Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení Vzpomínáte na dobu, kdy jste byli malí a rodiče či prarodiče vám na dobrou noc připravovali vlažné mléko s medem, aby se vám lépe usínalo? Tento nápoj si zkuste pravidelně dopřávat i v dospělosti. Spojení medu a mléka totiž našemu zdraví přináší spoustu zdravotních benefitů.
Článek
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví Až vás příště přepadne chuť na sladké, dejte si sušené švestky. Toto sušené ovoce nejen dobře chutná, ale také výrazně prospívá vašemu zdraví. Sušené švestky tradičně patřily do podzimního a zimního jídelníčku našich předků. A právem. Které zdravotní benefity vám může pravidelná konzumace této sušené pochoutky přinést?
Článek
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá?
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá? Každý nový den odstartujte jednou lžičkou medu. Pochutnáte si, svému tělu dodáte energii a výrazně prospějete i svému zdraví a kráse. Med je totiž zázračným elixírem, který obsahuje vitaminy, minerály, enzymy, aminokyseliny a také antioxidanty. Pro lidské tělo má zkrátka řadu výhod. Proč byste jej tedy neměli jíst jenom v období chřipek?
Článek
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky
Česnekové mléko léčí kašel a podporuje vykašlávání. Uleví vám také od rýmy, nachlazení a chřipky Kombinace mléka, medu a česneku se většině z nás může zdát velmi neobvyklá. Nenechte se ale zmást, jde o osvědčený prostředek lidového léčitelství. Už naše babičky věděly, že česnekové mléko tlumí kašel, podporuje vykašlávání a má protizánětlivé účinky. Také jej používaly při léčbě nachlazení, rýmy a chřipky.
Článek
Avokádo obsahuje cenný koktejl látek: I když prospívá zdraví, jeho konzumaci nepřehánějte
Avokádo obsahuje cenný koktejl látek: I když prospívá zdraví, jeho konzumaci nepřehánějte Avokádo je v poslední době stále oblíbenějším plodem. Toto zdravé ovoce obsahuje několik desítek vitaminů a minerálů. Dále v něm najdete zdravé mononenasycené a polynenasycené tuky, vlákninu či antioxidanty. Vzhledem k vysokému obsahu kalorií byste si však měli dát pozor na to, kolik jej sníte.
Článek
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně Dalším z mnoha problémů, které nás žen, trápí, jsou ztvrdlé a popraskané paty. Ty jsou nejen nepěkné na pohled, ale dokážou být i pěkně bolestivé. Máme pro vás několik receptů, jak jim předcházet a jak se jich účinně zbavit.
Článek
Šípky v medu: Recept, který dělaly už naše babičky
Šípky v medu: Recept, který dělaly už naše babičky Sezona zralých šípků je tu. Znáte místo, kde tyto červené plody rostou uprostřed čisté přírody? V tom případě neváhejte a nasbírejte si je. Zpracovat šípky totiž můžete na spoustu způsobů. Ohromeni budete například chutí šípků v medu, která je nepopsatelná. Tento chutný a zdravý recept každý podzim dělaly už naše babičky. Jak na něj?
Článek
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí Akné patří mezi velmi nepříjemné zdravotní a především estetické problémy. Někdo si přetrpí nevzhledné pupínky během puberty, někdo s nimi bojuje po celý život. V boji proti akné vám může pomoci tato skvělá mastička, na kterou budete potřebovat pouze tři ingredience.
Článek
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví Medvědí česnek získal v posledních letech mezi lidmi na obrovské popularitě. Tato bylinka, která je nejen zdravá, ale zároveň velmi chutná, nesmí na jaře chybět na žádném českém talíři. Máte svá tajná místa, kam na medvědí česnek každoročně chodíte? Zkuste si z této jarní bylinky uvařit několik dobrot, které se vám doslova rozplynou na jazyku.
Článek
Tinktura z medvědího česneku: Posiluje imunitu a bojuje proti virům a bakteriím
Tinktura z medvědího česneku: Posiluje imunitu a bojuje proti virům a bakteriím Na mnohých místech Česka již začínají rašit první lístky medvědího česneku. Abyste si mohli výhod této zázračné jarní bylinky užívat po celý rok, připravte se z ní tinkturu. Právě tinktura z medvědího česneku je výborná na posílení imunity, pomáhá i v boji proti virovým a bakteriálním onemocněním.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Záměna medvědího česneku za prudce jedovatý ocún jesenní se stala německému muži osudnou. Po požití omáčky zemřel
Záměna medvědího česneku za prudce jedovatý ocún jesenní se stala německému muži osudnou. Po požití omáčky zemřel Medvědí česnek patří k oblíbeným jarním bylinkám. Ač si myslíte, že jej nemůžete s ničím zaměnit, opak je pravdou. Medvědí česnek lze snadno splést nejen s konvalinkou vonnou, ale i s ocúnem jesenním. Svědčí o tom nedávný případ ze sousedního Německa, kde muž podlehl otravě ocúnem, o němž si myslel, že jde právě o medvědí česnek.
Článek
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina!
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina! Akné může být pro některé z vás bojem s větrnými mlýny. Ačkoliv se všemožně snažíte, používáte pravidelně přípravky pro vyčistění pleti, akné nemizí a vy se cítíte bezradní. Někdy je však lepší se vydat přírodní cestou a na předražené kosmetické přípravky se vykašlat.
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.