Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně Kosmetické štětce se v současné době těší velké oblibě a jako nezbytná pomůcka k líčení našly právem své místo také v našich koupelnách. Jenže, jak je máme skladovat a v čem je máme převážet, abychom je neponičily? Známe řešení! Pokud nechcete investovat do drahých pouzder, můžete si v klidu domova vyrobit šikovný organizér. Jak tedy na to?
Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!
Článek
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků?
Jak se snadno a rychle zbavit cucfleků? Prožila jste s přítelem vášnivou noc, kdy jste to trošku přehnali a zůstala vám na ni vzpomínka v podobě cucfleků? Ať už jdete do školy, do práce nebo kamkoliv, tyto barevné potvůrky se prostě nehodí. Proto vám přinášíme tipy, díky kterým se jich zbavíte snadno a rychle!
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.
Článek
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně Všimli jste si, že vám narostlo bříško? Místo litování se pusťte do cvičení. Pokud chcete břicho zhubnout opravdu rychle a snadno, vyzkoušejte vakuum trénink břicha. Jestliže se budete tomuto jednoduchému cvičení v józe zvanému Uddijána bandha věnovat alespoň 5 minut denně, už za týden si všimnete fantastických výsledků.
Článek
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno
Recept na hustý rajčatový protlak. Ze zralých rajčat jej připravíte rychle a snadno Co s úrodou zralých rajčat? Připravte si z nich hustý rajčatový protlak, který následně při vaření využijete v průběhu celého roku. Přinášíme recept na domácí rajčatový protlak, který zvládnete udělat rychle a snadno.
Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín Náročný režim online výuky, ale také nejistota okolo úředních maturit se bezesporu negativně podepsaly na přípravě budoucích středoškolských absolventů. Kromě řádného termínu tak letošní studenti získali i možnost termínu mimořádného. Jak se na něj připravit, když se první pokus zkoušky z jazyka nevydařil?
Článek
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami
Velikonoční vajíčka originálně, snadno a rychle: Ozdobte je washi páskami Vyfouknutá i vařená vajíčka můžete zdobit různými technikami. Pokud hledáte snadný a rychlý způsob, kterým dosáhnete opravdu nádherného výsledku, jeden tu pro vás máme. Jde o zdobení velikonočních vajec japonskými washi páskami. Tyto dekorační pásky si nakupte raději s předstihem, vajíčka s nimi totiž zvládnete nazdobit i na poslední chvíli.
Článek
Nejčastější chyby, kterými si ničíte vlasy: Spíte s mokrou hlavou nebo nosíte culík
Nejčastější chyby, kterými si ničíte vlasy: Spíte s mokrou hlavou nebo nosíte culík Vlasy jsou korunou ženské krásy. Snažíte se co nejvíc pečovat o svou hřívu, a přesto jsou vaše vlasy suché, lámavé, a navíc vám nadměrně vypadávají? Možná, že se nevědomky dopouštíte několika chyb, kterými si ničíte své vlasy. Prozradíme vám, o které chyby jde, a řekneme, jak se jim pro příště vyhnout.
Článek
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy O čínských ženách je známo, že mají krásné, lesklé a pevné vlasy, nemluvě o jejich bezchybné pleti. Tajemství se skrývá ve staré čínské vesničce Huangluo, přezdívané The Long Hair Village, neboli Vesnice dlouhých vlasů.
Článek
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání Vlasy jsou korunou krásy. Pokud máte pocit, že vám pomalu rostou, jsou bez lesku a vitality a také vám více vypadávají, pomoci vám může rozmarýnová voda na vlasy, kterou si velmi snadno vyrobíte doma. Nejde jen o babský recept. Rozmarýnová voda na vlasy je žhavým trendem sociálních sítích, který s vašimi kadeřemi umí doslova zázraky.
Článek
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval K velmi neobvyklému experimentu se odhodlala influencerka Yana Chesova. Výsledek svého neobvyklého pokusu následně sdílela na TikToku a lidem spadla čelist. V čem její experiment spočíval? Tato dlouhovlasá dívka několik měsíců sbírala po bytě své vypadané vlasy. Svou sbírku kadeří následně představila ostatním.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Péče o pokožku rukou v zimě: Základem je dokonalá hydratace a regenerace
Péče o pokožku rukou v zimě: Základem je dokonalá hydratace a regenerace S příchodem nejstudenějšího období v roce si naše ruce zaslouží speciální péči. Jejich pokožka v zimě velmi trpí. Pokud o své ruce nebudete náležitě pečovat, bude jejich kůže suchá, drsná a šupinatá. Může však také bolestivě praskat. Jakým způsobem byste se tedy měli v zimě starat o pokožku svých rukou?