Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih Příchod nového roku je pro spoustu žen vhodnou příležitostí k tomu, aby změnily účes. I v roce 2021 je jenom na vás, jakou novou barvu a střih si vyberete. Pro inspiraci přinášíme trendy účesy roku 2021. Co v letošním roce poletí? Krátké i středně dlouhé mikádo nebo vlasy po ramena. Čím bude váš účes extravagantnější, tím lépe.
Článek
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší Zajímá vás, jaká barva vlasů vládne roku 2023? Letošní trendy odstín vás potěší, protože sluší ženám jakéhokoliv věku i střihu vlasů. Pokud tedy toužíte po změně a zároveň se chcete držet aktuálních trendů, jděte do červených, oranžových, kaštanových nebo měděných odstínů. Zkrátka zrzavé vlasy jsou opět top!
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
Jak na odrosty, než otevřou kadeřnictví: Domácí barvení vlasů zvládnete i bez nehod
Jak na odrosty, než otevřou kadeřnictví: Domácí barvení vlasů zvládnete i bez nehod Dle vládního plánu kadeřnictví v Česku otevřou 11. května. Do té doby musíme o své vlasy pečovat svépomocí. Máte pěknou přírodní barvu, a tak si nemusíte barvit vlasy, a navíc ani nešedivíte? V tuto chvíli máte vyhráno. Jestli vás ale trápí nevzhledné odrosty, musíte přistoupit k domácímu barvení vlasů. Jak na to, abyste napáchala co nejméně škod?
Článek
Kanadská učitelka si v 26 letech přestala barvit vlasy. Co říkáte na její šediny?
Kanadská učitelka si v 26 letech přestala barvit vlasy. Co říkáte na její šediny? Kanaďance Lauren Midgleyová, která pracuje jako učitelka, se první šediny objevily ve vlasech už v dospívání. Aby svůj handicap zakryla, začala si své kadeře barvit. V 26 letech ale řekla dost a dala šanci své přirozenosti. V každém případě jí šediny nesmírně sluší a ze svého dřívějšího handicapu udělala přednost. Co na její aktuální vlasy říkáte?
Článek
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu Říkáte si, že si letos v létě vaše vlasy zaslouží výraznou změnu? Abyste svého rozhodnutí později nelitovala, nemusíte jít ihned do nového radikálního střihu. Změňte naopak pouze barvu svých kadeří a v případě nespokojenosti se můžete lehce vrátit ke svému původnímu odstínu. Co říkáte na současný trend pastelových vlasů? Podmaní si i vás?
Článek
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved
Dojemné foto z izraelské karantény: 92letý Ezra barví vlasy své 89leté ženě Beloved Bez kadeřníka se v tuto chvíli musíme obejít nejen v Česku, tuto základní službu si musí odepřít i lidé v dalších státech světa. A to i v Izraeli, kde nedávno vznikla dojemná fotografie, která obletěla svět. 92letý Ezra Shapiro na ní barví vlasy své 89leté ženě Beloved, která je upoutaná na vozíčku.
Článek
Barvy a střihy vlasů, které jsou trendy v roce 2020. Připravte se na návrat ofiny i ležérní vzhled
Barvy a střihy vlasů, které jsou trendy v roce 2020. Připravte se na návrat ofiny i ležérní vzhled Zajímá vás, které barvy, střihy a úpravy vlasů pofrčí v celém roce 2020? Přinášíme vám přehled nejnovějších vlasových trendů, z nichž si vybere každá. Tyto trendy účesy vás dostanou, ať už milujete decentnost nebo extravaganci.
Článek
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech Spisovatelka a neurovědkyně Sara Eisenmanová z americké Arizony už o své minulosti vypráví s úsměvem. Když jí bylo pouhých 21 let, jak sama říká, zešedivěla prakticky přes noc. Po dlouhých letech nekonečného barvení se po porodu svého prvního dítěte rozhoupala k odvážnému činu. Přestala se barvit a rozhodla se nosit své přirozené šedivé vlasy.
Článek
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej Vyrůstala jste v 90. letech 20. století? V tom případě si jistě vzpomínáte na jednu unikátní vlasovou módu. V čem spočívala? Dívky a ženy si daly své vlasy do culíku nebo drdolu a po stranách své tváře nechaly volně dva pramínky. Přesně tento vlasový trend slaví v současnosti velký comeback. Jak jej nosit, aby vám slušel?
Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc Pokud stále tápete, jaká barva vlasů vám sluší nejvíc, rozhřešení můžete najít díky svému hvězdnému znamení. Upravené vlasy jsou korunou krásy, na atraktivitě vám však může přidat jejich správně zvolená barva. A právě znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodila, vám nejlépe napoví, který odstín vlasů je pro vás ten pravý.
Článek
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet?
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet? O vlasových trendech se říká, že se rády vrací. A je to pravda. Velký comeback v současnosti zažívá účes Posh bob inspirovaný mikádem Victorie Beckham, který nosila v devadesátkách v době své největší slávy se Spice Girls. Co na tento ikonický účes říkáte?
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.