Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Modelka Carla Bellucci šetří své 14leté dceři na plastickou operaci: Na vzdělání podle ní nezáleží, v životě je prý důležitější dokonalý vzhled
Modelka Carla Bellucci šetří své 14leté dceři na plastickou operaci: Na vzdělání podle ní nezáleží, v životě je prý důležitější dokonalý vzhled Maminky jsou různé. Ale takovou mámu, jako je britská modelka Carla Bellucci, byste asi mít nechtěli. Tato žena otevřeně tvrdí, že škaredí lidé to nikam nedotáhnou. Proto plánuje, že její 14letá dcera už za pár let podstoupí svou první plastickou operaci. Na plastiku jí dokonce měsíčně šetří nemalou částku. Co na přístup této ženy říkáte?
Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Lucie Benešová má po plastické operaci horních víček. Neskutečně omládla
Lucie Benešová má po plastické operaci horních víček. Neskutečně omládla Herečka Lucie Benešová v polovině ledna absolvovala plastickou operaci horních víček. Na svém instagramovém profilu sdílela fotky předtím a po a nelze si nevšimnout, že rozdíl je opravdu znatelný. Jak podotýkají hereččini fanoušci, Lucie Benešová díky operaci horních víček neboli blefaroplastice neskutečně omládla.
Článek
Lela Vémola se pochlubila novým nosem. Co na něj říkáte?
Lela Vémola se pochlubila novým nosem. Co na něj říkáte? Manželka bijce Karlose Vémoly odcestovala začátkem letošního října do Íránu, kde kromě úpravy očních víček podstoupila plastickou operaci nosu. Nyní se s výsledkem pochlubila na svém oficiálním instagramovém účtu. Co na nový nos Lely Vémoly říkáte? Povedl se?
Článek
Lela Vémola odletěla do Íránu. Nechala si udělat nový nos a spravit víčka
Lela Vémola odletěla do Íránu. Nechala si udělat nový nos a spravit víčka Manželka bijce Karlose Vémoly se úpravami svého zevnějšku nikdy netajila. Lela Vémola tentokrát otevřeně informovala o tom, že odcestovala do Íránu, kde podstoupila plastickou operaci nosu a víček. Proč se obrátila zrovna na specialisty v této blízkovýchodní zemi? V případě svého nosu chtěla napravit to, co podle ní lékaři v Evropě zanedbali.
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí Hvězda reality show Svatba na první pohled Natália Mykytenko podstoupila letos v únoru plastickou operaci ňader, která si nechala zvětšit na číslo čtyři. Nová silikonová prsa této krásce zřejmě nestačí. Služeb estetické kliniky totiž využívá znovu. Co na sobě mění tentokrát?
Článek
Lela Vémola to schytala za svůj zvětšený zadek. Lidé jsou z jejího umělého pozadí v rozpacích
Lela Vémola to schytala za svůj zvětšený zadek. Lidé jsou z jejího umělého pozadí v rozpacích Před necelými třemi měsíci se Lela Vémola podrobila náročné plastické operaci hýždí, kterou podstoupila v Turecku. Své pozadí si nechala operovat již po druhé. S výsledkem se několikrát pochlubila i na sociálních sítích, kde za svůj zvětšený zadek schytala na místo chvály spíše velkou kritiku.
Článek
Mladá Britka se cítila škaredá a nudná, manžel jí zaplatil plastické operace: Změnila se k nepoznání
Mladá Britka se cítila škaredá a nudná, manžel jí zaplatil plastické operace: Změnila se k nepoznání Po čem ženy touží? Některé si přejí bizarní věci, a to nejen k Vánocům. Tak jako 27letá Charlie Phillips z britského Cambridgeshire, která byla nespokojená sama se sebou. Měla pocit, že je škaredá a vypadá nudně. Přála si proto radikální změnu svého zevnějšku. Manžel její přání splnil a zaplatil jí plastické operace. A výsledek? Posuďte sami.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Jarní MINT Market v Olomouci
Jarní MINT Market v Olomouci MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, konečně opět zamíří do Olomouce, tentokrát poprvé do areálu Letního kina. V sobotu 22. května tam od 10 do 17 hodin potkáte šedesát nezávislých prodejců. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
MINT Market se vrací do Brna
MINT Market se vrací do Brna MINT Market letos již podruhé zaplní všechny tři patra Tržnice Brno až po strop designem a módou. Jednodenní letní edice populárního MINT Marketu Brno proběhne v sobotu 19. června na Zelném trhu v samém srdci města. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
Jarní MINT Market v Brně
Jarní MINT Market v Brně MINT Market se vrací do Brna, aby v pátek a sobotu 18. - 19. března představí v Tržnici Brno více než 100 stánků s autorskou módou, designem a originálními doplňky. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
Co se stane, když spolknete žvýkačku?
Co se stane, když spolknete žvýkačku? Někteří z vás si určitě pamatují na chvíli, kdy jste dostali svou první žvýkačku a byli jste důkladně poučeni o tom, proč byste ji nikdy neměli spolknout. Jak to je ale ve skutečnosti? A opravdu nám může žvýkačka ucpat střeva?
Článek
Jarní MINT Market v Pardubicích
Jarní MINT Market v Pardubicích MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, zamíří v sobotu 5. června do Pardubic. Na venkovním prostranství v areálu Automatických mlýnů vyrostou desítky stánků nezávislých prodejců.
Článek
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy Módní trendy bývají různé. Některé vás osloví, nad některými budete možná nechápavě kroutit hlavou. Bizarně působí také módní hit, který se aktuálně šíří sociálními sítěmi. Ženy si konkrétně nalepují na břicho falešný pupík, aby si opticky prodloužily nohy. Co na tento nápad říkáte?