Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zázračná lichořeřišnice: Pomáhá i tam, kde antibiotika nefungují
Zázračná lichořeřišnice: Pomáhá i tam, kde antibiotika nefungují Spousta z nás pěstuje lichořeřišnici pouze jako okrasnou květinu. Tato rostlina s oranžovo žlutými kvítky však neslouží pouze k dekorativním účelům. Pro naše zdraví v sobě ukrývá obrovský potenciál. Lichořeřišnice si dokáže poradit zejména v boji proti bakteriím a virům. Že je účinná dokazuje i fakt, že je mnohdy silnější než klasická antibiotika.
Článek
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu Jakmile teploty ve stínu dosahují 30°C, je velmi těžké najít něco, co by dokázalo naše tělo ochladit. Samozřejmě, že se nabízí možnost skočit po hlavě do bazénu, jenže co dělat, když jsme třeba v práci?
Článek
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory Když se objeví první šediny, může to být pro ženu celkem šok. Většina z nich situaci řeší pravidelným barvením vlasů, jiné se s šedinkami smíří. My pro vás máme tip, jak šediny zakrýt, aniž byste si je museli barvit chemickými přípravky.
Článek
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína Chystáte se na dovolenou a potřebujte svou menstruaci uspíšit, aby vám nepřitěžovala během radovánek u moře? Anebo se vám menstruace nedostavila přesně v termínu, kvůli čemuž jste lehce nervózní? Nemusíte hned chodit k lékaři na vyvolávací injekci. Menstruaci zkuste na místo hormonů vyvolat přírodní cestou. Co konkrétně vaši menstruaci uspíší?
Článek
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody O tom, že je pro naše tělo a organismus voda nesmírně důležitá, si troufáme tvrdit, ví každý z nás. Ovšem často se stává, že člověk na dodržování pitného režimu zapomíná, což je velká chyba.
Článek
3 nápoje, které vám pomohou usnout
3 nápoje, které vám pomohou usnout Podobně jako obezita i nespavost se stává stále častějším problémem dnešní generace. Na vině jsou jak špatné stravovací návyky, tak i stres. Tyto nápoje vám se špatným spánkem pomohou.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem Většina lidí má za to, že příznaky srdečních problémů jsou spojené pouze se silným pícháním u srdce. To sice může signalizovat potíže, ale vedle toho si je třeba všímat i dalších znamení, která se jeví zpočátku naprosto nenápadně.
Článek
Jak překonat únavu z nevyspání: Po probdělé noci vám pomohou vitamíny i esenciální oleje
Jak překonat únavu z nevyspání: Po probdělé noci vám pomohou vitamíny i esenciální oleje Pracovali jste až do noci, zdrželi jste se na večírku nebo jste se museli celou noc starat o nemocné dítě? Následující den pro vás rozhodně nebude procházkou růžovou zahradou, zvlášť když musíte jít ještě do práce nebo do školy. Jakým způsobem tedy můžete zvládnout nevyspání a být alespoň trochu produktivní?
Článek
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu Zima je obdobím nejrůznějších viróz. Chcete zůstat během nejchladnějšího období roku fit? Sáhněte po pomocné berličce v podobě domácích sirupů na imunitu, které podpoří vaše zdraví. Velkým bonusem je, že si je vyrobíte velmi snadno, rychle i levně.
Článek
Chcete začít šetřit? Uspořit tisíce korun vám pomohou i zdánlivé maličkosti
Chcete začít šetřit? Uspořit tisíce korun vám pomohou i zdánlivé maličkosti Zdá se vám, že máte v poslední době hlouběji do kapsy? Možná, že nastal ten správný čas na to, abyste začali šetřit. Uspořit peníze však není tak těžké, jak se zdá. I díky zdánlivým maličkostem se může váš finanční život změnit k lepšímu. Následující triky vám pomohou ušetřit až tisíce korun měsíčně.
Článek
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety Není nic romantičtějšího, než si večer s partnerem dát dobré vínko a k tomu zapálit třeba vonnou svíčku. Jenže, věděli jste, že se při spalování mohou ze svíček uvolňovat toxické látky? Večer při svíčkách vám tak může uškodit podobně, jako byste cíleně vdechovali cigaretový kouř. A pokud si přesto chcete svíčku zapálit, hledejte raději alternativu.
Článek
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout Stále se vám nedaří dostat svou váhu dolů? A víte, že jeden z nejlepších časů, kdy můžete s přebytečnými kilogramy rychle zatočit, je doba těsně před spaním? Zkuste se držet následujících šesti rad a za pár týdnů bude ukazovat ručička na vaší váze mnohem méně!
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.