Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept?
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept? Už máte nepečeno? Rozhodně nejste sami. Pečení vánočního cukroví mají za sebou také některé známé tváře z řad českých a slovenských celebrit, které se svými sladkými výtvory pochlubily na Instagramu. Kdo tedy oblékl zástěru, postavil se k válu a napekl pro svou rodinu tradiční vánoční cukroví?
Článek
Klíče jako sebeobrana: Tiktokerka vysvětluje ženám, jak je při útoku správně držet
Klíče jako sebeobrana: Tiktokerka vysvětluje ženám, jak je při útoku správně držet Jdete večer po prázdné ulici a uslyšíte za sebou kroky. I když existuje pouze malá pravděpodobnost, že vás člověk, který jde za vámi, může napadnout, mějte se na pozoru. Co když ale nemáte po ruce pepřový sprej, který byste mohla v případě útoku použít? Pro sebeobranu použijte klíče. Jak je správně držet, radí ženám na TikToku vizážistka Fae.
Článek
Vánoční reklama Disney 2022 v sobě skrývá krásné poselství. I tentokrát vás dojme
Vánoční reklama Disney 2022 v sobě skrývá krásné poselství. I tentokrát vás dojme Světlo světa spatřila dlouho očekávaná vánoční reklama společnosti Disney pro rok 2022. V letošním roce má název The Gift neboli Dárek a je posledním dílem Disney trilogie From Family To Yours. Jak už tomu v případě vánočních reklam od Disney bývá, i letošní dvouminutový spot v sobě skrývá nádherné poselství, které vás dojme až k slzám.
Článek
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete Také patříte k lidem, kteří nemají rádi grapefruity pro jejich hořkou chuť? Potom děláte velkou chybu. Grapefruity se řadí k nejzdravějším citrusovým plodům, a zvláště na podzim a v zimě byste si měli dopřát alespoň jeden kus tohoto ovoce denně.
Článek
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej Vyrůstala jste v 90. letech 20. století? V tom případě si jistě vzpomínáte na jednu unikátní vlasovou módu. V čem spočívala? Dívky a ženy si daly své vlasy do culíku nebo drdolu a po stranách své tváře nechaly volně dva pramínky. Přesně tento vlasový trend slaví v současnosti velký comeback. Jak jej nosit, aby vám slušel?
Článek
Alice Bendová ukázala své houbařské úlovky. Štěstí jí příliš nepřálo
Alice Bendová ukázala své houbařské úlovky. Štěstí jí příliš nepřálo Pravé hřiby, lišky obecné nebo "obyčejné" babky. Houbaři na některých místech republiky zažívají aktuálně opravdové žně a svými úlovky se rádi chlubí na sociálních sítích. Houbařskými úspěchy ostatních se nechala zlákat také herečka Alice Bendová, která na houby vyrazila se svou mámou. A výsledek? Podle Alice velká slabota.
Článek
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona Jak se chováte, když zrovna jedete v autě na místě spolujezdce? Předpisově, anebo si čas od času dovolíte menší přestupek? Pokud si s oblibou pokládáte nohy na palubní desku, měli byste zpozornět. Upustit od tohoto zvyku vám radí hlavně Grainne Kealyová, které právě položené nohy na palubní desce způsobily nenávratnou devastaci obličeje.
Článek
Kočičky jsou poslové jara: Kdy kvetou a proč je trhat pouze s rozmyslem?
Kočičky jsou poslové jara: Kdy kvetou a proč je trhat pouze s rozmyslem? Dáváte si na přelomu zimy a jara do vázy rádi kočičky? O těchto sametově hebkých jehnědách vrby jívy se právem říká, že jsou poslové jara. Víte přesně, kdy kvetou a proč bychom je měli trhat s rozmyslem?
Článek
Berenika Kohoutová zrekapitulovala svou dovolenou na Zanzibaru: Počet chorob 5, počet návštěv nemocnice 2 a počet bílých pláží cca 7
Berenika Kohoutová zrekapitulovala svou dovolenou na Zanzibaru: Počet chorob 5, počet návštěv nemocnice 2 a počet bílých pláží cca 7 Herečka Berenika Kohoutová si vychutnávala se svým manželem a dcerou dovolenou na exotickém Zanzibaru. Pobyt v dovolenkovém ráji jim již skončil, a tak Berenika svou dovolenou na závěr zrekapitulovala. Jak to vypadá, na Zanzibaru nebylo vše zalité sluncem, Bereniku Kohoutovou s rodinou přepadla viróza a skončili i v místní nemocnici.
Článek
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku Po celém dni jsme rádi, když si večer sedneme a dáme si oddech. Jenže často to nekončí pouze jedním dílem seriálu, spánek oddalujeme až do pozdních nočních hodin. Tomuto počínání, které vám může pěkně nabourat zdraví, se říká spánková prokrastinace. Víte, jak jí odolat?
Článek
Máte nepořádek v bytě a neřešíte to? Zaděláváte si na partnerské problémy a zahráváte si s depresí
Máte nepořádek v bytě a neřešíte to? Zaděláváte si na partnerské problémy a zahráváte si s depresí Jak jste na tom s úklidem domácnosti? Vadí vám každičká šmouha a smítko, nebo vás nepořádek nechává chladnými? Pokud milujete chaos a nadmíra pohozených věcí v bytě či domě vás nijak nevzrušuje, velmi to vypovídá o vaší osobnosti. Nechcete zkrátka úklidu věnovat svůj čas, ovšem velmi hazardujete se svým partnerským životem i se zdravím.
Článek
Proč je lepší milovat se ráno a ne večer? Díky těmto 5 důvodům si rádi přivstanete
Proč je lepší milovat se ráno a ne večer? Díky těmto 5 důvodům si rádi přivstanete Ačkoliv my ženy rannímu milování příliš nefandíme, muži si v něm libují a my vám dneska ukážeme, že kromě toho, že si tím zpříjemníte vstávání, to má ještě řadu dalších výhod.
Článek
Radka Třeštíková prozradila tajemství své štíhlé postavy a mladistvého vzhledu. Jaký je její recept?
Radka Třeštíková prozradila tajemství své štíhlé postavy a mladistvého vzhledu. Jaký je její recept? Také máte pocit, že spisovatelka Radka Třeštíková vypadá mnohem lépe než dříve? Na to, že má již 40 let, tato krásná žena rozhodně nevypadá. Čemu ale vděčí za to, že má štíhlou postavu a mladistvý vzhled? Přesně na tuto otázku odpověděla sledujícím na svém instagramovém profilu.