Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Lupy v zimě jsou častým problémem. Jak proti nim účinně bojovat?
Lupy v zimě jsou častým problémem. Jak proti nim účinně bojovat? Máte v zimě plnou hlavu lupů? Bohužel jde o velmi častý problém, který trápí jak ženy, tak muže. Produkci zimních lupů ve vlasech můžete omezit hned několika způsoby. Co konkrétně vám pomůže?
Článek
Mastí se vám nadměrně vlasy? Příčinu hledejte v nezdravém životním stylu i stresu
Mastí se vám nadměrně vlasy? Příčinu hledejte v nezdravém životním stylu i stresu Rychle se mastící vlasy dokážou ženám nepříjemně zkomplikovat život. Jestli si i vy musíte kvůli nadměrné mastnotě svou hřívu umývat každý den, měla byste vědět, že s tímto problémem můžete něco udělat. Příliš se mastící vlasy však nezkrotíte kvalitní kosmetikou, pravou příčinu tohoto problému hledejte sama u sebe.
Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Co skrývají testery kosmetiky v drogeriích? Kromě nové rtěnky si můžete domů přinést kožní infekci nebo opar
Co skrývají testery kosmetiky v drogeriích? Kromě nové rtěnky si můžete domů přinést kožní infekci nebo opar Při výběru nové kosmetiky v drogeriích řada z nás uvítá, když si odstín make-upu a očních stínů nebo sytost řasenky může nejprve vyzkoušet pomocí testeru. I když díky testerům kosmetiky okamžitě zjistíme, zda je pro nás daný produkt vhodný, nebo ne, obezřetnost je na místě. Testery totiž bývají líhništěm nebezpečných bakterií.
Článek
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť Nejenom jako zálivka na salát. Jablečný ocet má velmi široké využití také v kosmetice. Díky tomu, že obsahuje vitamíny A, B, C, kyselinu mléčnou a octovou, pektiny, draslík, fosfor vápník, chlor, křemík, sodík nebo hořčík, vám zajistí hlavně krásnější vlasy a zdravou pleť. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!
Článek
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku
Spánková prokrastinace ničí zdraví: Přestaňte ponocovat a stanovte si večerku Po celém dni jsme rádi, když si večer sedneme a dáme si oddech. Jenže často to nekončí pouze jedním dílem seriálu, spánek oddalujeme až do pozdních nočních hodin. Tomuto počínání, které vám může pěkně nabourat zdraví, se říká spánková prokrastinace. Víte, jak jí odolat?
Článek
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví Odnaučování se návykům, na které jsme zvyklí třeba i celý život, může být obtížné. Ačkoliv si možná myslíme, že nám pomáhají, pravdou je opak. Některé návyky mohou skutečně poškodit naše zdraví. Jaké návyky to jsou?
Článek
Jak skončí pandemie koronaviru: Odborníci mluví hned o několika scénářích
Jak skončí pandemie koronaviru: Odborníci mluví hned o několika scénářích Svět v současnosti ochromila pandemie koronaviru. Jistě si sami říkáte, jak vše skončí. Podle virologů a epidemiologů existuje hned několik scénářů, z nichž tři jsou ty nejpravděpodobnější. Co nás tedy čeká?
Článek
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni
Masáž pokožky hlavy: Krok za krokem vás provedeme, jak na ni Masáž pokožky hlavy přináší spoustu výhod pro naše zdraví a celkovou pohodu. Provádět se ji vyplatí opravdu pravidelně. Detailněji vám proto vysvětlíme, k čemu je dobrá. Také vám krok za krokem ukážeme, jak masáž vlasové pokožky správně provádět.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká!
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká! Jaro je symbolem znovuzrození. Využijte toho a nechte také svou pleť, ať se znovuzrodí s přírodní kosmetikou! Že se bojíte? Nevíte, co od ní máte očekávat a jak na přírodní kosmetiku vůbec přejít? Odpověď na nejčastější otázky o přírodní kosmetice vám poskytnou právě následující řádky!
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Co nedělat před spaním? Nepijte ani se nehádejte
Co nedělat před spaním? Nepijte ani se nehádejte Spánek je jedním ze základních pilířů naše psychického i fyzického zdraví. Pokud špatně spíme, jsme unavení, bez energie a ani naše nálada na tom není nejlépe. Na vině mohou být některé naše návyky, a pokud je z našeho života odstraníme, pak možná zjistíme, že právě ony byly příčinou špatného spánku.
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes Udává se, že je ročně v České republice znásilněno přibližně dvanáct tisíc žen, ovšem jen pět procent z nich má odvahu se svěřit a celou událost nahlásit. Když se však násilník dostane před soud, mnohdy dostane takový trest, který ani zdaleka neodčiní to, co zneužité ženě způsobil.