Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak prodloužit životnost ovoce a zeleniny? Díky několika trikům vám vydrží déle čerstvé
Jak prodloužit životnost ovoce a zeleniny? Díky několika trikům vám vydrží déle čerstvé Dejte sbohem plesnivému ovoci, nevábně vypadající zelenině a zvadlým bylinkám. Zkuste využít několik osvědčených triků, díky kterým vám sklizené ovoce a zelenina a nařezané bylinky vydrží doma mnohem déle. Co zaručeně stojí za to vyzkoušet?
Článek
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu Není nad pravý český česnek, který vám na podzim a v zimě dodá potřebné vitaminy a minerály a posílí také činnost vašeho imunitního systému. Ať už jste si česnek vypěstovali sami, nebo jste si jej koupili od českého pěstitele, měli byste jej dobře skladovat. Jedině tak bude stále plný síly a dodá vašemu zdraví to nejlepší.
Článek
Jak umýt jahody, aby vydržely čerstvé? Pomůže octová voda
Jak umýt jahody, aby vydržely čerstvé? Pomůže octová voda Co s úrodou jahod, kterou nestihnete zpracovat? Aby vám nasbírané jahody vydržely co nejdéle čerstvé a v lednici vám rychle nezplesnivěly, vyzkoušejte trik s octovou vodou. Přinášíme osvědčený postup, jak umýt jahody a prodloužit tak jejich čerstvost. Také vám dáme tipy na to, jak správně uchovat jahody v lednici.
Článek
Jak zasadit zeleninu, aby vám vyrostla co nejkvalitnější? Dodržujte tyto zásady
Jak zasadit zeleninu, aby vám vyrostla co nejkvalitnější? Dodržujte tyto zásady S příchodem jara začnou jásat všichni domácí kutilové a zahrádkáři. Je to období výsadby zeleniny, kterou následně konzumujeme celé léto. A právě každý, kdo touží po své vlastní vypěstované zelenině, by měl vědět, jak určité druhy zeleniny pěstovat.
Článek
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil Pokud jste byla svému partnerovi nevěrná, to, co se stalo, už zpátky nevezmete. Chcete-li si svůj vztah či manželství udržet, měla byste o něj začít usilovně bojovat. Jakým způsobem tedy svůj protějšek přimějete k tomu, aby vám odpustil a dal vám druhou šanci?
Článek
Jak skladovat burčák, aby nevybouchl?
Jak skladovat burčák, aby nevybouchl? Letošní burčáková sezona je opět v plném proudu. Už jste si tento částečně zkvašený mošt, který se dělá z plodů vinné révy, také koupili? V tom případě vás jistě zajímá, jak dlouho vám burčák vydrží. Poradíme vám také, jakým způsobem byste měli doma skladovat burčák, aby vám nevybouchl.
Článek
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů Pokud jde o zdravý jídelníček, ze všech stran neustále slyšíme, že bychom do něj měli zařadit výrazný podíl ovoce a zeleniny. Tyto plody mají pozitivní dopad na naše zdraví, o tom žádná. Kolik bychom však měli sníst ovoce a zeleniny v průběhu jednoho dne? WHO mluví o pěti porcích, některé vědecké studie však doporučují ještě vyšší množství.
Článek
Pěstování vánočního kaktusu je věda. Co dělat, aby vám vykvetl o Vánocích
Pěstování vánočního kaktusu je věda. Co dělat, aby vám vykvetl o Vánocích Máte doma vánoční kaktus a chtěli byste, aby vám tentokrát vykvetl na Štědrý den? Tato oblíbená pokojová rostlina vás nepřekvapí svými květy jen tak sama od sebe. Základem je její správné pěstování. Co tedy dělat, abyste měli díky rozkvetlému vánočnímu kaktusu ještě krásnější Vánoce?
Článek
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely?
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely? Pokud sledujete módní trendy, jistě vám neuniklo, že letošnímu podzimu vévodí pastelově žlutá a citronově žlutá. V těchto optimistických barvách budete šik i během nadcházející zimy 2022. Chcete vědět, jak pastelově žlutou či citronovou žlutou nosit, aby vám prozářily den? Máme pro vás několik módních tipů.
Článek
Jak správně sušit houby? Aby vám nezplesnivěly, vyzkoušejte triky našich babiček
Jak správně sušit houby? Aby vám nezplesnivěly, vyzkoušejte triky našich babiček Nasbírali jste plný košík hub? Teď je na řadě, abyste je zpracovali. Čerstvé houby můžete dát do polévky nebo omáčky. Aby se vaše chuťové pohárky mohly z vašich houbařských úspěchů těšit dlouhou dobu, zbytek hub si nasušte. Při sušení se řiďte zkušenostmi našich babiček, díky kterým vám sušené houby vydrží až několik let.
Článek
Trhání barborek 4. prosince: Co dělat, aby vám do Vánoc vykvetly?
Trhání barborek 4. prosince: Co dělat, aby vám do Vánoc vykvetly? Se svátkem svaté Barbory, který připadá na 4. prosince, se váže starý lidový zvyk. Jde o trhání barborek neboli větviček třešní či višní. Jistě souhlasíte, že rozkvetlá barborka nesmí chybět na žádném štědrovečerním stole. Co ale udělat pro to, aby do Vánoc skutečně vykvetla?
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.
Článek
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět Dnešní doba přeje chytrým telefonům a rodiče je pořizují stále mladším a mladším dětem. Důvod je prostý – rodiče se o své děti bojí a díky telefonu mají možnost se s nimi kdykoliv během dne spojit. Děti se však více zajímají o přátele a hry, a zmeškané hovory od rodiče ignorují. To se rozhodl jeden z otců změnit.
Článek
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela Dámská džínová košile patří mezi základní kousky šatníku snad každé ženy. Tato nestárnoucí klasika neomrzí ani v současnosti. Pokud budete vědět, jak riflovou košili nosit a s čím kombinovat, budete vypadat naprosto fantasticky. Máme pro vás několik tipů na stylové outfity s džínovou košilí, kterými se můžete kdykoliv inspirovat.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Pěstování kaktusů podle feng shui: Aby vám neškodily, umístěte je vedle počítače nebo televize
Pěstování kaktusů podle feng shui: Aby vám neškodily, umístěte je vedle počítače nebo televize Čínské učení feng shui pohlíží na kaktusy jako na pokojové rostliny, které do svého okolí vysílají negativní energii sha. Jejich trny mají totiž v interiéru stejně nepříznivý efekt jako třeba ostré rohy nábytku. I přesto mají kaktusy jednu vynikající schopnost: pohlcují škodlivé záření z obrazovek počítače či televize.