Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani
Seznam potravin, které byste neměli jíst a pít ke snídani Ačkoliv se říká, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne, ne všechny potraviny jsou ihned po probuzení pro naše tělo vhodné a mohou způsobovat určité zdravotní potíže.
Článek
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu
10 věcí, které byste neměli splachovat do záchodu Toaleta je součástí našeho každodenního života a je to věc, kterou používáme několikrát denně. Ovšem v toaletách mnohdy nekončí jen to, k čemu je určená, ale lidé ji využívají velmi hojně k vyhazování věcí, které již nepotřebují.
Článek
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek!
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek! Když se řekne ideální snídaně, většina z nás si představí jogurt, pomerančový džus a šálek lahodné kávy. Bohužel jde ve všech případech o potraviny, které bychom neměli jíst nalačno, neboť mohou negativně ovlivnit naše zdraví. Ač to zní paradoxně, vysvětlíme vám, proč to tak je.
Článek
6 potravin, o kterých jste neměli tušení, že ničí vaše hormony a pleť
6 potravin, o kterých jste neměli tušení, že ničí vaše hormony a pleť Tohle jistě zná každá žena – večer jdete spát s krásně hladkou pletí, ale ráno se probudíte a vaši tvář zdobí nevzhledné pupínky. Vy nechápete, kde se tam najednou vzaly, a máte pocit, jako kdyby se vám opět vracela puberta.
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy
Nevhodné kombinace potravin, které jsou špatně stravitelné pro tělo: Běžně je jíte i vy Milujete mléčný banánový koktejl nebo jogurt s čerstvým ovocem? Možná vás zarazí, že jsme zmínili nevhodné kombinace potravin, které byste neměli mít na jednom talíři. Pro tělo jsou totiž zároveň špatně stravitelné. Navíc vás kvůli nim můžou potrápit průjmy, zácpy, nadýmání či pálení žáhy. Kterým kombinacím potravin byste se tedy měli vyhnout?
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Potraviny, které velmi negativně ovlivňují náš tělesný pach
Potraviny, které velmi negativně ovlivňují náš tělesný pach Málokdo ví, že samotný lidský pot je vlastně zcela bez vůně a bez zápachu. Prostřednictvím potu se však z těla dostávají ven toxiny, sůl, zbytky léků a vitamínů, močovina a mnoho dalších látek. Existují však i potraviny, které zcela výrazně ovlivňují zápach potu. Které to jsou?
Článek
7 potravin, které vás zbaví nadýmání
7 potravin, které vás zbaví nadýmání Ačkoliv o tom neradi mluvíme, nadýmání trápí čas od času každého z nás. Pomoci nám můžou jak některé léky z lékárny, tak i zcela přírodní metody. My se dnes podíváme na několik přírodních potravin, které vám s plynatostí pomohou.
Článek
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu Chtěli byste být co nejdéle v dobré kondici a vyhnout se vážnějším chorobám? V tom případě zařaďte do svého jídelníčku některé potraviny, které vám prodlouží život až o několik let. Na potraviny, které vám napomůžou k dlouhověkosti, se v rámci svého 25letého výzkumu zaměřil i americký lékař Michael Greger. Co byste tedy měli jíst především?
Článek
Potraviny, které posilují plíce: Jezte meruňky, brokolici nebo granátová jablka
Potraviny, které posilují plíce: Jezte meruňky, brokolici nebo granátová jablka Plíce jsou životně důležitým orgánem, který lidské tělo zásobuje kyslíkem a který z něj odvádí odpadní oxid uhličitý. V současné době, kdy čelíme pandemii koronaviru, není od věci, když budete své plíce posilovat. Zdraví svých plic přitom můžete ovlivnit i tím, co jíte. Které potraviny jsou tedy pro plíce nejprospěšnější?
Článek
Potraviny, které se po opětovném zahřátí změní na nebezpečné. Pozor na ně
Potraviny, které se po opětovném zahřátí změní na nebezpečné. Pozor na ně Vaříte na více dnů dopředu, anebo si rádi dáte k večeři to, co bylo k obědu? Věděli jste však, že některé potraviny při opětovném ohřívání uvolňují toxické látky, které jsou pro nás nebezpečné?
Článek
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj Jste zimomřiví a dělají vám problémy zvlášť zimní měsíce doprovázené teplotami hluboko pod nulou? V tom případě do svého jídelníčku zařaďte potraviny, které vás zahřejí. Pomůže vám zejména koření jako kajenský pepř, pravá skořice nebo zázvor, které vašemu tělu přinesou i další zdravotní benefity.