Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc Letošní plesová sezona bude během následujících týdnů na svém vrcholu. Ale vy si stále nedokážete vybrat šaty, které si vezmete na sebe a protančíte v nich střevíčky. Co s tím? Své plesové šaty si zvolte dle svého znamení zvěrokruhu, které nejlépe vystihuje vaši podstatu. Nejen, že vám budou velmi slušet, ale budete se v nich cítit naprosto skvěle!
Článek
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů Červená barva je nesmrtelná a ví o tom zejména ženy. Pokud aktuálně vybíráte šaty na ples, oblékněte se právě do této barvy, v níž budete nepřehlédnutelná. Červená barva však zahrnuje několik odstínů, a to od zemitějších až po ty výrazné. Pro který z nich se rozhodnete vy?
Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Domácí švestková povidla jako od babičky připravíte ze tří ingrediencí. Základem jsou švestky, cukr a ocet
Domácí švestková povidla jako od babičky připravíte ze tří ingrediencí. Základem jsou švestky, cukr a ocet Chcete si připravit opravdu poctivá švestková povidla, která s přehledem trumfnou ta kupovaná? Jelikož právě vrcholí sezona švestek, pusťte se do výroby této sladké domácí dobroty. Na domácí švestková povidla budete potřebovat pouhé tři základní suroviny. A to švestky, cukr a ocet. Ovšem výsledek bude naprosto dokonalý!
Článek
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla Panenky Barbie jsou hezké jako obrázek, o tom není pochyb. Přemýšleli jste ale nad tím, jak by vypadaly, kdybyste jim odstranili make-up? Umělkyně Olga Kamenetskaya šla ještě dál a dokonalé panenky přetváří do realistické podoby. Panenkám mění nejen obličeje a účesy. Šije na ně i stylové oblečení. Umění této kreativní ženy vám prostě vyrazí dech.
Článek
Sbíráte podběl lékařský na čaj nebo sirup? Vnitřní užití této jarní bylinky je v současnosti velmi sporné
Sbíráte podběl lékařský na čaj nebo sirup? Vnitřní užití této jarní bylinky je v současnosti velmi sporné Sezona podbělu lékařského je v plném proudu. Tuto jarní léčivku najdete hlavně v příkopech, rumištích, na březích řek a potoků nebo na loukách. Právě nyní spousta lidí trhá žluté květy podbělu, aby využili jeho léčivých účinků. Ačkoliv je podběl lékařský oblíbenou léčivkou našich babiček, jeho vnitřní užití se v současnosti nedoporučuje. Proč?
Článek
Přibývá vážných nehod motorkářů: Podívejte se na video jedné z nich, která se stala v Buchlovských kopcích na Zlínsku
Přibývá vážných nehod motorkářů: Podívejte se na video jedné z nich, která se stala v Buchlovských kopcích na Zlínsku Statistiky říkají, že každou 8. obětí silniční nehody je motorkář. Bohužel i letošní sezona v Česku si již vyžádala desítky obětí z řad motorkářů. Jedním z oblíbených míst motorkářů je silnice plná zákrut v Buchlovských kopcích na Zlínsku. Policisté jako varování zveřejnili video z nehody motorkáře v této lokalitě, které nasnímala akční kamera.
Článek
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná
Alergie na jahody se projevuje nejen vyrážkou. Alergická reakce může být velmi nebezpečná Kdo by nemiloval jahody? Někteří lidé si však musejí na tyto červené sladké plody nechat zajít chuť. A to v případě, jestliže trpí alergií na jahody. K této alergii přitom neinklinují pouze děti, může se u vás objevit v jakémkoliv věku. Jak se alergie na jahody projevuje a které látky ji způsobují?
