Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků Když vás nečekaně zasáhne silná bolest hlavy a vy u sebe zrovna nemáte žádný prášek, který by vám od ní ulevil, začíná doslova noční můra. Ačkoliv se může situace zdát zcela beznadějná, není tomu tak! Existuje totiž způsob, který ulevuje od bolesti naprosto stejně jako prášky a možná i rychleji.
Článek
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí Všechny výkyvy a změny počasí mohou způsobit docela velké zmatky v našem těle, zdraví a také mohou ovlivnit naši celkovou pohodu. Někteří lidé zapřisáhle tvrdí, že jakmile začne bouřka, bolí je všechny klouby v těle. Jiní trpí astmatem a sezónními alergiemi, které se objevuje v jarních měsících.
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků Určitě budete souhlasit s tím, že když vás začne bolet hlava, dokáže vám to pořádně znepříjemnit den. Abyste třeštění hlavy zastavili, nemusíte hned sahat po lécích. Tohoto utrpení se můžete zbavit mnohem šetrnějším způsobem, a hlavně bez chemie. Co pomáhá?
Článek
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí V pátek 23. října přibylo v Česku 15 252 nových případů koronaviru, což je bohužel dosavadní rekord. Navzdory nejvyššímu počtu pozitivních případů covidu-19 se v sobotu 24. října konaly na pražské náplavce farmářské trhy. Nakoupit si čerstvé suroviny od farmářů si přitom nenechaly ujít davy lidí.
Článek
Co na bolest hlavy: Najděte na krku bod Feng Fu a přiložte na něj kostku ledu
Co na bolest hlavy: Najděte na krku bod Feng Fu a přiložte na něj kostku ledu Trpíte na časté bolesti hlavy? Jistě si říkáte, jak je zmírnit, aniž byste do sebe museli neustále cpát léky proti bolesti. Uvolnit bolest hlavy přírodní cestou vám pomůže například tradiční čínská akupunktura. Najděte si na zátylku bod Feng Fu, přiložte na něj po dobu 20 minut kostku ledu a zanedlouho pocítíte úlevu.
Článek
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni Masáž pokožky hlavy přináší spoustu výhod pro naše zdraví a celkovou pohodu. Provádět se ji vyplatí opravdu pravidelně. Detailněji vám proto vysvětlíme, k čemu je dobrá. Také vám krok za krokem ukážeme, jak masáž vlasové pokožky správně provádět.
Článek
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách
Užíváte léky na bolest? Raději byste měli sáhnout po přírodních alternativách Ať už se jedná o bolesti hlavy, zubů nebo třeba menstruační bolesti, většina lidí je řeší některým z léků na bolest. Protože léky známe a užíváme v podstatě celý život, ani nás nenapadne přečíst si příbalový leták. Co když nám ale léky na bolest škodí víc, než bychom čekali?
Článek
Optická hádanka z roku 1888 dokáže stále zamotat hlavu. Vidíte na obrázku mladou, nebo starou ženu?
Optická hádanka z roku 1888 dokáže stále zamotat hlavu. Vidíte na obrázku mladou, nebo starou ženu? Milujete optické hádanky a iluze? Tentokrát pro vás máme jeden z nejstarších optických klamů, který pochází z roku 1888 a který poprvé vyšel na německé pohlednici. Schválně si tento nejednoznačný obrázek prohlédněte a odpovězte, co na něm vidíte. Mnohé to o vás řekne.
Článek
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle Při slově kocovina se většině z nás udělá lehce nevolno a přeběhne nám mráz po zádech. Ačkoliv je to stav zcela individuální, určité příznaky máme všichni společné. Co kocovinu způsobuje, to víme, věděli jste však to, co se ve vašem těle při ní děje?
Článek
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti Anglickou modelku plných tvarů Iskru Lawrence sledují jenom na Instagramu přes 4 miliony lidí. Tato 28letá žena s velikostí 44 se za své křiky rozhodně nestydí a s hrdostí sdílí i své fotky v plavkách. Iskra Lawrence, která propaguje body positive myšlení, patří v současnosti k těm nejkrásnějším XXL modelkám světa. Dřív tomu tak rozhodně nebylo.
Článek
Nepříjemná bolest prsou: Ve většině případů za ni mohou hormony
Nepříjemná bolest prsou: Ve většině případů za ni mohou hormony Bolest prsou zažívá měsíc co měsíc snad každá žena. Jestli se i vy řadíte do této skupiny, rozhodně to hned neznamená, že trpíte rakovinou prsu. Za bolest ňader, jejich zvětšení a zvýšenou citlivost totiž ve většině případů můžou hormony. Na vině může být i nošení nekvalitní podprsenky nebo nezdravý životní styl.