Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená Jaké nehty ovládnou letošní podzim? Inspirujte se aktuálními trendy v podzimní manikúře 2023, které jsou k vidění nejen na přehlídkových molech, ale které zároveň s oblibou nosí celebrity i běžné ženy. Máme pro vás jejich jedinečnou ochutnávku.
Článek
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny Léto 2023 je v plném proudu. Zajímá vás, jaké se teď nosí nehty a hledáte inspiraci? K trendům letní manikúry 2023 patří modré odstíny. Nemusíte okamžitě běžet na profesionální manikúru, stačí si koupit ty správné laky na nehty. Dáme vám tipy na trendy odstíny modré, které letošní léto rozhodně stojí za vyzkoušení!
Článek
Nehtové trendy podzimu 2021: Barevná francouzská manikúra, teplé odstíny a motivy listů
Nehtové trendy podzimu 2021: Barevná francouzská manikúra, teplé odstíny a motivy listů Nedáte dopustit na krásné nehty a ráda se inspirujete nejnovějšími módními hity? V tom případě vás jistě zajímá, jaké barvy a motivy vládnou manikúře letošního podzimu. Prohlédněte si ochutnávku nejkrásnějších nehtových trendů podzimu 2021, které určitě stojí za vyzkoušení.
Článek
Žhavé trendy v manikúře: V jakých nehtech budete v roce 2019 zaručeně in?
Žhavé trendy v manikúře: V jakých nehtech budete v roce 2019 zaručeně in? K nové módní sezoně jaro a léto 2019 se nevztahují pouze nové trendy v oblasti dámského oblečení, ale i manikúry. Chcete vědět, s jakými nehty budete letos zaručeně in? Rozhodně nic nezkazíte lakem s kovovým nádechem, třpytkami, bílou barvou nebo nude odstínem. Vašim nehtům bude letos slušet i žlutá barva.
Článek
Módní trendy na jaro 2019 hlásí návrat batiky, třásní a zvířecích vzorů
Módní trendy na jaro 2019 hlásí návrat batiky, třásní a zvířecích vzorů Ač to zní neuvěřitelně, je to tak. Letošnímu jaru mají vládnout zvířecí vzory, třásně a hlavně batika. Alespoň podle modelů, které jste mohli od začátku roku spatřit na přehlídkách v rámci světových Fashion weeků. Pokud tedy máte doma batikované tričko, rozhodně se jej nebojte vytáhnout! V jakém oblečení tedy budete na jaře 2019 trendy?
Článek
Trendy v zimní manikúře: Oživte své nehty pletenou texturou nebo skandinávským vzorem
Trendy v zimní manikúře: Oživte své nehty pletenou texturou nebo skandinávským vzorem Na měnící se roční období reagují nejen naše boty a oblečení. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, do zimního hávu byste měla odít i své nehty. Přinášíme vám přehled nejnovějších trendů v zimní manikúře, jimiž se můžete inspirovat sama, či s pomocí šikovné manikérky. S jakými nehty tedy budete letošní zimu zaručeně in?
Článek
Mléčné nehty: Nejnovější trend v manikúře, ve kterém budete in také v roce 2020
Mléčné nehty: Nejnovější trend v manikúře, ve kterém budete in také v roce 2020 Módní trendy jsou v neustálém pohybu. A to i v oblasti péče o nehty. Velkým hitem závěru roku 2019 jsou mléčné nehty, nebo chcete-li milk nails, ve kterých budete dle módních stylistů in také po celý rok 2020. Velkou předností tohoto trendu je, že nemusíte ani běhat k manikérce. Stačí mít ten správný lak na nehty.
Článek
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory Upravené nehty patří k neodmyslitelné součásti každé ženy. Jelikož se trendy v manikúře každou sezonu mění, jistě vás bude zajímat, jaké nehty patří k největším hitům zimy 2023/2024. Jakou manikúrou tedy letošní zimu zaručeně ohromíte?
Článek
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle Asi to znáte. Dáte si záležet na nalakování nehtů, nad kterým klidně strávíte dvě hodiny. Ale následující den se vám lak na nehtech odloupne nebo popraská. No není to k naštvání? Naštěstí známe několik triků, díky kterým vám běžný lak vydrží na nehtech co nejdéle!
Článek
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty Za pár týdnů tu opět máme Velikonoce. Pokud už teď přemýšlíte nad originálními velikonočními dekoracemi, máme pro vás jeden tip. Ozdobte si vyfouknutá vajíčka lakem na nehty. Tento způsob zdobení kraslic je opravdu snadný. Krásného výsledku dosáhnete už během pár minut. Sesbírejte si tedy doma všechny laky na nehty a pusťte se do tvoření!
Článek
Vánoční manikúra se nese ve znamení třpytek, pletených svetrů a sněhových vloček. Blýskněte se o letošních Vánocích krásnými nehty
Vánoční manikúra se nese ve znamení třpytek, pletených svetrů a sněhových vloček. Blýskněte se o letošních Vánocích krásnými nehty Vánoční svátky opět po roce klepou na dveře. Vánočně přitom nemusíte vyzdobit pouze svůj domov, ale také sama sebe. Co říkáte například nehtům s vánoční tematikou? Přinášíme vám nejnovější trendy v manikúře, které vévodí letošním Vánocům. Hlavní roli hrají třpytky, motivy pletených svetrů i jemných sněhových vloček. Jak se vám líbí?
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Trendy v pedikúře pro letošní léto: Ukažte své nohy v sandálkách a překvapte stylově upravenými nehty
Trendy v pedikúře pro letošní léto: Ukažte své nohy v sandálkách a překvapte stylově upravenými nehty V letních měsících, kdy nosíme otevřenou obuv, by měla na dokonalou pedikúru dbát každá žena. Není od věci, když dáme všem na odiv nejen svá bezchybná chodidla bez zrohovatělé kůže či prasklin, ale i skvěle upravené nehty. Jaké jsou vůbec trendy v pedikúře pro letošní léto? Vsaďte na žlutý, bílý a modrý lak na nehty a nezapomeňte ani na třpytky.
Článek
Ombré nehty: Žhavý trend v jarní manikúře 2023
Ombré nehty: Žhavý trend v jarní manikúře 2023 Přivítejte jaro svěží a hravou manikúrou. Pro jakou se konkrétně rozhodnout? Inspirujte se nejnovějšími trendy v oblasti manikúry, které teď letí na Instagramu. Zamilujete si zejména ombré nehty, které dokážou být veselé, ale i decentní.
Článek
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách Jaké jsou nejžhavější módní trendy letošního jara? Rozhodně balonové rukávy, které hlásí velký návrat. I když je tento speciální střih rukávů starý stovky let, pravidelně se vrací do módy a ani letošní rok není výjimkou. Jaké kousky s balonovými rukávy by vám tedy letos neměly chybět v šatníku?
Článek
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy Módní trendy se každou sezonu mění nejen v případě oblečení. Pokud si potrpíte na krásné nehty, také manikúra podléhá diktátu módy. Které barvy a motivy nehtů tedy ovládnou podzim 2020? Prohlédněte si nejnovější nehtové trendy, které rozhodně stojí za vyzkoušení.