Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 rady, díky kterým zachráníte vaši pleť po prohýřené noci
4 rady, díky kterým zachráníte vaši pleť po prohýřené noci Nejedna z nás se ráno po krušné noci lekla sama sebe v zrcadle. Naše pleť vypadá zašedlá a korunu tomu nasazují pořádně zářivé kruhy pod očima. Máme pro vás však pár rad, díky kterým stopy po propařené noci zamaskujete jedna báseň!
Článek
Ranní návyky, díky kterým zlepšíte svou produktivitu i zdraví
Ranní návyky, díky kterým zlepšíte svou produktivitu i zdraví Možná už jste přemýšleli nad tím, proč máte během dne tak málo energie. Cítíte se ospalí, pronásledují vás chutě na sladké a nechápete, kde ostatní berou energii jít po práci ještě cvičit. Jednou z mnoha příčin mohou být právě ranní návyky, které mají velký vliv na to, jaký bude náš celý zbytek dne.
Článek
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle Asi to znáte. Dáte si záležet na nalakování nehtů, nad kterým klidně strávíte dvě hodiny. Ale následující den se vám lak na nehtech odloupne nebo popraská. No není to k naštvání? Naštěstí známe několik triků, díky kterým vám běžný lak vydrží na nehtech co nejdéle!
Článek
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější V reklamách i časopisech narážíme na stovky přípravků a procedur, které nám slibují, že naše pokožka bude jemná a dokonalá. Klíčová by však pro nás měla být péče, skrytá v každodenních zvycích. Naučte se je dělat správně a můžete si být jistí, že vaše pleť bude o poznání krásnější.
Článek
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly Všichni víme, že konzumace velkého množství ovoce a zeleniny je pro naše celkové zdraví velmi prospěšná, ale věděli jste, že se tyto potraviny také podílí na tom, jak vypadá naše pokožka? A věděli jste také i to, že některé druhy ovoce jsou pro naši pleť obzvláště šetrné a vhodné?
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.
Článek
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví
Pranostiky na Hromnice 2. února a na svatého Blažeje 3. února předpoví, jaké bude počasí, úroda a zda budete zdraví Pro naše předky byly Hromnice, které každoročně připadají na 2. února, prvním svátkem jara. K tomuto dni se vztahuje spousta lidových pranostik, které jsou těsně spjaty se zemědělským rokem. Jaké bude jaro a zda bude dobrá úroda vám však napoví také pranostiky, které se vážou ke svátku svatého Blažeje 3. února.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Jak nejlépe skladovat cukroví? Vyzkoušejte tipy, díky kterým vám vydrží až do Štědrého dne
Jak nejlépe skladovat cukroví? Vyzkoušejte tipy, díky kterým vám vydrží až do Štědrého dne Už jste se pustili do pečení vánočního cukroví? V tom případě vás jistě zajímá, jak jej co nejlépe skladovat, aby vám vydrželo až do Vánoc. Poradíme vám proto, do čeho a kam uložit napečené cukroví, aby bylo i během vánočních svátků dokonalé.
Článek
Jak dnes vypadá Cody z Kroku za Krokem? Změnil se na svalnatého a potetovaného drsňáka s plnovousem
Jak dnes vypadá Cody z Kroku za Krokem? Změnil se na svalnatého a potetovaného drsňáka s plnovousem V 90. letech 20. století vznikl oblíbený americký seriál Krok za krokem, který se na českých televizních obrazovkách vysílá dodnes. K nejoblíbenějším postavám patřil pohledný, dobrosrdečný a mírně přitroublý mladík Cody Lambert, kterého ztvárnil herec Sasha Mitchell. Neuvěříte, jak tento fešák vypadá v současnosti.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
Signály, kterými vás tělo varuje ještě před příchodem mozkové mrtvice
Signály, kterými vás tělo varuje ještě před příchodem mozkové mrtvice Ačkoliv se může zdát, že mozková mrtvice postihuje jen věkově starší, nenechte se zmást. Ve skutečnosti je mozková mrtvice druhou nejčastější příčinou úmrtí a počet mozkových mrtvic u mladých lidí každoročně jen stoupá.
Článek
Poznáte je? Herci se díky dokonalému make-upu změnili k nepoznání
Poznáte je? Herci se díky dokonalému make-upu změnili k nepoznání Být hercem může být někdy pěkně náročné. Herec se musí dokonale vcítit do postavy, kterou znázorňuje a za tím účelem často podstupuje neuvěřitelné proměny. Velkou zásluhu tak na výsledné proměně mají maskéři, kteří z atraktivní herečky udělají během pár okamžiků ošklivého fousáče. Pojďte se s námi podívat na ty nejlepší proměny.
Článek
Česko je krůček od 4. stupně protiepidemického systému PES. Zda zavřou restaurace, obchody či kadeřnictví, rozhodne vláda
Česko je krůček od 4. stupně protiepidemického systému PES. Zda zavřou restaurace, obchody či kadeřnictví, rozhodne vláda Rizikové skóre v protiepidemickém systému PES vzrostlo v neděli 6. prosince na 64. Toto číslo odpovídá čtvrtému stupni pohotovosti, který je mnohem přísnější. Zhoršením epidemické situace v Česku se má v pondělí 7. prosince zabývat vláda. Je tedy otázkou, zda budou muset opět zavřít některé maloobchody či restaurace.