje jejich přednosti. Možná, že se v obepnutých slipech nebo o dvě čísla menší podprsence cítí přitažlivěji, ale na druhou stranu si koledují o nemalé zdravotní potíže. Čím si konkrétně ničí svoje zdraví?
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Američanka vyrábí ze svých použitých kalhotek roušky. Upozorňuje na špatnou úroveň zdravotnictví
Američanka vyrábí ze svých použitých kalhotek roušky. Upozorňuje na špatnou úroveň zdravotnictví Ačkoliv se mezi námi najdou lidé, kteří v této době svým blízkým i cizím lidem nezištně pomáhají, najdou se i tací, kteří se na celé situaci snaží vydělat, jak jen mohou. Někteří prodávají předražené antibakteriální gely a Hannah Bates zase vyrábí se svých použitých kalhotek roušky.
Článek
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let Polská média zveřejnila 18. července 2023 velmi smutnou zprávu. Podle jejich informací vyskočil z 12. patra výškového domu známý polský youtuber Rafal Górecki, který vystupoval pod pseudonymem Ravgor. Známý online tvůrce zemřel ve věku pouhých 35 let.
Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst?
Co dokáže s vaším tělem udělat sexuální půst? Přemýšlela jste už někdy nad tím, co se děje s vaším tělem, když jste už dlouhou dobu neměla sex? Že ne? Tak se na to pojďme společně zaměřit v tomto článku.
Článek
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele Nemusíte čekat na to, až vám muž, na kterého si myslíte, vyzná lásku. Že se někomu líbíte, poznáte i podle řeči jeho těla. Zaměřte se zejména na jeho oči, rty, ale i způsob jeho mluvy. I když by chtěl před vámi své vnitřní pohnutky skrýt, způsob chování vašeho tajného ctitele mluví zkrátka za vše.
Článek
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním Nová plavková sezona se neúprosně blíží. Ať už budete své tělo vystavovat slunečním paprskům kdekoliv, určitě chcete, aby vám to v plavkách slušelo. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, máme pro vás tipy na dámské plavky, které budou kralovat létu 2020.
Článek
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem Děti se zdravotním handicapem to mají v životě mnohem těžší než jejich zdraví vrstevníci. Rodiče malého chlapečka Josepha, který se narodil s nevyvinutou levou rukou, si ovšem myslí, že zdravotní handicap vás v životě nemusí příliš omezovat. Aby synkovi pozvedli sebevědomí, seznámili jej s úžasnou ženou, která má stejné postižení jako on.
Článek
Matka nechala dítě v rozpáleném autě bezmála 30 minut. Zachránili jej policisté, podívejte se na video ze zásahu
Matka nechala dítě v rozpáleném autě bezmála 30 minut. Zachránili jej policisté, podívejte se na video ze zásahu Nechat miminko bez dozoru v zaparkovaném autě, když venku panují tropické teploty, je od rodičů velmi nezodpovědné. K tomuto incidentu došlo v pondělí 18. července přímo v centru Prahy, kde matka v zaparkovaném autě nechala bez dozoru své půlroční dítě bezmála 30 minut. Uplakané miminko museli z rozpáleného vozu vyprošťovat až přivolaní policisté.
Článek
Nejčastější důvody rozvodu: Rozvodový právník objasnil, o které se jedná
Nejčastější důvody rozvodu: Rozvodový právník objasnil, o které se jedná Když se dva lidé berou, slibují si, že po svém boku zůstanou šťastně až do smrti. Jenže statistiky mluví jinak. V Česku se následně rozvádí každé druhé manželství. Zajímá vás, jaké jsou nejčastější důvody rozvodu? Rozvodový právník Dennis R. Vetrano Jr. na sociálních sítích odhalil, o které se jedná.