Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kadeřník v turecké reality show dívce radikálně zkrátil dlouhé vlasy. Ilayda se na místě zhroutila, ukazuje video
Kadeřník v turecké reality show dívce radikálně zkrátil dlouhé vlasy. Ilayda se na místě zhroutila, ukazuje video Návštěva u kadeřníka často nedopadne podle našich představ. Své o tom ví turecká dívka Ilayda, která si spoustu let pěstovala nekonečně dlouhé vlasy. Toužila však po změně, a tak se zúčastnila oblíbené turecké televizní show Jsi můj kadeřník. A jak vše dopadlo? Jak ukazuje video, šokovaná dívka se ze svého nového účesu zhroutila.
Článek
Americká učitelka ostříhala bez svolení dlouhé vlasy malé školačce. Rozzuřený táta to nenechal je tak
Americká učitelka ostříhala bez svolení dlouhé vlasy malé školačce. Rozzuřený táta to nenechal je tak Pro sedmiletou Jurnee Hoffmeyerovou byly její dlouhé kudrnaté vlasy velkou chloubou. Když jednoho dne přišla domů s vlasy na krátko, její rodiče zůstali v šoku. Zvlášť poté, co jim holčička pověděla, jak nechtěně přišla ke svému novému účesu.
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Dejte sbohem žehličce na vlasy. Svou hřívu si rovnejte přirozeným způsobem
Dejte sbohem žehličce na vlasy. Svou hřívu si rovnejte přirozeným způsobem Hladké a rovné vlasy nikdy nevyjdou z módy. Kromě toho podtrhnou vaši jemnost a eleganci. Jestli vám je ale příroda nedala do vínku, asi si svou hřívu pravidelně rovnáte žehličkou. Sama určitě víte, že vaše vlasy tímto stylingem neuvěřitelně trpí. Vyzkoušejte šetrnější alternativu a vlasy si rovnejte přírodními přípravky, která máte doma.
Článek
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou?
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou? Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. A která z nás by netoužila po silných, dlouhých a zároveň zdravých vlasech? Jenže v posledních letech si ženy na problémy s růstem či dokonce i s vypadáváním stěžují čím dál častěji.
Článek
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih Příchod nového roku je pro spoustu žen vhodnou příležitostí k tomu, aby změnily účes. I v roce 2021 je jenom na vás, jakou novou barvu a střih si vyberete. Pro inspiraci přinášíme trendy účesy roku 2021. Co v letošním roce poletí? Krátké i středně dlouhé mikádo nebo vlasy po ramena. Čím bude váš účes extravagantnější, tím lépe.
Článek
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání Máte dlouhou hřívu, která vás nudí? Pokud si stále dokola pohráváte s myšlenkou, jak byste vypadala s kratšími vlasy, máme pro vás řešení. Nůžky k němu ale rozhodně nepotřebujete. Vyzkoušejte trik instagramové bloggerky Sarah Angius, která vám ukáže, jak z opravdu dlouhých vlasů během pěti minut uděláte o mnoho kratší. A to bez stříhání.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Kokosový olej na vlasy: Používejte jej před každým mytím a budete mít dlouhou, lesklou a zdravou hřívu
Kokosový olej na vlasy: Používejte jej před každým mytím a budete mít dlouhou, lesklou a zdravou hřívu Máte doma nejrůznější značky šamponů, kondicionérů a balzámů na vlasy, ale kokosový olej vám chybí? V tom případě na nic nečekejte a rozhodně si jej pořiďte. Taková maska z kokosového oleje je totiž to nejlepší, co můžete pro své vlasy udělat. Dopřávejte si ji před každým mytím, odměnou za vaši péči vám bude dlouhá a silná hříva plná lesku.
Článek
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc Herečka a moderátorka Alice Bendová si roky zakládala na svých dlouhých rovných vlasech. Nyní si však řekla, že je čas na změnu, a rozhodla se pro radikálnější sestřih. Podívejte se, jak jí nový účes a barva neskutečně sluší.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka Spousta holčiček touží mít vlasy dlouhé až na zem jako princezna. Právě proto se svých dlouhých kadeří nechtějí rozhodně vzdát. Ovšem existují i výjimky. Jednou z nich je školačka, která zavítala do salónu vyhlášeného iráckého kadeřníka Oussama Sabbagha. Tato dívenka si od narození nestříhala vlasy. Video ukazuje, jak byla z nového účesu nadšená.
Článek
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám Spousta z nás má šedivé vlasy spojené se stářím. Ale není tomu tak. Některé ženy šedivějí už krátce po dvacítce. Poté, co dosáhnou 35 let, si už většina z nich musí zakrývat své bílé vlasy barvou. Najdou se však i odvážné ženy, které nechají vyniknout svým šedinám. Užívají si svou přirozenost v jakémkoliv věku, a navíc jim to neuvěřitelně sluší.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!