Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl Jste spokojená s tím, jak se líčíte, nebo byste svůj vzhled mírně poupravila? V případě používání make-upu se však nemá nic přehánět a méně někdy znamená více. Právě to by vám poradila ruská vizážistka Julia Ismailova. Tato profesionálka předělává běžný make-up žen a klade důraz na přirozenost. A výsledek? Ten je naprosto dokonalý.
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří Sociální sítí TikTok se jako lavina šíří nová partnerská výzva, která dokazuje, že ženy a muži mají ve svých tělech jinak umístěná těžiště a že na ně gravitace působí zcela odlišným způsobem. V partnerské výzvě na TikToku ostatně obstály pouze ženy a muži v ní do jednoho pohořeli. Už jste tuto výzvu vyzkoušeli také?
Článek
Avokádo obsahuje cenný koktejl látek: I když prospívá zdraví, jeho konzumaci nepřehánějte
Avokádo obsahuje cenný koktejl látek: I když prospívá zdraví, jeho konzumaci nepřehánějte Avokádo je v poslední době stále oblíbenějším plodem. Toto zdravé ovoce obsahuje několik desítek vitaminů a minerálů. Dále v něm najdete zdravé mononenasycené a polynenasycené tuky, vlákninu či antioxidanty. Vzhledem k vysokému obsahu kalorií byste si však měli dát pozor na to, kolik jej sníte.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Koronavirus zabíjí častěji muže: Proč tomu tak je?
Koronavirus zabíjí častěji muže: Proč tomu tak je? I když jsou ženy všeobecně po staletí považovány za slabší a zranitelnější než muži, v případě koronaviru je více obětí z řad mužů. Jak je to možné?
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Postinor jako společenské tabu? Ženy se v rámci kampaně #MyMorningAfter svěřily se svými příběhy
Postinor jako společenské tabu? Ženy se v rámci kampaně #MyMorningAfter svěřily se svými příběhy „Pilulku po“, která má zabránit nechtěnému početí, doprovází velké společenské stigma. Ženy, které si nouzovou antikoncepci typu Postinor vezmou, se často stydí za to, co udělaly. O to, aby se zbavily pocitu viny a hanby, usiluje britská osvětová kampaň #MyMorningAfter. V rámci níž se některé ženy a dívky svěřily se svými příběhy.
Článek
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem Každý z nás byl někdy ve stresu. Tomuto stavu se vyhneme pouze stěží, stejně jako melancholickým pocitům nebo pocitům smutku. Jestli jsme ovšem pod dlouhodobým stresem, je to už jiný šálek kávy. Co tedy chronický stres dokáže s naším tělem a jak ovlivňuje naše zdraví?