Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Perseidy 2021 nabídnou jedinečnou podívanou. Pozorování padajících hvězd bude letos nejlepší z 12. na 13. srpna
Perseidy 2021 nabídnou jedinečnou podívanou. Pozorování padajících hvězd bude letos nejlepší z 12. na 13. srpna Těšíte se na to, až budete zase po roce pozorovat padající hvězdy na srpnové noční obloze? V roce 2021 máte jedinečnou možnost. Letos bude na padající hvězdy ze souhvězdí Persea nádherná podívaná. Perseidy totiž nebude svým zářením rušit Měsíc, který bude mít tvar pouze velmi úzkého srpku.
Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.
Článek
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy Poohlížíte se po nových letních šatech? V tom případě nezapomeňte na šaty s květinovým potiskem. Květiny jsou totiž i v roce 2020 stále v kurzu. Vybrali jsme pro vás trendy květinové šaty, které v letošním roce rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku.
Článek
Státní svátky a prázdniny 2022: Kdy bude letos prodloužený víkend a kdy si naplánovat volno?
Státní svátky a prázdniny 2022: Kdy bude letos prodloužený víkend a kdy si naplánovat volno? Zajímá vás, jak je to v roce 2022 ze státními svátky a na kdy připadá prodloužený víkend? Pokud zároveň máte děti školou povinné, není od věci znát také přesné termíny jarních, letních či podzimních prázdnin. Abyste se ve volnu, které vás čeká v letošním roce, nezamotali, přinášíme vám přehled státních svátků a prázdnin pro rok 2022.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Trendy náušnice roku 2020: V hlavní roli XXL kruhy, in budete i s perlami
Trendy náušnice roku 2020: V hlavní roli XXL kruhy, in budete i s perlami S příchodem nového roku byste neměla obměnit pouze svůj šatník a botník. Nahlédněte také do své sbírky šperků a bižuterie, do které zkuste v roce 2020 doplnit nové kousky. V čem budete letos trendy? Jednoznačně ve výrazných kruzích, ale i perlových náušnicích. Krok vedle neuděláte ani tehdy, když si vezmete pouze jednu náušnici.
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
Mléčné nehty: Nejnovější trend v manikúře, ve kterém budete in také v roce 2020
Mléčné nehty: Nejnovější trend v manikúře, ve kterém budete in také v roce 2020 Módní trendy jsou v neustálém pohybu. A to i v oblasti péče o nehty. Velkým hitem závěru roku 2019 jsou mléčné nehty, nebo chcete-li milk nails, ve kterých budete dle módních stylistů in také po celý rok 2020. Velkou předností tohoto trendu je, že nemusíte ani běhat k manikérce. Stačí mít ten správný lak na nehty.
Článek
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit Bez dámských kotníkových bot si takřka žádná z nás nedokáže představit podzimní sezonu. Tento evergreen vládne dámským botníkům už spoustu let. Každý podzim však mívá jinou podobu. V jaké dámské kotníkové obuvi budete in letos?
Článek
Žhavé trendy v manikúře: V jakých nehtech budete v roce 2019 zaručeně in?
Žhavé trendy v manikúře: V jakých nehtech budete v roce 2019 zaručeně in? K nové módní sezoně jaro a léto 2019 se nevztahují pouze nové trendy v oblasti dámského oblečení, ale i manikúry. Chcete vědět, s jakými nehty budete letos zaručeně in? Rozhodně nic nezkazíte lakem s kovovým nádechem, třpytkami, bílou barvou nebo nude odstínem. Vašim nehtům bude letos slušet i žlutá barva.
Článek
Módní trendy podzimu 2021: In budete ve výrazných barvách nebo volných kalhotách
Módní trendy podzimu 2021: In budete ve výrazných barvách nebo volných kalhotách Léto je u konce a s ním i teplé a slunečné počasí. S příchodem chladných podzimních měsíců nás mimo jiné čeká také obměna šatníku, do něhož zařadíme teplejší kousky. Zajímá vás, jaké módní trendy budou vládnout letošnímu podzimu 2021? Máme pro vás spoustu inspirace.
Článek
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě?
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě? Oblíbená pěvecká soutěž Superstar se letos na podzim opět vrací na televizní obrazovky. V současné době odstartovala první castingová kola. Zajímá vás, kdo v letošním roce usedne v hvězdné porotě? Žádnou změnu rozhodně nečekejte. Budou to Monika Bagárová, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Marián Čekovský a Leoš Mareš.
Článek
Nezhubla jste do plavek? Vyberte si modely, kterými zamaskujete nedostatky své postavy
Nezhubla jste do plavek? Vyberte si modely, kterými zamaskujete nedostatky své postavy Už se nemůžete dočkat, až vyrazíte na koupaliště nebo k moři? I když jste do plavek nezhubla možná tak, jak jste chtěla, slunce a vody si můžete užívat bez vrásek na čele. Oblékněte se jednoduše do plavek, které zamaskují nedostatky vaší postavy. Ať už máte větší bříško nebo širší stehna, nestyďte se za sebe. Raději si užívejte léta plnými doušky.
Článek
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním Nová plavková sezona se neúprosně blíží. Ať už budete své tělo vystavovat slunečním paprskům kdekoliv, určitě chcete, aby vám to v plavkách slušelo. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, máme pro vás tipy na dámské plavky, které budou kralovat létu 2020.