Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chyby při praní v pračce, kterými si ničíte oblečení: Které to jsou?
Chyby při praní v pračce, kterými si ničíte oblečení: Které to jsou? Není nic jednoduššího než hodit špinavé oblečení do pračky, přidat prášek, aviváž a stisknout tlačítko. Praní prádla v pračce ale není taková brnkačka, jak se zdá. Její nesprávnou obsluhou totiž můžete nenávratně zničit svoje oblečení nebo zkrátit jeho životnost. Co tedy děláte při praní špatně a jak byste se tomu měli vyhnout? Řekneme vám to!
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné Hledáte netradiční vánoční cukroví, které je zároveň velmi jednoduché na přípravu? Vyzkoušejte recept na cukroví zvané Cimpr campr. Toto vánoční cukroví skvěle chutná a doslova se vám rozplyne na jazyku. Navíc jej upečete za pár korun.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla Utrácíte víc, než je zdrávo? Možná, že vás k tomu podvědomě nutí triky obchodníků, kvůli kterým se přestáváte ovládat. Pokud se pravidelně vracíte z nákupů ověšená igelitkami a bez peněz, své nákupní chování byste měla začít korigovat. Jestli chcete pro příště ušetřit, poznejte tyto marketingové triky obchodníků, které vás nutí utrácet víc a víc.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Push-up podprsenky hlásí ústup: Ženské výstřihy fandí braletkám
Push-up podprsenky hlásí ústup: Ženské výstřihy fandí braletkám Kulatá, objemná prsa, která se klenou do výšky. Tak tomuto trendu, který od 90. let minulého století udávaly push-up podprsenky, v současné době zvoní umíráček. Ideál ženských prsou schovaných v podprsence nyní vypadá jinak. Mnohem populárnějšími se stávají vzdušné bralette podprsenky, které ženským prsům zachovávají jejich původní tvar.
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Jak často měnit a prát podprsenku: Spousta žen dělá s používáním tohoto spodního prádla chybu
Jak často měnit a prát podprsenku: Spousta žen dělá s používáním tohoto spodního prádla chybu Měnit si každý den spodní kalhotky je pro každou ženu nepsaným pravidlem. Jak je to ovšem s dalším spodním prádlem, kterým je dámská podprsenka? Přečtěte si, jak často byste měla měnit a prát podprsenku. Spousta žen v tom totiž dělá velkou chybu.
Článek
Život bez podprsenky: Dejte svým prsům svobodu, a to nejen v létě
Život bez podprsenky: Dejte svým prsům svobodu, a to nejen v létě Jistě budete souhlasit s tím, že podprsenka je nepohodlná a škrtí vás, kde nemá. Dnešní móda odhalených ramen a zavinovacích střihů navíc nepočítá s tím, že byste měla kousek tohoto spodního prádla vůbec nosit. Tak proč podprsenku neodhodit, a to nejen v létě? Možná, že vás k tomuto odvážnému kroku přesvědčí i následující důvody.
Článek
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal Od hlavy až k patě v jednom kousku? V případě dámského overalu, proč ne. Už dávno totiž neplatí, že k létu patří jenom šaty. V posledních letech se drží na výsluní také overal, který si můžete obléct prakticky k jakékoliv příležitosti. Tento stylový kousek by neměl chybět ani ve vašem šatníku. Poradíme vám, jak jej nosit.
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení Atraktivní kolumbijská maminka Isabel Castro ani v nejhorším snu nečekala, co ji potká, když zavítá na rodičovskou schůzku do synovy školy. Do areálu školního zařízení se vůbec nedostala. Když personál školy spatřil její outfit, okamžitě ji poslal domů, aby se převlékla. Také si myslíte, že bylo její oblečení na rodičovskou schůzku nevhodné?