Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zkuste 28denní výzvu, která dokonale formuje tělo. Výsledky jsou vidět rychle!
Zkuste 28denní výzvu, která dokonale formuje tělo. Výsledky jsou vidět rychle! Jak by se vám líbilo moci změnit své tělo během pouhých 4 minut denně? Možná se vám to zdá nemožné, přesto však řešení existuje. Krásného a pevného těla můžete dosáhnout pomocí cviku, kterému se říká „plank“, tedy hezky česky prkno.
Článek
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla Lesklé, zdravé a hedvábně jemné vlasy, které se nekrepatí a jsou snadno poddajné. Rozhodně to není nic nemožného. I vy je můžete mít, i když si svou hřívu pravidelně barvíte, stylujete, fénujete a žehlíte. Zlepšit stav svých vlasů můžete už během několika týdnů, zkuste ale při péči o svou hřívu dodržovat následující pravidla.
Článek
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti Nakupujete desítky kosmetických přípravků, abyste měla krásnou a zdravou pleť? A už jste si spočítala, kolik za to ročně zaplatíte? Podle dermatologů se vrásek, akné, nadměrné pigmentace nebo suché kůže zbavíte i bez drahé kosmetiky. Jedinou věc, kterou musíte udělat, je zahrnout do svého jídelníčku několik druhů potravin.
Článek
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása Snad každá z nás si hrála s barbínami a chtěla být dokonalá stejně jako ony. Barbie panenky současnosti však nezobrazují pouze ideál krásy. Dokazuje to nová kolekce Barbie Fashionistas, kterou společnost Mattel vydala pro rok 2020. Její součástí je panenka s protézou, poruchou kožního pigmentu nebo holou hlavou.
Článek
Cuketové špagety si zamilujete. Recept je velmi snadný, chce to mít ale správnou škrabku
Cuketové špagety si zamilujete. Recept je velmi snadný, chce to mít ale správnou škrabku Co s úrodou cuket? Připravte si báječné cuketové špagety. Tento recept chutná se smetanou, mletým masem, sýrovou omáčkou nebo tuňákem. Aby byl skutečně dokonalý, prozradíme vám, jakou škrabku na cuketové špagety potřebujete a jakým způsobem udělat z cukety opravdu tenké špagety.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
Chcete znát svou budoucnost? Zkuste tento obrázkový test
Chcete znát svou budoucnost? Zkuste tento obrázkový test Která z nás by nechtěla znát svou budoucnost. Co nás čeká a nemine, zda nás v práci povýší anebo zda konečně najdeme lásku svého života? Každou zajímá něco jiného a právě z tohoto důvodu pro vás dnes máme obrázkový test, který vám vaši budoucnost trochu poodkryje.
Článek
Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a inteligentnější, tvrdí britští vědci
Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a inteligentnější, tvrdí britští vědci Velké pozadí ženám přináší spoustu benefitů. Nejen, že jsou v očích mužů atraktivnější. Vědci z britské Oxford University nyní přišli se zjištěním, které majitelky větších zadečků opět potěší. K čemu tito výzkumníci došli? Ženy s větší pozadím jsou ve srovnání se svými méně obdařenými vrstevnicemi zdravější a také chytřejší.
Článek
Jak poznat kvalitní špekáček: Podle názvu, složení, vzhledu, vůně i chuti
Jak poznat kvalitní špekáček: Podle názvu, složení, vzhledu, vůně i chuti S 30. dubnem je v Česku neodmyslitelně spjato pálení čarodějnic. Také se těšíte na to, až si nad ohněm opečete špekáček? Abyste si skutečně pochutnali, na výběru této tradiční uzeniny si dejte skutečně záležet. Jak tedy poznat opravdu kvalitní špekáček? Zkuste se řídit následujícími tipy.
Článek
Co se stane, když ponoříte obličej do perlivé vody na 30 sekund?
Co se stane, když ponoříte obličej do perlivé vody na 30 sekund? O tom, že konzumace vody má pro naše tělo blahodárné účinky, jistě všechny víme, ale věděly jste také to, že ke zlepšení pleti přispívá i voda perlivá? Jediné, co stačí udělat, je to, že obličej namočíte na 30 sekund do perlivé vody. A jaké jsou výhody tohoto úkonu?
Článek
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně Mít dokonalá prsa je snem mnoha žen. V případě, že je příroda neobdařila, nebo se potýkají s ochablým poprsím po dětech, se často svěřují do péče plastické chirurgie. Prsní implantáty však mají omezenou životnost. Známý plastický chirurg Jerry Chidester konkrétně ve videu ukázal, jak vypadají prsní implantáty po 30 letech. Budete se opravdu divit.
Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku Po celém dni jsme rádi, když si večer sedneme a dáme si oddech. Jenže často to nekončí pouze jedním dílem seriálu, spánek oddalujeme až do pozdních nočních hodin. Tomuto počínání, které vám může pěkně nabourat zdraví, se říká spánková prokrastinace. Víte, jak jí odolat?
Článek
Jak nejlépe vyléčit chřipku: Nemoc pořádně vyležte, dejte si kuřecí vývar a vsaďte na bylinky
Jak nejlépe vyléčit chřipku: Nemoc pořádně vyležte, dejte si kuřecí vývar a vsaďte na bylinky Ať už chceme, nebo ne, je před námi opět nepříjemné období chřipek. Toto vysoce nakažlivé virové onemocnění, které doprovází horečka, únava, bolest kloubů a následně i rýma a kašel, byste neměli rozhodně přecházet. Co tedy dělat, abyste se znovu postavili na nohy?