Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků
Masáží těchto 6 bodů se zbavíte bolesti hlavy i bez léků Když vás nečekaně zasáhne silná bolest hlavy a vy u sebe zrovna nemáte žádný prášek, který by vám od ní ulevil, začíná doslova noční můra. Ačkoliv se může situace zdát zcela beznadějná, není tomu tak! Existuje totiž způsob, který ulevuje od bolesti naprosto stejně jako prášky a možná i rychleji.
Článek
Recept na kopřivový sirup za studena: Jaké má účinky a jak dlouho si na něm můžete pochutnávat?
Recept na kopřivový sirup za studena: Jaké má účinky a jak dlouho si na něm můžete pochutnávat? Kopřiva dvoudomá je oblíbenou bylinkou, ze které si můžete připravit celou řadu receptů. A to nejen čaj, nádivku, špenát nebo polévku. Zaručeně si oblíbíte také kopřivový sirup za studena. Máme pro vás recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví Odnaučování se návykům, na které jsme zvyklí třeba i celý život, může být obtížné. Ačkoliv si možná myslíme, že nám pomáhají, pravdou je opak. Některé návyky mohou skutečně poškodit naše zdraví. Jaké návyky to jsou?
Článek
Domácí nízkokalorické Raffaello, které si můžete dopřát bez výčitek
Domácí nízkokalorické Raffaello, které si můžete dopřát bez výčitek Vánoce nejsou zrovna svátky, kdy bychom především my ženy jásaly. Tím hlavně myslíme to, že naše dieta je rázem ta tam! Začíná to sladkostmi na Mikuláše, přes vánočního smaženého kapra s bramborovým salátem a cukroví, které prostě musíme ochutnat až po obležené mísy a chlebíčky na Silvestra.
Článek
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů
Tereza Kerndlová prodává dům ve Španělsku. Luxusní vilu s bazénem u moře můžete mít za 40 milionů Sluneční paprsky, teplo, šumění moře, mořské vlny a krásný výhled. Nejen to slibuje zpěvačka Tereza Kerndlová, která na svém Instagramu nabízí luxusní vilu s bazénem u moře. Tento dům v přímořském letovisku Estepona, kde Tereza žije, můžete mít za 40 milionů korun.
Článek
Brazilský zubař vrací zadarmo chudým lidem úsměv. Díky dokonalému chrupu se jim navrací i ztracené sebevědomí
Brazilský zubař vrací zadarmo chudým lidem úsměv. Díky dokonalému chrupu se jim navrací i ztracené sebevědomí Brazilský zubař Felipe Rossi má srdce na pravém místě. Tento muž cestuje po Brazílii a zadarmo spravuje zuby těm nejchudším lidem, kteří by si to jinak nemohli dovolit. Felipe Rossi jim nejen vrací úsměv, ale také ztracené sebevědomí a životní elán.
Článek
Poznejte kouzlo vertikálních záhonků: Pěstovat rostliny můžete i bez zahrady
Poznejte kouzlo vertikálních záhonků: Pěstovat rostliny můžete i bez zahrady Bio ovoce, zelenina a bylinky z vlastní produkce jsou v posledních letech čím dál populárnější. Co když ale nemáte vlastní zahrádku? I tehdy můžete dle libosti zahradničit. Stačí, když si na balkon nebo terasu pořídíte vertikální záhonky, ve kterých můžete pěstovat libovolné plodiny. Přinášíme vám několik nápadů, jak na to.
Článek
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků Určitě budete souhlasit s tím, že když vás začne bolet hlava, dokáže vám to pořádně znepříjemnit den. Abyste třeštění hlavy zastavili, nemusíte hned sahat po lécích. Tohoto utrpení se můžete zbavit mnohem šetrnějším způsobem, a hlavně bez chemie. Co pomáhá?
Článek
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky Jestli vás trápí, že jste sama bez partnera, měla byste vědět, že některé zadané ženy by si to s vámi hned rády vyměnily. Z toho, že jste single, můžete totiž hodně vytěžit. Život bez partnera má spoustu výhod, naučte se proto spokojeně žít sama se sebou. Abyste začala brát single jako životní styl, měla byste vědět následující.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání Máte dlouhou hřívu, která vás nudí? Pokud si stále dokola pohráváte s myšlenkou, jak byste vypadala s kratšími vlasy, máme pro vás řešení. Nůžky k němu ale rozhodně nepotřebujete. Vyzkoušejte trik instagramové bloggerky Sarah Angius, která vám ukáže, jak z opravdu dlouhých vlasů během pěti minut uděláte o mnoho kratší. A to bez stříhání.
Článek
Život s vývodem: "Můžete žít plnohodnotný život a mít děti," vzkazuje všem nemocná žena
Život s vývodem: "Můžete žít plnohodnotný život a mít děti," vzkazuje všem nemocná žena Když se podíváme na profil 33leté Australanky a matky dvou dětí Krystal Miller, která na sociální síti vystupuje pod jménem Bag Lady Mama, jen těžko bychom hádali, co vše už za svůj život prožila.
Článek
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají?
8 typů bolestí břicha: Kde se objevují a co vlastně znamenají? Bolest břicha, a především v jeho různých částech, nám toho dokáže o našem zdraví spoustu povědět. Když vás totiž bolí břicho na jedné straně, nemusí to být stejný symptom, jako když vás bolí na straně druhé. Pojďme se tedy společně podívat na to, co která bolest znamená a co nám tím chce naše tělo povědět.