Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak mít zářivě bílé záclony jako v první den nákupu: Na domácí bělení zašedlých záclon použijte sůl, ocet i prášek do pečiva
Jak mít zářivě bílé záclony jako v první den nákupu: Na domácí bělení zašedlých záclon použijte sůl, ocet i prášek do pečiva Zašedlé záclony na oknech nejsou rozhodně dobrou vizitkou. Chtěli byste, aby byly zářivě bílé jako dřív? Navrátit bělostnou krásu záclonám můžete i pomocí několika jednoduchých triků. Při bělení záclon si přitom vystačíte se surovinami, které běžně najdete doma. Jde totiž o sůl, ocet nebo prášek do pečiva.
Článek
Útok žraloka v Austrálii 2022: Plavce na místě roztrhal velký bílý žralok, z hororové události existuje video
Útok žraloka v Austrálii 2022: Plavce na místě roztrhal velký bílý žralok, z hororové události existuje video U pobřeží australského Sydney se ve středu 16. února 2022 odehrál hororový okamžik. Poprvé za 60 let zde totiž žralok zabil člověka. Na nic netušícího plavce zaútočil čtyři až pětimetrový bílý žralok, muž bohužel neměl šanci uniknout. Z celé události existuje video, které je ovšem jenom pro otrlé.
Článek
Bílý jogurt je dávným tajemstvím krásy. Prospívá pleti i vlasům
Bílý jogurt je dávným tajemstvím krásy. Prospívá pleti i vlasům Bílý jogurt si nedopřávejte pouze k snídani. Díky obsahu bílkovin, vápníku, zinku, fosforu, mléčného tuku či vitamínů A, B a D tento přírodní zázrak v kelímku přispívá také ke krásnější pokožce a vlasům. Zkuste i vy pomocí bílého jogurtu pečovat o své tělo. Máte hned několik možností, jak na to.
Článek
Bílá larva v hlíně nebo kompostu: Komu patří a může ohrozit úrodu?
Bílá larva v hlíně nebo kompostu: Komu patří a může ohrozit úrodu? Zahrádkáři se každé jaro potýkají s jednou velkou neznámou. V hlíně nebo kompostu nalézají velké bílé larvy. Našli jste je při rytí nebo hrabání záhonků také? Pomůžeme vám rozřešit hádanku, komu velké bílé larvy patří a zda mohou nějak znehodnotit vaši úrodu.
Článek
Bílý šum: Geniální trik jak zklidnit a uspat plačící miminko
Bílý šum: Geniální trik jak zklidnit a uspat plačící miminko Zvuk vysavače, sekačky na trávu nebo projíždějících aut vám pomohou uspat nespokojené plačící miminko, když už vám coby rodičům docházejí všechny síly. Že jde o kuriózní formu uspávání? Ale kdepak! Tyto monotónní zvuky zvané bílý šum jsou pro miminko velmi uklidňující, neboť mu připomínají jeho dřívější pobyt u maminky v děloze.
Článek
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat?
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat? Pleťové jíly dělají obrovskou službu pokožce obličeje. Ať už máte mastnou pleť se sklonem k akné, nebo citlivou či suchou pleť, léčivé jíly vám pomohou při kožních problémech a vaši tvář také dokonale vyčistí. Měla byste ale vědět, který druh pleťového jílu pro sebe vybrat a jak přesně jej používat.
Článek
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví?
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví? Už za pár měsíců tu máme léto a s ním i oblíbené koupání v bazénech. Protože k moři to je vcelku daleko, většina z nás se vydává na veřejná koupaliště a do aquaparků. Hromadné koupání má však svou negativní stránku – a tou je fakt, že lidé si často pletou bazén s toaletou. Kolik moči se v bazénech skrývá a může její množství ohrozit naše zdraví?
Článek
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách Pěkný, zářivý úsměv pro vás nemusí být jen nedosažitelný sen. Stačí navštívit specialistu a probrat s ním možnosti, které máte. Stejně jako nic na světě, ani krásný úsměv není zadarmo. Stojí za ním trpělivost, práce a disciplína. Pojďte se podívat, jaké máte možnosti a co vás na vaší cestě bude čekat.
Článek
Proč máme škytavku a jak se jí účinně zbavit? Na tyto otázky by měl znát odpověď každý
Proč máme škytavku a jak se jí účinně zbavit? Na tyto otázky by měl znát odpověď každý Z jakého důvodu škytáme? Tato otázka napadla snad každého z nás. Čas od času škytají miminka, větší děti i dospělí lidé. Řekneme vám, proč škytavka vzniká a jak se jí co nejrychleji zbavíte.
Článek
Kdy co péct na Velikonoce: Jidáše na Škaredou středu či Zelený čtvrtek, mazanec a beránka pak na Bílou sobotu
Kdy co péct na Velikonoce: Jidáše na Škaredou středu či Zelený čtvrtek, mazanec a beránka pak na Bílou sobotu Zajímá vás, kdy péct jidáše a kdy se pustit do pečení mazance a velikonočního beránka? Naši předkové dbali na to, aby o Velikonocích probíhala příprava tohoto sladkého pečiva podle tradic. Jidáše, mazanec i velikonoční beránek se proto vždy pekly v jeden určitý den.
Článek
Bílé skvrny, zažloutnutí nebo třepení: Tyto varovné signály nehtů upozorňují, že máte zdravotní problém
Bílé skvrny, zažloutnutí nebo třepení: Tyto varovné signály nehtů upozorňují, že máte zdravotní problém Nehty jsou indikátorem lidského zdraví. Běžně mají růžovou barvu a jsou pevné a hladké. Jak je tomu u vás? Odstraňte si lak z nehtů a pozorně si je prohlédněte. Jsou-li vaše nehty zažloutlé, třepí se nebo jsou na nich rýhy či bílé skvrnky, zpozorněte. Vaše tělo vás prostřednictvím nehtů varuje, že s vámi není něco v pořádku.
Článek
Dejte svým blízkým najevo, jak moc vám na nich záleží. Řekněte jim to v osobním videu
Dejte svým blízkým najevo, jak moc vám na nich záleží. Řekněte jim to v osobním videu Zdraví máme jenom jedno. Upozorňujete pravidelně své rodiče, prarodiče, sourozence nebo přátele, aby se sebou začali něco dělat a udrželi se co nejdéle fit? Pokud vás stále ignorují, vytvořte pro ně ryze osobní video, ve kterém jim dáte najevo, jak moc vám na nich záleží.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?