Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa Každá žena sní o tom, že bude na svůj den D vypadat jako princezna. Tradice říká, že nevěsta by měla mít sněhově bílé šaty. Co když se ovšem chcete vymykat a být výjimečná? Potom vám jistě do oka padnou svatební šaty kreativní umělkyně Taylor Ann Linko, která z nich metodou ombré vytváří nadpozemsky krásné kousky.
Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Láska je slepá 2: Které další dva zasnoubené páry Netflix neukázal?
Láska je slepá 2: Které další dva zasnoubené páry Netflix neukázal? Sledujete na Netflixu reality show Láska je slepá 2? V tom případě vás bude jistě zajímat, že Netflix vyřadil z natáčení druhé řady tohoto pořadu celkem dva páry, které se do sebe přes zeď zamilovaly a následně zasnoubily. O které páry jde a jak to s nimi vůbec dopadlo?
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý Zdobení vajíček patří k oblíbeným velikonočním činnostem. Víte ale, kdy se do barvení a následného zdobení vajec pustit, abyste měli na Velikonoční pondělí připravenou dokonalou výslužku pro koledníky? Kromě tipů na ekologické i klasické barvení vajec vám přinášíme inspiraci také na jednoduché zdobení vajíček, které zvládnete, i když vás tlačí čas.
Článek
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý První rande. Zároveň se na něj těšíme a máme motýlky v břiše, zároveň máme strach z toho, co se bude dít. Velkou neznámou je pro nás i to, kdo bude na prvním rande platit útratu. Bude to váš protějšek, jenom vy, nebo se budete na platbě výsledného účtu podílet společně? To je otázka, nad kterou se vedou nekonečné diskuse.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc Letošní plesová sezona bude během následujících týdnů na svém vrcholu. Ale vy si stále nedokážete vybrat šaty, které si vezmete na sebe a protančíte v nich střevíčky. Co s tím? Své plesové šaty si zvolte dle svého znamení zvěrokruhu, které nejlépe vystihuje vaši podstatu. Nejen, že vám budou velmi slušet, ale budete se v nich cítit naprosto skvěle!
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.