Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Šaty na Vánoce, se kterými uděláte parádu: Soustřeďte se na barvu, materiál i střih
Šaty na Vánoce, se kterými uděláte parádu: Soustřeďte se na barvu, materiál i střih Vánoce opět klepou na dveře. Jistě už nakupujete dárky nebo pečete cukroví. Přemýšlela jste ale nad tím, co si vezmete na Štědrý večer tentokrát na sebe? 24. prosinec je skvělou příležitostí k tomu, abyste si oblékla stylové šaty. Se kterými uděláte jednoznačně parádu pod stromečkem?
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.
Článek
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů Červená barva je nesmrtelná a ví o tom zejména ženy. Pokud aktuálně vybíráte šaty na ples, oblékněte se právě do této barvy, v níž budete nepřehlédnutelná. Červená barva však zahrnuje několik odstínů, a to od zemitějších až po ty výrazné. Pro který z nich se rozhodnete vy?
Článek
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete Do dámských šatníků se letos vkradl další staronový prvek. Tím není nic jiného než návrat módy košilových šatů. Tyto pohodlné kousky mají spoustu podob. Vzít si na sebe můžete košilové šaty různých střihů, barev i vzorů, v nichž budete vypadat elegantně i ležérně. Zapomeňte na klasické šaty, tento trendy kousek si letošní léto oblečte i vy!
Článek
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy Poohlížíte se po nových letních šatech? V tom případě nezapomeňte na šaty s květinovým potiskem. Květiny jsou totiž i v roce 2020 stále v kurzu. Vybrali jsme pro vás trendy květinové šaty, které v letošním roce rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku.
Článek
Koronavirus ovlivňuje i módu: Designéři navrhli šaty se zabudovanou roušku, model se ihned vyprodal
Koronavirus ovlivňuje i módu: Designéři navrhli šaty se zabudovanou roušku, model se ihned vyprodal Současná pandemie koronaviru vtrhla i do světa módy. Dokazují to šaty, které vás díky jednomu detailu ochrání před covidem-19. Kousek, jehož součástí je stylová ochrana úst a nosu, aktuálně nabízí britská online značka oblečení Pretty Little Thing. Některé velikosti jsou však již vyprodané.
Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Holčička Lilli Durante si na každou chemoterapii bere jiné princeznovské šaty: Její pozitivní přístup napomáhá léčbě
Holčička Lilli Durante si na každou chemoterapii bere jiné princeznovské šaty: Její pozitivní přístup napomáhá léčbě Nejraději si oblékáme oblečení, které nám sluší a o kterém si myslíme, že v něm vypadáme dobře. Že to, co nosíme na sobě, umí zaručeně zlepšit náladu, dokazuje i příběh pětileté holčičky Lilli Durante z americké Pensylvánie. Tato dívka, která bohužel onemocněla rakovinou, na každou chemoterapii nosí jiné princeznovské šaty.
Článek
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla Máte za sebou vánoční večírek? V tom případě jistě souhlasíte s tím, že někteří kolegové se dokážou při této příležitosti pořádně odvázat. Své by o tom mohla vyprávět britská influencerka Katie, která se na vánočním večírku ukázala až v příliš odvážném modelu. Způsobila všeobecné pohoršení a šéf ji raději poslal domů, aby se převlékla.
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Kanadskou studentku vyhodili ze školy kvůli nevhodnému outfitu. Myslíte, že se přehnaně oblékla?
Kanadskou studentku vyhodili ze školy kvůli nevhodnému outfitu. Myslíte, že se přehnaně oblékla? Rozzlobený kanadský táta Christopher Wilson si veřejně postěžoval na sociálních sítích na střední školu NorKam v Britské Kolumbii, kterou navštěvuje jeho dcera Karis. 17letou studentku jednoho dne učitelé poslali domů ihned, co dorazila do školy. Důvod? Prý nevhodné oblečení. Souhlasíte s reakcí učitelů, nebo jste na dívčině straně?
Článek
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech Britská princezna Diana se za svého života stala módní ikonou. Její odkaz nejen na poli módy trvá i do dnešní doby. Že měla Diana neuvěřitelný vkus, si uvědomují i současné oděvní značky. Díky tomu si tak můžete koupit stylový kousek, který je inspirován princezniným ikonickým červeným svetrem s bílými ovcemi a jednou černou.