Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika Věřili byste tomu, že za to, jaký má naše brada tvar může naše dětství? Že to zní šíleně? Ovšem vědci, kteří přišli s touto teorií, zkoumali přibližně 6 600 dospívajících dětí ve věku od 12 do 17 let a všechny jejich domněnky se díky tvaru brady potvrdily. Jak je to možné?
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Influencerka zhubla 145 kilogramů. Fotky jejího těla s převislou kůží jsou jen pro silné povahy
Influencerka zhubla 145 kilogramů. Fotky jejího těla s převislou kůží jsou jen pro silné povahy Hvězda Instagramu Lexi Reedová odstartovala svou cestu za krásným tělem v roce 2016. Tehdy vážila 219 kilogramů a těžká obezita jí přirozeně neumožňovala normálně fungovat. Za pouhé dva roky tato žena zhubla neuvěřitelných 145 kilogramů. Jako památka na extrémní obezitu jí však zůstaly kilogramy převislé kůže.
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni Masáž pokožky hlavy přináší spoustu výhod pro naše zdraví a celkovou pohodu. Provádět se ji vyplatí opravdu pravidelně. Detailněji vám proto vysvětlíme, k čemu je dobrá. Také vám krok za krokem ukážeme, jak masáž vlasové pokožky správně provádět.
Článek
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků Když vás nečekaně zasáhne silná bolest hlavy a vy u sebe zrovna nemáte žádný prášek, který by vám od ní ulevil, začíná doslova noční můra. Ačkoliv se může situace zdát zcela beznadějná, není tomu tak! Existuje totiž způsob, který ulevuje od bolesti naprosto stejně jako prášky a možná i rychleji.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Nové příznaky koronaviru: Indická mutace má na svědomí nejen covidový jazyk
Nové příznaky koronaviru: Indická mutace má na svědomí nejen covidový jazyk Britská, brazilská či indická varianta covidu jsou důkazem, že koronavirus stále mutuje. S proměňujícím se virem nemocní vykazují také nové příznaky koronaviru. Prvotní symptomy onemocnění covidem-19 proměnila zejména indická mutace delta, na kterou si posvítili britští vědci.
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Jak dodržet novoroční předsevzetí? Chce to nejen pevnou vůli
Jak dodržet novoroční předsevzetí? Chce to nejen pevnou vůli Předsevzali jste si, že v roce 2019 přestanete kouřit, stanete se abstinenty, zhubnete nebo si vypracujete postavu? Pak jste si dali nejčastější novoroční předsevzetí. Jak jste ale v současnosti s jeho plněním? Pokud už teď chcete zhřešit, přinášíme pár užitečných tipů, jak při jeho plnění nepolevit a udržet si pevnou vůli.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Mandle namočené přes noc: Proč je pravidelně nanášet na vlasy a pokožku?
Mandle namočené přes noc: Proč je pravidelně nanášet na vlasy a pokožku? Mandle jsou jedinečnou potravinou, která podporuje nejen vaše zdraví, ale zaručí vám také, že budete krásná i zvenčí. Namočte je přes noc ve vodě, poté je rozdrťte a naneste na svou pokožku či vlasy. Není totiž tajemstvím, že se mandle používají v kosmetickém průmyslu. Zázračný přípravek z namočených mandlí si však můžete připravit i vy!
Článek
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté Kouření marihuany má spoustu vedlejších účinků. Jde nejen o problémy s pamětí, halucinace nebo zvýšenou chuť k jídlu. Své by o tom mohl vyprávět 32letý Američan z Georgie, který po vykouření jednoho jointu trpěl bolestivou erekcí, která s přestávkami trvala dvanáct hodin. Z nepříjemného stavu jej vysvobodili až lékaři.