Článek
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video
Dívka si 20 let nečesala vlasy. Turecký kadeřník vykouzlil z dredatých kadeří hotový zázrak, ukazuje video Do tureckého kadeřnictví zavítala dívka Stephanie, která se 20 let nečesala a nestříhala si vlasy. I když si své kadeře umývala jednou týdně, to, co měla na hlavě, byla jedna velká ostuda. Když Stephanii umírala matka, na smrtelné posteli musela této ženě slíbit, že se svými vlasy konečně něco udělá. A výsledek? Ten dopadl nad očekávání dobře.
Článek
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší
Barva vlasů 2023 sluší každé ženě. Aktuální trend vás potěší Zajímá vás, jaká barva vlasů vládne roku 2023? Letošní trendy odstín vás potěší, protože sluší ženám jakéhokoliv věku i střihu vlasů. Pokud tedy toužíte po změně a zároveň se chcete držet aktuálních trendů, jděte do červených, oranžových, kaštanových nebo měděných odstínů. Zkrátka zrzavé vlasy jsou opět top!
Článek
Nové druhy klíšťat potkáte i v Česku. Majitelé psů by si měli dát pozor hlavně na pijáka lužního
Nové druhy klíšťat potkáte i v Česku. Majitelé psů by si měli dát pozor hlavně na pijáka lužního Klíšťová sezona dosahuje každým rokem svého vrcholu v letních měsících. Šance, že se k vám přisaje samička klíštěte obecného, je momentálně velmi vysoká. Kromě klíštěte obecného však parazitologové na našem území zaznamenali také nové druhy klíšťat. Patří mezi ně zejména piják lužní. Jak jej poznáte?
Článek
Vše důležité o novém koronaviru: Co to je, jaké má příznaky a jak se přenáší
Vše důležité o novém koronaviru: Co to je, jaké má příznaky a jak se přenáší Svět se potýká se závažným virovým onemocněním způsobeným novou formou koronaviru. Této nemoci celosvětově podlehly na tři tisíce lidí. Nový koronavirus se Česku zatím vyhýbá. Hygienici a lékaři však nevylučují, že se k nám tato nákaza velmi brzy dostane. Abyste se mohli na koronavirus připravit, měli byste o něm znát několik zásadních informací.
Článek
Jak vydlabat a vyřezat halloweenskou dýni, aby nezplesnivěla: Při výrobě této dekorace na Halloween dodržujte několik zásad
Jak vydlabat a vyřezat halloweenskou dýni, aby nezplesnivěla: Při výrobě této dekorace na Halloween dodržujte několik zásad I když není Halloween ryze českým svátkem, již si to v tento den, který připadá na 31. října, nedokážeme představit bez vyřezávané dýně. Pokud zrovna dlabete a vyřezáváte strašidelnou dýni na Halloween, zkuste se držet několika důležitých pravidel. Právě díky nim vám nádherná halloweenská dýně vydrží co nejdéle a příliš rychle nezplesniví.
Článek
Instruktorka plavání varuje rodiče: Bazénovou osušku nikdy nedávejte dětem přes ramena!
Instruktorka plavání varuje rodiče: Bazénovou osušku nikdy nedávejte dětem přes ramena! Letní sezona se nezadržitelně blíží. Spousta z nás bude trávit volný čas na koupalištích a u bazénu. Toho si je vědoma také certifikovaná instruktorka plavání Nikki Scarpati, která na svém TikToku zveřejnila velmi důležité varování pro všechny rodiče. Vysvětlila jim, proč by svým dětem neměli nikdy dávat bazénovou osušku přes ramena.
Článek
Vlasovým trendům podzimu 2019 vévodí odrosty, houbový odstín a delší mikádo
Vlasovým trendům podzimu 2019 vévodí odrosty, houbový odstín a delší mikádo S nástupem podzimu nevyměňujeme s ohledem na nejnovější módní trendy pouze náš šatník a botník. Jsou to také naše vlasy, které potřebují po dlouhém létě pořádnou změnu. A jaké jsou současné vlasové trendy? Na podzim 2019 budete in hlavně v odrostech, mushroom brown odstínu a delším mikádu.