Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem Každý z nás byl někdy ve stresu. Tomuto stavu se vyhneme pouze stěží, stejně jako melancholickým pocitům nebo pocitům smutku. Jestli jsme ovšem pod dlouhodobým stresem, je to už jiný šálek kávy. Co tedy chronický stres dokáže s naším tělem a jak ovlivňuje naše zdraví?
Článek
Získejte zázračný lék díky kombinaci olivového oleje a citrónové šťávy
Získejte zázračný lék díky kombinaci olivového oleje a citrónové šťávy Že se olivový olej a citrón k sobě nehodí? S tímto tvrzením by přírodní medicína zcela jistě nesouhlasila. Získáte tím lék, který za pár korun dokáže vyléčit mnohé nemoci a to především bez vedlejších účinků, jak tomu bohužel v případě léků bývá.
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Pozitivní dopad Keto diety na lidi s nadváhou
Pozitivní dopad Keto diety na lidi s nadváhou Nadváha je v dnešní době velmi aktuální téma, které řeší čím dál tím větší procentu světové populace. Lidé často zkoušejí neúspěšné diety a programy na hubnutí, které v minimálním množství přinesou úspěch a po skončení přinesou kila i problém zpátky. Dlouhodobá nadváha navíc způsobuje řadu onemocnění a náběh na cukrovku.
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci Vaginální mykóza neboli kvasinková infekce je nepříjemné onemocnění, se kterým bojujeme hlavně v létě. Jak se projevuje? Bolestivým pálením, svěděním, zarudnutím a bělavým výtokem. Abyste se v létě vaginální mykóze nadobro vyhnula, není od věci, když budete dodržovat následující preventivní opatření. Která to jsou především?
Článek
Face lift dieta slibuje hubnutí a odstranění vrásek: Opravdu funguje?
Face lift dieta slibuje hubnutí a odstranění vrásek: Opravdu funguje? Ženy se do nekonečna zaobírají vlastním vzhledem. Jsou nespokojené, když mají nějaké to kilo navíc. Vadí jim, že se s přibývajícím věkem začínají na jejich obličeji objevovat první vrásky. Zkusit zabít dvě mouchy jednou ranou mohou díky face lift dietě, která slibuje viditelnou ztrátu kilogramů i odstranění vrásek. A to za pouhé tři dny.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Půjčujete svým kamarádkám šminky? Příště si to raději rozmyslete
Půjčujete svým kamarádkám šminky? Příště si to raději rozmyslete Pamatujte, chlap ani kosmetika se nikdy nepůjčují, a to ani nejlepší kamarádce nebo sestře. Ve druhém případě byste si mohla zadělat na infekce, záněty, opary nebo kožní onemocnění. I když půjčení takové řasenky vypadá na první pohled nevinně, později by se vám to mohlo nepříjemně vymstít. Buďte majetnická a vše si nechte jenom pro sebe! 
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Červené víno jako lék: Jednu skleničku si už nemusíte vyčítat
Červené víno jako lék: Jednu skleničku si už nemusíte vyčítat Dáte si sem tam po jedné skleničce červeného vína? Už kvůli tomu nemusíte mít tak velké výčitky. Tento nápoj, který bývá nedílnou součástí pohodových i romantických večerů, totiž v přiměřeném množství blahodárně působí na lidské zdraví. Proč tedy na červené víno rozhodně nezanevřít?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně Komu se to již někdy stalo, moc dobře ví, jak nepříjemné a bolestivé to je. Především v horkých letních dnech se více potíme a trpí tím hlavně naše stehna. Nepříjemně (převážně když na sobě máme šaty) se třou o sebe, až se objeví nepříjemné zarudnutí a třeba i vyrážka a boláky.
Článek
Na bolest v krku použijte červenou řepu. Připravte si z ní kloktadlo
Na bolest v krku použijte červenou řepu. Připravte si z ní kloktadlo Sychravé počasí, které v posledních dnech panuje, jde bohužel ruku v ruce s nachlazením a bolestmi v krku. Ta nás dokáže vyřadit z běžného života během chviličky, jakmile totiž krk bolí natolik, že nemůžeme ani polykat, nedokážeme se soustředit na nic jiného.
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.