Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků Určitě budete souhlasit s tím, že když vás začne bolet hlava, dokáže vám to pořádně znepříjemnit den. Abyste třeštění hlavy zastavili, nemusíte hned sahat po lécích. Tohoto utrpení se můžete zbavit mnohem šetrnějším způsobem, a hlavně bez chemie. Co pomáhá?
Článek
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků Když vás nečekaně zasáhne silná bolest hlavy a vy u sebe zrovna nemáte žádný prášek, který by vám od ní ulevil, začíná doslova noční můra. Ačkoliv se může situace zdát zcela beznadějná, není tomu tak! Existuje totiž způsob, který ulevuje od bolesti naprosto stejně jako prášky a možná i rychleji.
Článek
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách Ať už se jedná o bolesti hlavy, zubů nebo třeba menstruační bolesti, většina lidí je řeší některým z léků na bolest. Protože léky známe a užíváme v podstatě celý život, ani nás nenapadne přečíst si příbalový leták. Co když nám ale léky na bolest škodí víc, než bychom čekali?
Článek
Jak se zbavit mravenců bez chemie: Překřižte jim cestičku práškem do pečiva nebo čárou nakreslenou bílou křídou
Jak se zbavit mravenců bez chemie: Překřižte jim cestičku práškem do pečiva nebo čárou nakreslenou bílou křídou Jaro už pomalu klepe na dveře. Možná, že jste to poznali i podle toho, že si do vaší kuchyně budují cestičku mravenci a okupují cukřenku a lahve se sirupem. Pokud se chcete s těmito nezvanými návštěvníky vypořádat, máte hned několik možností. Poradíme vám, jak se zbavit mravenců přírodní cestou, a tedy bez použití chemie.
Článek
Jak se zbavit skvrn na matracích bez praní? Známe jednoduché, ale účinné řešení
Jak se zbavit skvrn na matracích bez praní? Známe jednoduché, ale účinné řešení Máte doma malé dítě, anebo chlupatého domácího mazlíčka? V tom případě jistě víte, o čem je řeč. Sem tam se stane menší nehoda a vy pak skvrny na matracích řešíte mnohem častěji, než byste chtěli. Pokud nechcete pokaždé, když si třeba vaše dítě nedopatřením "ucvrnkne", dávat celý potah matrace do pračky, zkuste tuto jednoduchou vychytávku!
Článek
Jak se zbavit slimáků na zahradě bez užití chemie: Přemnožené plže každý den sbírejte
Jak se zbavit slimáků na zahradě bez užití chemie: Přemnožené plže každý den sbírejte Snad každý zahrádkář v tuto chvíli čelí velké invazi slimáků, kteří si s chutí smlsávají nejen na sazeničkách rostlin, salátech či bylinkách. Aby vám tito obávaní plži nezničili úrodu, vyrazte proti nim do boje. Pokud při jejich likvidaci nechcete použít chemické přípravky, můžete se slimáků na zahradě zbavit zcela přírodní cestou.
Článek
Jak se zbavit klíšťat na zahradě bez použití chemie: Mějte krátce zastřižený trávník a vytvořte nárazníkové plochy
Jak se zbavit klíšťat na zahradě bez použití chemie: Mějte krátce zastřižený trávník a vytvořte nárazníkové plochy Nemusíte chodit pouze na procházku do přírody, aby se na vás přisálo klíště. Tento drobný parazit, který je přenašečem několika nebezpečných nemocí, si na vás může počíhat i na vaší zahradě. Abyste toto nebezpečí minimalizovali, zkuste klíšťata ze své zahrady vypudit pomocí několika triků. A to bez použití chemie.
Článek
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají?
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají? Bolest břicha, a především v jeho různých částech, nám toho dokáže o našem zdraví spoustu povědět. Když vás totiž bolí břicho na jedné straně, nemusí to být stejný symptom, jako když vás bolí na straně druhé. Pojďme se tedy společně podívat na to, co která bolest znamená a co nám tím chce naše tělo povědět.
Článek
Jak se zbavit mechu v trávníku? Jde to i bez chemie
Jak se zbavit mechu v trávníku? Jde to i bez chemie Mech v trávníku je problém, který na jaře řeší snad každý zahrádkář. Zajímá vás, co ničí mech? Zbavit se mechu v trávníku můžete hned pomocí několika postupů. A to i bez chemie.
Článek
Trápí vás bolestivé afty? Zbavte se jich jednou provždy
Trápí vás bolestivé afty? Zbavte se jich jednou provždy Afty v ústech dokážou být pěkně otravné – jsou bolestivé a jejich léčba se často vleče. Naštěstí se při kurýrování nemusíte spoléhat na lékárnu – známe 3 přírodní způsoby, jak se jich nadobro zbavit.
Článek
5 účinných metod, jak se rychle a bezbolestně zbavit ječného zrna
5 účinných metod, jak se rychle a bezbolestně zbavit ječného zrna Ječné zrno – opravdu velmi bolestivé zánětlivé onemocnění, které vzniká ucpáním mazové žlázky na okraji horního či dolního víčka a dokáže nám tedy opravdu hodně znepříjemnit den. Naštěstí existují metody, díky kterým se proces hojení urychlí a vy nebudete muset nepříjemné pálení a řezání snášet dlouho.
Článek
Jak se účinně zbavit aftů? Pomůže vám med i hroznové víno
Jak se účinně zbavit aftů? Pomůže vám med i hroznové víno Ten, kdo již někdy afty v ústech měl, moc dobře ví, jak nepříjemné a bolestivé tohle onemocnění je. Lékaři udávají, že za jejich vznikem stojí zejména nedostatek určitých vitamínů, železa a také kyseliny listové. Jak se tedy co nejrychleji těchto jen pár milimetrů velkých boláků zbavit?
Článek
Máte po vánočních svátcích nafouklé břicho? Víme, jak se jej zbavit
Máte po vánočních svátcích nafouklé břicho? Víme, jak se jej zbavit Vánoční cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem, obložené chlebíčky, poctivý vaječný likér a spousta dalších dobrot. Náš žaludek dostal přes vánoční svátky pořádně zabrat a kdekoho z nás teď trápí nafouklé břicho. Tento nepříjemný pocit dokáže být pěkně bolestivý a je navíc spojen s nadýmáním a plynatostí. Jak se jej tedy zbavit?
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
7 věcí, které ničí klouby a způsobují vážně bolestivé záněty
7 věcí, které ničí klouby a způsobují vážně bolestivé záněty Bolest kloubů je jednou z nejčastějších a nejbolestivějších onemocnění. Postihuje nejenom aktivní sportovce a starší lidi, ale také mladší generaci.