Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc Herečka a moderátorka Alice Bendová si roky zakládala na svých dlouhých rovných vlasech. Nyní si však řekla, že je čas na změnu, a rozhodla se pro radikálnější sestřih. Podívejte se, jak jí nový účes a barva neskutečně sluší.
Článek
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá O velké pozdvižení se v Chorvatsku postaraly dvě Češky, o kterých píšou snad všechna chorvatská média. Při slunění na pláži na ostrově Drvenik Veli se pustily do místních obyvatelek. Chorvatky totiž doplavaly na pláž pod apartmánem, o níž si Češky myslely, že je soukromá. Ve skutečnosti nic jako “soukromá pláž” v Chorvatsku neexistuje.
Článek
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej Vyrůstala jste v 90. letech 20. století? V tom případě si jistě vzpomínáte na jednu unikátní vlasovou módu. V čem spočívala? Dívky a ženy si daly své vlasy do culíku nebo drdolu a po stranách své tváře nechaly volně dva pramínky. Přesně tento vlasový trend slaví v současnosti velký comeback. Jak jej nosit, aby vám slušel?
Článek
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí?
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí? Příchod nového roku s sebou přináší také nové trendy v oblasti dámských účesů. Zajímá vás, jaký dámský střih bude podle vlasových stylistů vévodit letošnímu roku? Hitem roku 2022 je octopus neboli chobotnice, který vás určitě zaujme svým vrstvením.
Článek
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video Do tureckého kadeřnictví zavítala dívka Stephanie, která se 20 let nečesala a nestříhala si vlasy. I když si své kadeře umývala jednou týdně, to, co měla na hlavě, byla jedna velká ostuda. Když Stephanii umírala matka, na smrtelné posteli musela této ženě slíbit, že se svými vlasy konečně něco udělá. A výsledek? Ten dopadl nad očekávání dobře.
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Německá teenagerka vytváří zaplétané účesy jako ze Hry o trůny. Inspirovala se tkaním a technikou macramé
Německá teenagerka vytváří zaplétané účesy jako ze Hry o trůny. Inspirovala se tkaním a technikou macramé Teenagerka Milena Diekmann z Německa se věnuje neobvyklému koníčku. Zaplétá dlouhé vlasy do překrásných účesů, které svým stylem připomínají disneyovské princezny nebo Hru o trůny. Milena Diekmann je přitom samouk. Sní o tom, že se bude jednoho dne vlasovým stylingem profesionálně živit.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit?
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit? Ženským vlasovým trendům roku 2021 vládnou nejen ofina, patka, mikádo a vlasy po ramena. Velmi populární je také mullet, v Česku označovaný také jako střih na Jardu Jágra. Víte, jak tento ikonický účes 80. let 20. století nosit?
Článek
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka
Holčička si od narození nestříhala vlasy. Zhlédněte na videu, jak dopadla po první návštěvě kadeřníka Spousta holčiček touží mít vlasy dlouhé až na zem jako princezna. Právě proto se svých dlouhých kadeří nechtějí rozhodně vzdát. Ovšem existují i výjimky. Jednou z nich je školačka, která zavítala do salónu vyhlášeného iráckého kadeřníka Oussama Sabbagha. Tato dívenka si od narození nestříhala vlasy. Video ukazuje, jak byla z nového účesu nadšená.
Článek
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková pořádně pracuje na své postavě. Do silového tréninku dává v tuto chvíli vše, protože chce uspět v závodech Bikini fitness. Svou vypracovanou figuru ukázala i na Instagramu, kde se na její tělo snesla spousta kritiky. Komentující jí píšou, že tohle nemá s ženskou krásou už nic společného. Souhlasíte?
Článek
Dezinfekce kuchyňské houbičky nebo snadnější loupání česneku a rajčat. I tak můžete použít mikrovlnnou troubu
Dezinfekce kuchyňské houbičky nebo snadnější loupání česneku a rajčat. I tak můžete použít mikrovlnnou troubu Mikrovlnná trouba nemusí sloužit pouze k ohřevu jídla či k pečení jednoduchých sladkých moučníků. Toto elektrické zařízení, které je v současnosti nedílnou součástí každé české domácnosti, může mít zcela překvapivé využití. Nakonec zjistíte, že mikrovlnka je v zásadě multifunkčním domácím pomocníkem.
Článek
Trendy účesem 2023 je butterfly cut. Jde o staronový hit, který sluší všem ženám
Trendy účesem 2023 je butterfly cut. Jde o staronový hit, který sluší všem ženám Jaký účes vévodí roku 2023? Žhavým vlasovým trendem je butterfly cut, který ženy s oblibou nosily již dříve. Tento vlasový střih, pro který je typická vzdušnost, objem a vrstvení, se znovu vrací na scénu. Jak se vám líbí?