Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky
Vypili jste alkoholu víc, než jste měli? Vyzkoušejte osvědčené novoroční vyprošťováky Říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. Jenže, co když jste to během silvestrovských oslav přepískli s alkoholem a první den v novém roce se vzbudíte s pořádnou kocovinou? Nejlepším lékem na tenhle poalkoholový stav je několik osvědčených novoročních vyprošťováků. Vyzkoušejte je, dostanou vás opět do formy!
Článek
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test
Devět signálů, které prozradí, že jste těhotná ještě dřív, než těhotenský test Když žena zatouží po miminku, mnohdy jí její tělo dá mnoho signálů, díky kterým s jistotou pozná, že za devět měsíců se stane maminkou. Tyto signály se častokrát objeví mnohem dříve, než vůbec například těhotenský test odhalí, že je žena těhotná.
Článek
Jak využít pivo jinak než k pití? Pomůže vám v domácnosti, na zahradě i v péči o krásu
Jak využít pivo jinak než k pití? Pomůže vám v domácnosti, na zahradě i v péči o krásu Pivo je v Česku nejoblíbenější alkoholický nápoj. Abyste využili všech jeho předností, nemusíte jej pouze pít. Především v domácnosti má pivo několik překvapivých využití, jejichž znalost se bude hodit i vám. Pivo však nachází uplatnění i v péči o krásu, pomůže vám také na zahradě.
Článek
Popraskané rty do krve: Zjistěte příčinu tohoto problému, až poté se pusťte do léčby
Popraskané rty do krve: Zjistěte příčinu tohoto problému, až poté se pusťte do léčby Trápíte se, že máte popraskané rty do krve? Za bolestivý a nevzhledný stav vašich rtů však nemůže pouze nepříznivé počasí, ale také další faktory. Máme pro vás tipy, jak popraskané rty nejlépe regenerovat a jak tomuto problému pro příště předejít.
Článek
Jak využít tablety do myčky jinak než na mytí nádobí? Vyčistíte jimi mikrovlnku, pračku i toaletní mísu
Jak využít tablety do myčky jinak než na mytí nádobí? Vyčistíte jimi mikrovlnku, pračku i toaletní mísu Napadlo vás někdy, že tablety do myčky mohou mít všestranné využití? Nemusíte je používat pouze k mytí nádobí. Skvěle vám totiž poslouží i jinak. Pomocí tablety do myčky totiž jednoduše a účinně vyčistíte troubu, mikrovlnku, pračku či toaletu nebo účinně odmastíte utěrky.
Článek
Andrea Verešová se pochlubila buchtami a pudinkem. Své fanoušky však odrovnala úplně něčím jiným
Andrea Verešová se pochlubila buchtami a pudinkem. Své fanoušky však odrovnala úplně něčím jiným Podnikatelka, influencerka a modelka Andrea Verešová se čas od času na svém instagramovém účtu pochlubí výtvorem, který sama upekla nebo uvařila. Tentokrát ukázala, že měla sladký víkend a její rodina si pochutnala na buchtách a čokoládovém pudinku. Ať už to byl záměr, nebo ne, její sledující zaujalo úplně něco jiného než sladké dobroty.
Článek
Časté používání balzámu na rty může uškodit. Jeho dlouhodobé používání způsobuje hned několik problémů
Časté používání balzámu na rty může uškodit. Jeho dlouhodobé používání způsobuje hned několik problémů Spočítala jste někdy, kolikrát za den použijete balzám na rty? Je sice pravda, že tento kosmetický přípravek rty zvláční a zjemní, ovšem otázkou je, za jakou cenu. Dlouhodobé a příliš časté používání balzámu na rty vám může naopak uškodit. O jaké problémy konkrétně jde?
Článek
Dáváte si pravidelně po skleničce vína? Vaše tělo vám samo poví, zda jste závislí na alkoholu
Dáváte si pravidelně po skleničce vína? Vaše tělo vám samo poví, zda jste závislí na alkoholu Jste zvyklí na to dát si každý večer po skleničce vína? Anebo párkrát do týdne zajdete s kamarády na jedno? Otázkou je, zda je to ještě v normě, nebo zda váš pozitivní vztah k alkoholu nezavání alkoholismem. Pozorně sledujte signály svého těla. Mohou vám napovědět, že už pijete přes míru. V tom případě byste měli se svou závislostí něco udělat.
Článek
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka?
Co vše o vašem zdraví prozradí barva jazyka? Ačkoliv někteří z nás opomínají důležitost jazyka, měli bychom si uvědomit, že bez něj bychom nedokázali mluvit, vychutnat si naše jídlo, komunikovat a především bychom ani nevěděli, zda je s námi všechno v pořádku. Ptáte se jak to? Jazyk totiž dokáže o celkovém zdraví našeho těla vypovědět více, než jste si kdy mysleli.
Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
Nákupní vozík, výtahové tlačítko a dámská kabelka: Tyto věci jsou mnohem špinavější než záchodové prkénko
Nákupní vozík, výtahové tlačítko a dámská kabelka: Tyto věci jsou mnohem špinavější než záchodové prkénko Některé věci používáme den, co den a nikdy by nás nenapadlo, abychom je před tím, než na ně sáhneme, dezinfikovali. Z toho důvodu na nás v jejich útrobách číhá spousta choroboplodných zárodků, které mohou pěkně zamávat s naším zdravím. Které věci denní potřeby jsou špinavější než záchodové prkénko a měli bychom si na ně dát pozor?
Článek
Péče o rty v zimě: Dejte stopku suchým a rozpraskaným rtům
Péče o rty v zimě: Dejte stopku suchým a rozpraskaným rtům V zimních měsících nás velmi často trápí suché a rozpraskané rty. Jak tomuto estetickému a zároveň velmi bolestivému problému předejít? Věnujte svým rtům v zimě náležitou péči, ony se vám za to stonásobně odmění.
Článek
Proč máme obočí? Z jiného důvodu, než si možná myslíte
Proč máme obočí? Z jiného důvodu, než si možná myslíte Všichni víme, k čemu nám slouží oči. Proč ale máme obočí, je stále otázkou dohad. Většina dnešních žen pohlíží na obočí z estetického hlediska. Původním úkolem obočí je však něco jiného než orámovat obličej a podtrhnout jeho celkovou krásu. Co tedy?
Článek
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu?
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu? Složení jídelníčku a psychické zdraví je propojené víc, než si myslíte. Ač se některé potraviny tváří zdravě, mohou vám naopak uškodit. Co byste tedy měli jíst, abyste se cítili lépe a kterým potravinám byste se měli naopak vyhnout?