Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti
Chcete mít krásnou pleť? Vsaďte na zdravé potraviny dle typu vaší pleti Nakupujete desítky kosmetických přípravků, abyste měla krásnou a zdravou pleť? A už jste si spočítala, kolik za to ročně zaplatíte? Podle dermatologů se vrásek, akné, nadměrné pigmentace nebo suché kůže zbavíte i bez drahé kosmetiky. Jedinou věc, kterou musíte udělat, je zahrnout do svého jídelníčku několik druhů potravin.
Článek
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly
11 druhů ovoce a zeleniny, díky kterým bude vaše pleť opět zdravá a plná síly Všichni víme, že konzumace velkého množství ovoce a zeleniny je pro naše celkové zdraví velmi prospěšná, ale věděli jste, že se tyto potraviny také podílí na tom, jak vypadá naše pokožka? A věděli jste také i to, že některé druhy ovoce jsou pro naši pleť obzvláště šetrné a vhodné?
Článek
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější V reklamách i časopisech narážíme na stovky přípravků a procedur, které nám slibují, že naše pokožka bude jemná a dokonalá. Klíčová by však pro nás měla být péče, skrytá v každodenních zvycích. Naučte se je dělat správně a můžete si být jistí, že vaše pleť bude o poznání krásnější.
Článek
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť
Jablečný ocet: Kosmetický zázrak nejen pro krásnější vlasy a zdravou pleť Nejenom jako zálivka na salát. Jablečný ocet má velmi široké využití také v kosmetice. Díky tomu, že obsahuje vitamíny A, B, C, kyselinu mléčnou a octovou, pektiny, draslík, fosfor vápník, chlor, křemík, sodík nebo hořčík, vám zajistí hlavně krásnější vlasy a zdravou pleť. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!
Článek
Kyselina hyaluronová a kolagen: Sehraná dvojka v boji proti stárnutí pleti
Kyselina hyaluronová a kolagen: Sehraná dvojka v boji proti stárnutí pleti Trápí vás přibývající vrásky a povadlá pleť? Navraťte své pokožce zdravý a mladistvý vzhled pomocí kyseliny hyaluronové a kolagenu ve formě doplňků stravy. O tom, že tato sehraná dvojka účinně zpomaluje proces stárnutí pleti, se můžete na vlastní kůži přesvědčit také sama. Jaké přínosy vám tedy kombinace kyseliny hyaluronové a kolagenu přinese?
Článek
Co se stane, když si do koupele přidáte hořčici? Její účinky vás zajisté překvapí
Co se stane, když si do koupele přidáte hořčici? Její účinky vás zajisté překvapí Jistě si jen málokdo dokáže představit, že by se dala hořčice použít i na něco jiného než k jídlu, jenže ono tomu tak skutečně je. Hořčice obsahuje proteiny, vlákninu, vitamíny i minerály, které jsou pro naše zdraví a tělo opravdu prospěšné.
Článek
Černé tečky na nose: Víme, jak se jich zbavit
Černé tečky na nose: Víme, jak se jich zbavit Trápí vás černé tečky na nose? Nejste jediná! Neznáme jedinou ženu, která by s tímto kosmetickým problémem nebojovala. Poradíme vám proto pár fíglů, díky kterým budete moci dát černým tečkám sbohem. Tak směle do toho!
Článek
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů Rebarbora se v posledních letech dostává v české kuchyni opět na výsluní. Dužnaté řapíky této rostliny, které mají specifickou chuť, můžete přidávat do buchet, koláčů či dezertů. Výborný je také jahodový džem obohacený o rebarboru. Víte ale, co vše rebarbora přináší vašemu zdraví?
Článek
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví Balíček jedlé sody stojí pár korun, ale funguje podobně jako drahé kosmetické či úklidové prostředky. V kombinaci s klasickým octem nebo čistou vodou se jedná doslova o zázrak, který je na jednu stranu velmi šetrný, ale na druhou stranu má velkou sílu. Jakým způsobem tedy můžete jedlou sodu použít?
Článek
Trápí vás rozšířené póry? Zbavte se jich pomocí těchto surovin
Trápí vás rozšířené póry? Zbavte se jich pomocí těchto surovin Póry jsou malé „otvory“ na kůži, díky kterým naše pokožka dýchá. Okem jsou takřka neviditelné, avšak jak člověk stárne, mohou se začít póry čím dál tím více rozšiřovat. Rozšířené póry nevypadají z estetického hlediska příliš pěkně a pro mnohé z nás, především pro ženy, jsou velkým problémem.
Článek
Zbavte se otravných černých teček, a to jednou provždy!
Zbavte se otravných černých teček, a to jednou provždy! Stojíte každý den před zrcadlem a mačkáte si nos v domnění, že vám to pomůže? Omyl, černých teček se můžete nadobro zbavit úplně jiným způsobem. A to snadno, rychle a díky přísadám, které máte vždy doma po ruce. I když jste si řadu let myslela, že černé tečky jsou nezničitelné, opak je pravdou. Tak směle do boje!
Článek
Péče o pleť na podzim: Suchá pleť potřebuje hydrataci a mastná bezchybné čištění
Péče o pleť na podzim: Suchá pleť potřebuje hydrataci a mastná bezchybné čištění Časté přechody z tepla do zimy, chlad, vítr i přetopená místnost se suchým vzduchem. Tomu všemu čelí naše pleť v průběhu podzimních měsíců. Péče o pleť na podzim proto musí být jiná, než tomu bylo v letních měsících. Jak ale na to?
Článek
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži V období přechodu prochází ženské tělo celou řadou změn od přibývání na váze až po nebezpečné řídnutí kostí. Ušetřena není ani pokožka, která začíná rapidně stárnout. Proměna pokožky během menopauzy může probíhat pozvolna, většinou však ke změnám dochází rychle a jsou výrazné. Na co se připravit a jaké jsou možnosti prevence či mírnění příznaků?
Článek
Obličejová jóga: Cvičení, díky kterému dáte vráskám sbohem
Obličejová jóga: Cvičení, díky kterému dáte vráskám sbohem Kvůli tomu, abyste měla mladistvou pleť bez viditelných vrásek, rozhodně nemusíte utrácet peníze za drahé anti-age krémy. Nebo dokonce jít pod kudlu plastických chirurgů. Čas zastavíte i tak, že se dáte na pravidelné cvičení obličejové jógy. Tento rituál váš obličej vyhladí, projasní a dodá mu mladistvější vzhled. No není to výzva?
Článek
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje Nemusíte mít lékařské vzdělání, abyste si uvědomila, že spaní s make-upem není vůbec dobrý nápad. I když máte večer pocit, že jste unavená nebo že už je pozdě, rozhodně se nezapomeňte odlíčit. V opačném případě napácháte víc škody než užitku.