Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Nejlepší švestkové knedlíky z bramborového těsta: Tomuto receptu neodoláte
Nejlepší švestkové knedlíky z bramborového těsta: Tomuto receptu neodoláte Švestkové knedlíky z bramborového těsta jsou skutečnou delikatesou pozdního léta a nastupujícího podzimu. Chcete si je připravit doma, ale nevíte, jak na to? Máme pro vás báječný recept na švestkové knedlíky z bramborového těsta, který stojí za vyzkoušení. Zaručujeme, že se k němu budete vracet zas a znovu.
Článek
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý Každým rokem přijíždí 11. listopadu svatý Martin na bílém koni. K tomuto dni se váže spousta tradic i oblíbených receptů včetně svatomartinských rohlíčků, které symbolizují právě podkovu koně svatého Martina. Chtěli byste si toto tradiční pečivo připravit v jednoduché verzi? Přinášíme recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohu.
Článek
Mraky na plech: Vyzkoušejte recept na nadýchané řezy z odpalovaného těsta
Mraky na plech: Vyzkoušejte recept na nadýchané řezy z odpalovaného těsta Chtěli byste si upéct něco chutného a jedinečného? Připravte si mraky na plech. Ač zní název tohoto řezu z odpalovaného těsta zvláštně, výsledek je neskutečný. Přinášíme recept na mraky z odpalovaného těsta, na kterém si můžete pochutnat i vy.
Článek
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko
Recept na domácí langoše z kynutého těsta: Jsou krásně křupavé a nadýchané jako peříčko Dali byste si domácí langoše? Receptů na tuto smaženou pochoutku existuje celá řada. Nemáte ten svůj osvědčený? Vyzkoušejte recept na domácí langoše v maďarském stylu, které si nebudete moci v kombinaci s česnekem, kečupem a strouhaným sýrem vynachválit. Jsou totiž krásně křupavé a nadýchané jako peříčko.
Článek
Jak na nejrychlejší vánoční cukroví? Připravte 5 druhů z jednoho základního těsta
Jak na nejrychlejší vánoční cukroví? Připravte 5 druhů z jednoho základního těsta Chtěli byste naráz upéct hned několik druhů vánočního cukroví, ovšem tlačí vás čas? Pokud chcete mít letos napečeno opravdu co nejrychleji, připravte si vánoční cukroví z jednoho těsta. Jak na to? Udělejte si linecké těsto, ze kterého upečete hned 5 druhů cukroví. Vánoční pečení si tedy tímto způsobem velmi usnadníte.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch Tuhý sníh z bílků má mnoho způsobů využití. Uplatnění nachází jako náplň do kremrolí z listového těsta, zajišťuje také nadýchanost některých moučníků či zeleninových nákypů. Jak opravdu na pevný sníh, který při šlehání nespadne? Zkuste se řídit následujícími osvědčenými radami, díky kterým z vaječných bílků ušleháte skutečně tuhý sníh.
Článek
Masopustní koblihy bez kynutí jsou vláčné a nadýchané. Navíc je připravíte během chvíle
Masopustní koblihy bez kynutí jsou vláčné a nadýchané. Navíc je připravíte během chvíle Máte chuť na masopustní koblihy, ale nechcete jejich přípravou strávit půl dne? Krásně nadýchané, voňavé a chutné masopustní koblihy nemusíte připravovat pouze z kynutého těsta. Vyzkoušejte následující recept na masopustní koblihy bez kynutí a nikdy již nebudete dělat jiné.
Článek
Ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Naplňte je jahodami, borůvkami nebo meruňkami
Ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Naplňte je jahodami, borůvkami nebo meruňkami Ovocné knedlíky jsou českou lahůdkou, kterou miluje snad každý. A když je naplníte sezonním ovocem, jako jsou jahody nebo meruňky, stane se z nich doslova delikatesa. Víte ale, jak si je připravit? Přinášíme vám recepty na ovocné knedlíky z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta. Určitě se po nich u vás doma jenom zapráší.
Článek
Tradiční linecké cukroví: Příprava těsta, vyvalování, vykrajování, pečení a slepování mají několik pravidel
Tradiční linecké cukroví: Příprava těsta, vyvalování, vykrajování, pečení a slepování mají několik pravidel Linecké patří v Česku k nejoblíbenějšímu vánočnímu cukroví. Při jeho přípravě se však nevyplatí jakkoliv experimentovat. Jak pří přípravě těsta na linecké, tak při dalších krocích přípravy lineckého cukroví byste měli dodržet tradiční postup. Výsledek bude díky tomu naprosto dokonalý.
Článek
Recept na mechovou roládu: Tento netradiční moučník je ideální na jaro
Recept na mechovou roládu: Tento netradiční moučník je ideální na jaro Přemýšlíte nad tím, co upéct o víkendu? Máte-li chuť na něco dobrého a zároveň výjimečného, vyzkoušejte recept na mechovou roládu. Základem tohoto netradičního moučníku je piškotové těsto s přídavkem listového špenátu. Proto má korpus mechové rolády typicky zelenou barvu. Jak si tedy tento báječný moučník připravit?
Článek
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví Které vánoční cukroví nesmí u vás doma každé svátky rozhodně chybět? Kromě lineckého cukroví to jsou určitě vanilkové rohlíčky. Víte ale, že toto tradiční cukroví nevzniklo v českých zemích, ale v Rakousku, a že součástí původního receptu jsou mleté mandle?
Článek
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept Ženské rozmary jsou různé, a zvláště muži je příliš nemusí. Výjimku však představuje koláč zvaný Ženský rozmar, na kterém si rádi pochutnají i pánové. Prozradíme vám, v čem je tento moučník výjimečný. Také vám přinášíme ten nejlepší recept na Ženský rozmar, který můžete doma vyzkoušet i vy.
Článek
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky
Nejlepší tvarohové knedlíky plněné ovocem: V receptu je zásadní správný výběr tvarohu, ovoce i posypky Tvarohové knedlíky plněné ovocem jsou skutečnou delikatesou. Abyste si připravili ty nejlepší tvarohové knedlíky, které budou doslova božskou manou, zkuste se soustředit hned na několik věcí. V receptu na tvarohové knedlíky s ovocem je totiž zásadní správný výběr tvarohu, ovoce a následně také posypky.