Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy
Nehtové trendy podzimu 2020: Některé barvy a motivy nehtů vynosí jen odvážné ženy Módní trendy se každou sezonu mění nejen v případě oblečení. Pokud si potrpíte na krásné nehty, také manikúra podléhá diktátu módy. Které barvy a motivy nehtů tedy ovládnou podzim 2020? Prohlédněte si nejnovější nehtové trendy, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Tato proměna se opravdu povedla: Bývalý tlouštík, kterým ženy opovrhovaly, se stal sexy fešákem
Tato proměna se opravdu povedla: Bývalý tlouštík, kterým ženy opovrhovaly, se stal sexy fešákem Kdyby byl Grant Sanders ženou, řekli byste o něm, že se ze škaredého káčátka proměnil v nádhernou labuť. Tento muž většinu svého života bojoval s nadváhou, kvůli které měl velké problémy i ve svém milostném životě. Když ale přetavil tuky na svaly, jeho život se rázem otočil o 180 stupňů. Nyní si užívá velké pozornosti žen a je miláčkem Instagramu.
Článek
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika Věřili byste tomu, že za to, jaký má naše brada tvar může naše dětství? Že to zní šíleně? Ovšem vědci, kteří přišli s touto teorií, zkoumali přibližně 6 600 dospívajících dětí ve věku od 12 do 17 let a všechny jejich domněnky se díky tvaru brady potvrdily. Jak je to možné?
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a inteligentnější, tvrdí britští vědci
Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a inteligentnější, tvrdí britští vědci Velké pozadí ženám přináší spoustu benefitů. Nejen, že jsou v očích mužů atraktivnější. Vědci z britské Oxford University nyní přišli se zjištěním, které majitelky větších zadečků opět potěší. K čemu tito výzkumníci došli? Ženy s větší pozadím jsou ve srovnání se svými méně obdařenými vrstevnicemi zdravější a také chytřejší.
Článek
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží?
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží? Holení nohou a podpaždí považujeme za nejen hygienickou normu, v podpaždí nás také konečně již dohánějí muži. Jak je to ale s holením intimních partií? Módní vlna, výstřelek nebo nutnost?
Článek
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží Ačkoliv je o nás ženách známo, že na své zdraví dbáme přeci jen o něco více než muži, i nám se může bohužel stát, že příznaky, které mohou být známkou rakoviny, začneme přehlížet a nepřipisovat jim žádnou váhu. Jenže to je obrovská chyba!
Článek
Ranní návyky, díky kterým zlepšíte svou produktivitu i zdraví
Ranní návyky, díky kterým zlepšíte svou produktivitu i zdraví Možná už jste přemýšleli nad tím, proč máte během dne tak málo energie. Cítíte se ospalí, pronásledují vás chutě na sladké a nechápete, kde ostatní berou energii jít po práci ještě cvičit. Jednou z mnoha příčin mohou být právě ranní návyky, které mají velký vliv na to, jaký bude náš celý zbytek dne.
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Cévní mozková příhoda: Zhoubná nemoc, která postihuje zejména ženy
Cévní mozková příhoda: Zhoubná nemoc, která postihuje zejména ženy Cévní mozková příhoda neboli mozková mrtvice je druhou nejčastější příčinou smrti v České republice a postihuje zejména ženy. Bohužel netýká se to jen starší žen, ale čím dál častěji se objevuje i u mnohem mladších.
Článek
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen Když nás ženy postihne infarkt, průběh bohužel není stejný jako u mužů. U obou pohlaví se symptomy klasického infarktu značně liší a mnohdy spousta žen ani netuší, že třeba právě infarkt prodělaly.
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.