Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání Máte dlouhou hřívu, která vás nudí? Pokud si stále dokola pohráváte s myšlenkou, jak byste vypadala s kratšími vlasy, máme pro vás řešení. Nůžky k němu ale rozhodně nepotřebujete. Vyzkoušejte trik instagramové bloggerky Sarah Angius, která vám ukáže, jak z opravdu dlouhých vlasů během pěti minut uděláte o mnoho kratší. A to bez stříhání.
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih Příchod nového roku je pro spoustu žen vhodnou příležitostí k tomu, aby změnily účes. I v roce 2021 je jenom na vás, jakou novou barvu a střih si vyberete. Pro inspiraci přinášíme trendy účesy roku 2021. Co v letošním roce poletí? Krátké i středně dlouhé mikádo nebo vlasy po ramena. Čím bude váš účes extravagantnější, tím lépe.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám
Tyto odvážné ženy se přestaly barvit: Nechaly vyniknout svým přírodním šedinám Spousta z nás má šedivé vlasy spojené se stářím. Ale není tomu tak. Některé ženy šedivějí už krátce po dvacítce. Poté, co dosáhnou 35 let, si už většina z nich musí zakrývat své bílé vlasy barvou. Najdou se však i odvážné ženy, které nechají vyniknout svým šedinám. Užívají si svou přirozenost v jakémkoliv věku, a navíc jim to neuvěřitelně sluší.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet?
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet? O vlasových trendech se říká, že se rády vrací. A je to pravda. Velký comeback v současnosti zažívá účes Posh bob inspirovaný mikádem Victorie Beckham, který nosila v devadesátkách v době své největší slávy se Spice Girls. Co na tento ikonický účes říkáte?
Článek
Vlnité vlasy během pár minut? Vyzkoušejte trik vloggerky Gilmakeup, která používá obyčejné kovové síto a fén
Vlnité vlasy během pár minut? Vyzkoušejte trik vloggerky Gilmakeup, která používá obyčejné kovové síto a fén Zapomeňte na kulmu nebo klasické natáčky. Pokud sníte o dokonale vlnitých vlasech, svůj sen můžete proměnit ve skutečnost už během pár minut. Inspirujte se geniálním trikem vloggerky Gilmakeup, která si svou hřívu vlní pomocí obyčejného sítka. Její postup je přitom vhodný jak pro majitelky přirozeně rovných, tak vlnitých vlasů.
Článek
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc
Barva vlasů podle znamení zvěrokruhu: Víme, která vám sluší nejvíc Pokud stále tápete, jaká barva vlasů vám sluší nejvíc, rozhřešení můžete najít díky svému hvězdnému znamení. Upravené vlasy jsou korunou krásy, na atraktivitě vám však může přidat jejich správně zvolená barva. A právě znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodila, vám nejlépe napoví, který odstín vlasů je pro vás ten pravý.
Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.
Článek
Vlnité vlasy díky ponožkám? Inspirujte se nápadem kanadské vloggerky
Vlnité vlasy díky ponožkám? Inspirujte se nápadem kanadské vloggerky Vlnité vlasy jsou snem řady žen. Občas se ale stane, že nemáme po ruce natáčky, kulmu ani žehličku na vlasy, s jejichž pomocí bychom si mohly svou hřívu lehce navlnit. Pokud máte rády alternativu, máme pro vás řešení. Vlny si můžete na hlavě vykouzlit i díky obyčejným ponožkám. Jak na to, vám prozradí následující video vloggerky Nicole Skyes.
Článek
Jak se starat o barvené vlasy: Díky těmto trikům budou zdravé a krásné
Jak se starat o barvené vlasy: Díky těmto trikům budou zdravé a krásné Aby vaše barvené vlasy zůstaly stále krásné, vyžadují speciální péči. Jelikož samotné barvení je obrovským zásahem do barvy i struktury vlasů, může způsobit nenávratné poškození vaší hřívy. Abyste své vlasy udržela zdravé a mohla se zároveň pyšnit i nádhernou barvou, zkuste pečovat o svou barvenou hřívu podle následujících pravidel.
Článek
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší Zajímá vás, jaká barva vlasů vládne roku 2023? Letošní trendy odstín vás potěší, protože sluší ženám jakéhokoliv věku i střihu vlasů. Pokud tedy toužíte po změně a zároveň se chcete držet aktuálních trendů, jděte do červených, oranžových, kaštanových nebo měděných odstínů. Zkrátka zrzavé vlasy jsou opět top!
Článek
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala Ačkoli Agátě Hanychové všichni kolem říkali, jak jí to v mikádu sekne a zrazovali ji od dalšího prodlužování vlasů, modelka se rozhodla pro změnu. Kratšímu sestřihu vlasů, který jí neskutečně slušel, dala valem a opět šla do dlouhé umělé hřívy. Jak se vám proměna Agáty Hanychové líbí?