Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené
6 pravidel při grilování kuřecího masa. Když je dodržíte, kuře bude šťavnaté a propečené Nedáte dopustit na grilované kuřecí maso? Aby bylo šťavnaté a propečené, a nikoliv vysušené či syrové, je důležité při jeho grilování dodržet několik zásadních pravidel. Jak tedy správně grilovat kuřecí prsa či křídla?
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.
Článek
Legendární terapeutka Ludmila Mojžíšová by oslavila 90 let. Její cvičení změnilo spoustě ženám život
Legendární terapeutka Ludmila Mojžíšová by oslavila 90 let. Její cvičení změnilo spoustě ženám život V úterý 25. října 2022 uplyne 90 let od narození legendární české terapeutky Ludmily Mojžíšové, která vyvinula vlastní metodu cvičení napravující bolesti páteře a léčící neplodnost. Tato významná žena pomohla spoustě žen k tomu, aby si v náručí konečně pochovaly své vytoužené miminko.
Článek
Zemřel patolog ze seriálu Námořní vyšetřovací služba. Herec David McCallum se dožil 90 let
Zemřel patolog ze seriálu Námořní vyšetřovací služba. Herec David McCallum se dožil 90 let Fanoušky amerického seriálu Námořní vyšetřovací služba zasáhla velmi smutná zpráva. V pondělí 25. září 2023 zemřel herec David McCallum, který v této legendární kriminálce ztvárnil roli patologa Donalda “Duckyho” Mallarda. O smrti hvězdného herce informoval jeho syn.
Článek
Hvězdě 90. let a králi tanečních hitů Dariu G diagnostikovali rakovinu konečníku ve 4. stadiu. Čeká ho těžký boj
Hvězdě 90. let a králi tanečních hitů Dariu G diagnostikovali rakovinu konečníku ve 4. stadiu. Čeká ho těžký boj Dream To Me, Sunchyme, Heaven Is Closer nebo Carnaval De Paris. Pokud jste vyrůstali v devadesátkách, tyto hity vám rozhodně nejsou neznámé. Je pod nimi podepsán slavný anglický hudebník Paul Spencer, kterého jistě znáte pod uměleckým jménem Dario G. Tento umělec světového formátu nyní oznámil smutnou zprávu - má rakovinu konečníku.
Článek
Chyby při rozmrazování masa. Na co byste si měli dávat pozor?
Chyby při rozmrazování masa. Na co byste si měli dávat pozor? Mnoho z nás konzumuje maso ve velkém a této spotřebě je nutné přizpůsobit i naše domácí zásoby. Naštěstí existují mrazáky, ve kterých můžeme maso uchovávat dlouhou dobu. Následně jen maso vytáhneme a necháme jej rozmrazit.
Článek
Umývat kuřecí maso před vařením, nebo ne? Odborníci mají jasno
Umývat kuřecí maso před vařením, nebo ne? Odborníci mají jasno Kladete si otázku, zda byste měli oplachovat syrové kuřecí maso před jeho vařením či pečením? Tato otázka lidi zpravidla dělí lidi na dva tábory. Jedni kuřecí maso před tepelnou úpravou umývají, jiní jej bez opláchnutí dají rovnou péct do trouby. Jak je to ale správně? Vědci v tomto případě mají jasno.
Článek
Jak rychle rozmrazit kuře, rybu nebo mleté maso: Vyhněte se rozmrazování v horké vodě
Jak rychle rozmrazit kuře, rybu nebo mleté maso: Vyhněte se rozmrazování v horké vodě Zapomněli jste večer vydělat z mrazničky kuřecí maso, rybu nebo mleté maso? Pokud tyto suroviny potřebujete co nejrychleji rozmrazit, abyste měli své rodině co připravit k obědu, máme pro vás několik tipů, jak na to. Pokud potřebujete rychle a bezpečně rozmrazit kuře, rybu či mleté maso, rozhodně ale zapomeňte na horkou vodu.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.