Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chyby při hubnutí břicha: Vyvarujte se jich a špíčky zmizí
Chyby při hubnutí břicha: Vyvarujte se jich a špíčky zmizí Stravujete se zdravě a pravidelně cvičíte, jenže přesto se nemůžete zbavit špíčků na břiše? Možná, že se při hubnutí břicha dopouštíte několika zásadních chyb, v důsledku čehož máte problém tuto problémovou partii zeštíhlit a zpevnit. Jakých chyb při hubnutí břicha byste se tedy měli vyvarovat?
Článek
Syrovátka pomáhá při hubnutí a zajišťuje krásnou pleť. Má i další blahodárné účinky
Syrovátka pomáhá při hubnutí a zajišťuje krásnou pleť. Má i další blahodárné účinky Syrovátka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě sýrů nebo tvarohu. Zatímco v minulosti se na ni pohlíželo spíš jako na odpad, dnes je syrovátka považována za potravinu, kterou můžeme podpořit své zdraví i krásu. Jaké jsou její hlavní přednosti?
Článek
Voda jako pomocník při hubnutí: Takhle dosáhnete své vysněné postavy
Voda jako pomocník při hubnutí: Takhle dosáhnete své vysněné postavy Ať jste žena či muž, jistě vás někdy trápilo, že nemáte svou vysněnou postavu. Nekonečné hodiny v posilovně, diety a kýžený výsledek nikde. Neztrácejte hlavu, známe jednoduché, a přitom účinné řešení.
Článek
Zázračný nápoj z medu, skořice a vody: Pomáhá při hubnutí a zbaví vás únavy
Zázračný nápoj z medu, skořice a vody: Pomáhá při hubnutí a zbaví vás únavy Přijdete si bez energie, anebo máte pár kilo navíc a chtěla byste zhubnout? V tom případě si namíchejte přímo magický nápoj z medu, skořice a vody. Tento lektvar vám pomůže nejen při hubnutí. Je to životabudič, který vás zbaví únavy. Kombinace medu, skořice a vody navíc působí afrodiziakálně, takže vás povzbudí i v intimní oblasti.
Článek
Co na snídani při hubnutí? Vyzkoušejte trik influencerky Katlyn, která zhubla 54 kilo
Co na snídani při hubnutí? Vyzkoušejte trik influencerky Katlyn, která zhubla 54 kilo Co je nejlepší na snídani, pokud hubnete? Inspirovat se můžete přístupem influencerky Katlyn, která díky unikátnímu snídaňovému receptu shodila neuvěřitelných 54 kilogramů. Své tajemství toho, co snídat při hubnutí, ostatním prozradila na sociálních sítích.
Článek
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje Fitness trenérka Shannon Collins, která na sociálních sítích vystupuje jako The Gym Nurse, je skvělou motivací pro všechny ženy, které chtějí vypadat a cítit se skvěle. Tato 43letá žena a máma sdílí na Instagramu nejrůznější rady a tipy, jak být fit v každém věku. Zaměřila se také na nejčastější chybu, kterou dělají ženy při hubnutí. O co se jedná?
Článek
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů
Okurková voda osvěžuje a pomáhá při hubnutí. Navíc skvěle chutná a je plná vitaminů a minerálů Okurková voda patří k oblíbeným nápojům během parných letních dnů. Ze salátové okurky a čisté vody připravíte velmi lehce osvěžující nápoj plný vitamínů a minerálů, který skvěle chutná i bez cukru. Velkým benefitem také je, že vás okurková voda v parném létě nejen osvěží, ale pomůže vám i při hubnutí.
Článek
Tvaroh jako pomocník při hubnutí: Můžete si jej dopřát před spaním a to bez výčitek
Tvaroh jako pomocník při hubnutí: Můžete si jej dopřát před spaním a to bez výčitek Už jste určitě slyšela o tom, že vymetání ledničky před spaním není rozhodně dobrý nápad. Pokud si chcete udržet váhu nebo dokonce zhubnout, i tak si můžete dát večer něco malého na zub. A to třeba dvě lžíce tvarohu nebo tvarohového sýru typu žervé, které budou mít na vaše tělo během noci naprosto neuvěřitelný vliv. Proč to tak je?
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Jednodenní půst: Co obnáší a je opravdu pro každou z nás?
Jednodenní půst: Co obnáší a je opravdu pro každou z nás? O jednodenních či dvoudenních půstech se říká, že jsou skvělou očistou těla i výborným pomocníkem, který nám umožní udržet si kondici a zdraví. Jelikož se náš organismus během půstu nezaměstnává trávením, odpočine si a dokonale se pročistí. Jenže opravdu jsou tyto půsty pro každou z nás?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.