Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika Věřili byste tomu, že za to, jaký má naše brada tvar může naše dětství? Že to zní šíleně? Ovšem vědci, kteří přišli s touto teorií, zkoumali přibližně 6 600 dospívajících dětí ve věku od 12 do 17 let a všechny jejich domněnky se díky tvaru brady potvrdily. Jak je to možné?
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Influencerka zhubla 145 kilogramů. Fotky jejího těla s převislou kůží jsou jen pro silné povahy
Influencerka zhubla 145 kilogramů. Fotky jejího těla s převislou kůží jsou jen pro silné povahy Hvězda Instagramu Lexi Reedová odstartovala svou cestu za krásným tělem v roce 2016. Tehdy vážila 219 kilogramů a těžká obezita jí přirozeně neumožňovala normálně fungovat. Za pouhé dva roky tato žena zhubla neuvěřitelných 145 kilogramů. Jako památka na extrémní obezitu jí však zůstaly kilogramy převislé kůže.
Článek
Mandle namočené přes noc: Proč je pravidelně nanášet na vlasy a pokožku?
Mandle namočené přes noc: Proč je pravidelně nanášet na vlasy a pokožku? Mandle jsou jedinečnou potravinou, která podporuje nejen vaše zdraví, ale zaručí vám také, že budete krásná i zvenčí. Namočte je přes noc ve vodě, poté je rozdrťte a naneste na svou pokožku či vlasy. Není totiž tajemstvím, že se mandle používají v kosmetickém průmyslu. Zázračný přípravek z namočených mandlí si však můžete připravit i vy!
Článek
Výhody zelí a zábal z kapusty, který vás zbaví nejen bolesti kloubů
Výhody zelí a zábal z kapusty, který vás zbaví nejen bolesti kloubů Do čeledi brukvovitých se řadí především bílé a červené zelí, kapusta, čínské zelí a mnoho dalších. Tato zelenina je bohatá na antioxidanty, železo, draslík a nespočet vitamínů. Dokonce detoxikuje krev, léčí artritidu a eliminuje bolesti.
Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté Kouření marihuany má spoustu vedlejších účinků. Jde nejen o problémy s pamětí, halucinace nebo zvýšenou chuť k jídlu. Své by o tom mohl vyprávět 32letý Američan z Georgie, který po vykouření jednoho jointu trpěl bolestivou erekcí, která s přestávkami trvala dvanáct hodin. Z nepříjemného stavu jej vysvobodili až lékaři.
Článek
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost?
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost? Mezi nejčastější konzumenty marihuany patří nejen v České republice především muži v plodném věku. Pozornost vědců se tak často zaměřuje na to, jak moc takzvané „kouření trávy“ ovlivňuje jejich reprodukční možnosti – od kvality spermií a jejich schopnosti oplodnit ženské vajíčko až po případný vliv na ženino těhotenství.
Článek
Bodnutí hmyzem v létě: Dejte si pozor na muchničky, jejich štípnutí pořádně bolí a svědí
Bodnutí hmyzem v létě: Dejte si pozor na muchničky, jejich štípnutí pořádně bolí a svědí Během letních měsíců můžeme zakusit nejen bolestivé bodnutí včelou či vosou. Pozor bychom si měli dát i na další hmyz, který vypadá zdánlivě nevinně. Řeč je o muchničkách. Jejich štípnutí nepříjemně bolí a svědí, a navíc je doprovázeno několikadenním zarudnutím. Takové štípnutí od muchničky je tedy mnohem horší než komáří bodnutí.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Rozsáhlé pigmentové skvrny v obličeji trápí spoustu žen: Tuto kožní nedokonalost odstraníte díky citronu a petrželi
Rozsáhlé pigmentové skvrny v obličeji trápí spoustu žen: Tuto kožní nedokonalost odstraníte díky citronu a petrželi S pigmentovými skvrnami na tváři bojují nejen starší lidé. S tímto problémem, který umí dokonale srazit sebevědomí, se potýká i spousta žen. Hyperpigmentace obličeje dělá starosti hlavně tmavším typům. Pokud patříte mezi ně, nemusíte se hned svěřovat do rukou estetického dermatologa. Pigmentových skvrn se zbavíte i doma pomocí citronu a petržele.
Článek
Jak na ucpaný nos bez kapek: Pomůže zvlhčovač vzduchu i masáž obličeje
Jak na ucpaný nos bez kapek: Pomůže zvlhčovač vzduchu i masáž obličeje Ucpaný nos dokáže pěkně potrápit. A to nejen v období chřipek a respiračních onemocnění, ale i v průběhu celého roku. Jestli si chcete od ucpaného nosu ulevit a opět se pořádně nadechnout, nemusíte hned sáhnout po kapkách do nosu. Svůj ucpaný nos zkuste uvolnit i jinak.
Článek
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží?
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží? Holení nohou a podpaždí považujeme za nejen hygienickou normu, v podpaždí nás také konečně již dohánějí muži. Jak je to ale s holením intimních partií? Módní vlna, výstřelek nebo nutnost?
Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!