Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají?
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají? Bolest břicha, a především v jeho různých částech, nám toho dokáže o našem zdraví spoustu povědět. Když vás totiž bolí břicho na jedné straně, nemusí to být stejný symptom, jako když vás bolí na straně druhé. Pojďme se tedy společně podívat na to, co která bolest znamená a co nám tím chce naše tělo povědět.
Článek
Dívka trpěla velkými bolestmi břicha. Madeleine si od zdravotníků vyslechla, že má zácpu a je hysterka, vše ale bylo jinak
Dívka trpěla velkými bolestmi břicha. Madeleine si od zdravotníků vyslechla, že má zácpu a je hysterka, vše ale bylo jinak Bolesti břicha se nevyplatí podceňovat. Tuto skutečnost potvrzuje 21letá Madeleine z britského Rugby, kterou dlouhé čtyři roky trápila neskutečná bolest břicha. Během několika vyšetření jí lékař řekl, že má zácpu. Zdravotní sestra ji zase označila za hysterku. Bolesti byly velmi vážné a Madeleine kvůli nim nemohla ani spát. Později se ukázalo proč.
Článek
Koupání při menstruaci v moři: Co dělat a jak často měnit tampon?
Koupání při menstruaci v moři: Co dělat a jak často měnit tampon? Dovolená u moře s menstruací je pro každou ženu a dívku velmi nepříjemná kombinace. Ovšem, když už se tak přihodí, je to výzva, se kterou se pokuste s nadhledem vypořádat. Jak je to tedy s koupáním při menstruaci v moři? Dáme vám tipy na to, jak si užít radovánky v mořské vodě bez omezení.
Článek
První pomoc při bolesti v krku: Počáteční příznaky zaléčíte česnekem, hřebíčkem a Priessnitzovým obkladem
První pomoc při bolesti v krku: Počáteční příznaky zaléčíte česnekem, hřebíčkem a Priessnitzovým obkladem Za bolest a škrábání v krku může virová či bakteriální infekce. Když se ráno vzbudíte se škrábáním v krku, okamžitě jednejte. Kvůli prvotním příznakům těchto zdravotních obtíží však nemusíte ihned běžet do lékárny, počáteční bolest v krku vám pomůže spolehlivě zahnat česnek nebo Priessnitzův zábal.
Článek
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví
Jídelníček během menstruace: Která jídla zhoršují menstruační bolest, a která vám naopak uleví Menstruačním bolestem se každý měsíc nevyhne snad žádná žena. Abyste tímto období prošla v co největší pohodě, měla byste si dát pozor na to, co jíte. Některá jídla totiž menstruační bolest ještě zhoršují. Jiná vám mohou naopak od bolestí příjemně ulevit.
Článek
Chyby při hubnutí břicha: Vyvarujte se jich a špíčky zmizí
Chyby při hubnutí břicha: Vyvarujte se jich a špíčky zmizí Stravujete se zdravě a pravidelně cvičíte, jenže přesto se nemůžete zbavit špíčků na břiše? Možná, že se při hubnutí břicha dopouštíte několika zásadních chyb, v důsledku čehož máte problém tuto problémovou partii zeštíhlit a zpevnit. Jakých chyb při hubnutí břicha byste se tedy měli vyvarovat?
Článek
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách Ať už se jedná o bolesti hlavy, zubů nebo třeba menstruační bolesti, většina lidí je řeší některým z léků na bolest. Protože léky známe a užíváme v podstatě celý život, ani nás nenapadne přečíst si příbalový leták. Co když nám ale léky na bolest škodí víc, než bychom čekali?
Článek
Bolest v podbřišku na levé a pravé straně: Co která bolest znamená?
Bolest v podbřišku na levé a pravé straně: Co která bolest znamená? Bolestí v podbřišku muži trpí jenom málokdy. Naopak ženy ji důvěrně znají, protože je provází prakticky celým životem. Bolest v podbřišku ale neznačí jenom menstruaci. Ať už máte bolesti na pravé, nebo levé straně podbřišku, může to signalizovat mnohem vážnější onemocnění. Příčiny těchto bolestivých stavů jsou různé, ale neměla byste je podceňovat.
Článek
Mladou dívku bolelo břicho. Příčina bolesti lékaře po vyšetření doslova šokovala
Mladou dívku bolelo břicho. Příčina bolesti lékaře po vyšetření doslova šokovala Teprve 17letou dívku sužovaly urputné bolesti břicha. Lékařům sdělila, že nezná příčinu bolesti, nikdy se s ničím neléčila, a proto netuší, proč má tak velké bolesti. Následovala série vyšetření a výsledek lékaře naprosto šokoval.
Článek
Přibírání během menstruace: Proč během svých dnů máme až o dvě kila navíc?
Přibírání během menstruace: Proč během svých dnů máme až o dvě kila navíc? Vypozorovala jste, že během svých dnů často bojujete se zapínáním džínsů a i ostatní kousky oblečení jsou vám těsnější nežli obvykle? Ne, opravdu to není jenom ve vaší hlavě, podle lékařů během menstruace přibíráme na váze až o dva kilogramy! Za nárůst váhy přitom nemůžou jenom hormony, ale i další faktory, na které se podíváme zblízka.
Článek
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus Zpožděná menstruace je v první řadě signálem těhotenství, ovšem ne vždy tomu tak musí být. Někdy se „naše dny“ nemusejí dostavit z mnoha různých důvodů, na které se dnes společně podíváme. Jedno je však jisté, jakmile se menstruace nedostaví, ať už pouze jednou či opakovaně, je to důvod k návštěvě lékaře.
Článek
Trik na oddálení menstruace: Opravdu funguje pití vody s citronem?
Trik na oddálení menstruace: Opravdu funguje pití vody s citronem? Citron a menstruace. Jak to vůbec jde dohromady? Jestli se každý měsíc trápíte silnou menstruací, anebo chcete krvácení kvůli dovolené na několik dnů odsunout, pijte pravidelně vodu s citronovou šťávou. Jen sama na sobě poznáte, zda tento léty osvědčený fígl našich babiček opravdu funguje, nebo ne.
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej Když máme menstruaci, bývá to pro nás doslova utrpení. Ačkoli své dny nesnášíme, mají něco do sebe. Jsou totiž symbolem ženství. Během menstruace však zažíváme bolesti, jsme podrážděné a nálady se nám střídají jako na houpačce. Se svým stavem se ale snažíme vypořádat. A to těmito věcmi, které během menstruace dělá snad každá žena.
Článek
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína Chystáte se na dovolenou a potřebujte svou menstruaci uspíšit, aby vám nepřitěžovala během radovánek u moře? Anebo se vám menstruace nedostavila přesně v termínu, kvůli čemuž jste lehce nervózní? Nemusíte hned chodit k lékaři na vyvolávací injekci. Menstruaci zkuste na místo hormonů vyvolat přírodní cestou. Co konkrétně vaši menstruaci uspíší?