Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví?
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví? V poslední době se vyrojily spekulace o tom, že kombinace kávy a mléka škodí lidskému zdraví. Pokud si pravidelně dopřáváte kávu s mlékem, určitě vás tato záležitost bude velmi zajímat. Někteří lidé tvrdí, že od pití kávy s mlékem byste měli dát ruce pryč. Jiní vám naopak řeknou, že jde pouze o nafouknutou bublinu. Jak to tedy je ve skutečnosti?
Článek
Jednoduchá domácí ledová káva z kávovaru: Připravíte ji během minuty
Jednoduchá domácí ledová káva z kávovaru: Připravíte ji během minuty K teplým a slunným dnům rozhodně patří chutná, osvěžující a povzbuzující ledová káva. Nemusíte na ni chodit pouze do kaváren či cukráren. Chcete vědět, jak udělat ledovou kávu z kávovaru během chvíle i v pohodlí domova? Vyzkoušejte následující recept na ledovou kávu z espressa, kterou zvládnete připravit během chvíle.
Článek
Mezinárodní den kávy si každoročně připomínáme 1. října: Kde se tento nápoj vzal, na jaké způsoby jej pijeme a co přináší našemu zdraví
Mezinárodní den kávy si každoročně připomínáme 1. října: Kde se tento nápoj vzal, na jaké způsoby jej pijeme a co přináší našemu zdraví Káva patří k nejoblíbenějším nápojům na světě. Statistiky říkají, že lidé každý den vypijí až miliardu šálků. Jako oslavu pití tohoto voňavého moku vyhlásila Mezinárodní organizace pro kávu na první říjnový den Mezinárodní den kávy. Tento výjimečný svátek má napomáhat také podpoře kávy, která je produkovaná a prodávaná podle standardů Fair trade.
Článek
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život Patříte ke kávovým maniakům a dopřáváte si alespoň tři šálky tohoto tmavého lahodného nápoje denně? Ač vás mnozí přesvědčují o tom, že byste měli svou závislost omezit, nejnovější vědecké studie jsou na vaší straně: Pití kávy prodlužuje život, a to až o několik let! Tak proč si nedopřát další šálek?
Článek
Domácí maska na vyhlazení pleti: Kombinace kávy a banánu působí takřka jako přírodní botox
Domácí maska na vyhlazení pleti: Kombinace kávy a banánu působí takřka jako přírodní botox Chcete si vyrobit domácí masku na obličej proti vráskám? Jestliže si přejete vypnout a vyhladit pleť a zároveň nechcete zatížit svou peněženku, máme pro vás skvělý tip. Stačí smíchat kávu s banánem a získáte nejlepší masku proti vráskám, která působí skoro jako přírodní botox.
Článek
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou Patříte mezi milovníky kávy? V tom případě si tento nápoj jistě připravujete několikrát za den do svého oblíbeného šálku nebo hrníčku. Tuto nádobu však nezapomeňte poctivě umývat. Pokud hrníček před dalším použitím jenom opláchnete studenou vodou nebo jej použijete špinavý, stává se z něj podhoubí pro bakterie a viry.
Článek
Domácí peeling proti celulitidě: Pomerančové kůže vás zbaví obyčejná skořice
Domácí peeling proti celulitidě: Pomerančové kůže vás zbaví obyčejná skořice Žena, kterou netrápí celulitida, se může považovat za dítě štěstěny. Pokud byste ale udělala průzkum, zjistila byste, že pomerančová kůže krášlí stehna a hýždě většiny žen. Tento problém se nevyhýbá ani štíhlým a mladým slečnám. Jak tedy s celulitidou zatočit? Jde to rychle a účinně díky domácímu peelingu, který si vyrobíte z obyčejné skořice.
Článek
Levandulová pleťová voda: Její výroba je jednoduchá, tvář perfektně zklidní a zároveň osvěží
Levandulová pleťová voda: Její výroba je jednoduchá, tvář perfektně zklidní a zároveň osvěží Levandule patří k oblíbeným bylinkám, které mají spoustu využití. Tato voňavá rostlina podpoří vaše psychické i fyzické zdraví, přijde vám vhod i v péči o váš zevnějšek. Zkuste si vyrobit například domácí levandulovou pleťovou vodu, ke které potřebujete pouhé tři ingredience. Tento čistě přírodní domácí přípravek vaši pleť osvěží a zároveň zklidní.
Článek
Bojujete s depresemi? Vyhněte se těmto potravinám
Bojujete s depresemi? Vyhněte se těmto potravinám Pokud bojujete s depresemi či úzkostnými stavy, měla byste se víc zaměřit také na to, co jíte. Právě konzumace některých potravin může depresi nebo úzkost ještě zhoršit. Když budete mít svůj jídelníček pod kontrolou, bude to velké plus pro vaše psychické zdraví. Které potraviny byste tedy měla z jídelníčku vyškrtnout?
Článek
Dopřejte si kávovou detoxikaci: Co se stane s vaším tělem, když na sedm dnů vyřadíte kofein?
Dopřejte si kávovou detoxikaci: Co se stane s vaším tělem, když na sedm dnů vyřadíte kofein? Přemýšleli jste někdy nad tím, co se stane, když přestanete pít kávu? Jak si sami sobě namlouváte, rozhodně nebudete unavení a bez energie. Vyzkoušejte sami na sobě sedmidenní kávový detox, který přinese vašemu tělu samé pozitivní věci. Nakonec zjistíte, že kofein obsažený v kávě ke svému životu vlastně vůbec nepotřebujete.
Článek
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem Dnešním článkem pravděpodobně potěšíme všechny milovníky dobré kávy a zaryté „kávoholiky“. Ptáte se proč? V dnešním článku se budeme zabývat pozitivními účinky kávy na naše tělo a věřte nám, že jich není málo!
Článek
Co skrývají testery kosmetiky v drogeriích? Kromě nové rtěnky si můžete domů přinést kožní infekci nebo opar
Co skrývají testery kosmetiky v drogeriích? Kromě nové rtěnky si můžete domů přinést kožní infekci nebo opar Při výběru nové kosmetiky v drogeriích řada z nás uvítá, když si odstín make-upu a očních stínů nebo sytost řasenky může nejprve vyzkoušet pomocí testeru. I když díky testerům kosmetiky okamžitě zjistíme, zda je pro nás daný produkt vhodný, nebo ne, obezřetnost je na místě. Testery totiž bývají líhništěm nebezpečných bakterií.
Článek
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť Nejenom jako zálivka na salát. Jablečný ocet má velmi široké využití také v kosmetice. Díky tomu, že obsahuje vitamíny A, B, C, kyselinu mléčnou a octovou, pektiny, draslík, fosfor vápník, chlor, křemík, sodík nebo hořčík, vám zajistí hlavně krásnější vlasy a zdravou pleť. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká!
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká! Jaro je symbolem znovuzrození. Využijte toho a nechte také svou pleť, ať se znovuzrodí s přírodní kosmetikou! Že se bojíte? Nevíte, co od ní máte očekávat a jak na přírodní kosmetiku vůbec přejít? Odpověď na nejčastější otázky o přírodní kosmetice vám poskytnou právě následující řádky!
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?