Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Poznáte v přírodě majku fialovou? Nevědomost vás může stát zdraví
Poznáte v přírodě majku fialovou? Nevědomost vás může stát zdraví Krásné jarní počasí zve na delší procházky do přírody. Milujete rozkvetlé jarní rostliny, poletující motýly a bzučení včel? I když je jarní příroda krásná, číhá v ní na vás řada možných nebezpečí. Jedním z nich je majka fialová, nejjedovatější brouk Česka, který dosahuje velikosti až čtyři centimetry. Máme se jej opravdu bát?
Článek
Maminka varuje ostatní rodiče před okenními žaluziemi. Její tříletý syn se na jejich šňůře málem oběsil
Maminka varuje ostatní rodiče před okenními žaluziemi. Její tříletý syn se na jejich šňůře málem oběsil Máte malé děti? V tom případě je jistě střežíte jako oko v hlavě a snažíte se jim zajistit co nejbezpečnější domov. Jenže v bytech či domech se nalézají různé předměty, o kterých by nás ani ve snu nenapadlo, že by mohly dětem ublížit. Jde třeba o okenní žaluzie, na jejichž rizika upozornila na sociálních sítích jedna otřesená maminka.
Článek
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty Portál The Sun informoval o případu matky, která na sociální síti Reddit sdílela fotku rukou své malé dcerky batolecího věku. Tento snímek mezi diskutujícími vyvolal obrovské pohoršení. Z jakého důvodu? Holčička měla nalepené umělé nehty, které byly delší než její prstíky.
Článek
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti Jednoduchý nápad bývá mnohdy tím nejlepším řešením. Tuto myšlenku potvrzuje také australská maminka Natalie Bellová, která šije na první pohled obyčejné návleky na bezpečnostní pásy autosedaček. Každý z návleků je však originál, protože se na něm píše o zdravotních problémech konkrétního dítěte.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
Japonsko zrušilo opatření proti koronaviru. Teď toho lituje a varuje ostatní země
Japonsko zrušilo opatření proti koronaviru. Teď toho lituje a varuje ostatní země Nejenom v Česku, ale také v ostatních zemích světa začíná pozvolné uvolňování speciálních opatření. Těchto kroků však Japonsko začíná litovat. I v této zemi začali podnikatelé tlačit na to, aby se začala opatření rozvolňovat. To se jim však začalo vracet jako boomerang.
Článek
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku?
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku? Ačkoliv spánkem trávíme až třetinu našeho života, jedná se stále o oblast, která není vědci příliš prozkoumána. Pro naše tělo je však odpočinek nezbytný a jakékoliv jeho poruchy nám dokážou pěkně znepříjemnit život. S čím vším se můžeme během spánku potýkat?
Článek
Byl mladý, zdravý a o koronaviru mluvil jako o chřipce. 29letý Brit je nyní na JIP a ostatní varuje, aby tuto nemoc nezlehčovali
Byl mladý, zdravý a o koronaviru mluvil jako o chřipce. 29letý Brit je nyní na JIP a ostatní varuje, aby tuto nemoc nezlehčovali Spousta lidí stále považuje koronavirus za slabou chřipku, nebo dokonce za výmysl. 29letý Brit Chris Grailey však ostatní varuje, aby tuto nemoc začali brát konečně vážně. Byl mladý a zdravý, jenže když se nakazil koronavirem, skončil na jednotce intenzivní péče. Podle něj je na místě chovat se zodpovědněji a tuto nemoc nijak nezlehčovat.
Článek
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka I když jsou dětská hřiště navržena co nejbezpečněji, na skluzavkách, prolézačkách či houpačkách číhají na děti mnohá rizika, o kterých rodiče nemají často ani tušení. Na jednu takřka školáckou chybu upozornila na Instagramu jedna americká maminka. Rodiče varovala před tím, aby se svými dětmi nikdy společně nesedali na skluzavku.
Článek
Influencerka nosila nonstop dva roky akrylové nehty. Nyní trpí syndromem zelených nehtů a varuje ostatní
Influencerka nosila nonstop dva roky akrylové nehty. Nyní trpí syndromem zelených nehtů a varuje ostatní Krásně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Některým ženám stačí pilník a lak na nehty, jiné si zakládají na nehtech umělých. Tak jako influencerka Vania Fernandes, která nosila nonstop 2 roky akrylové nehty. Nyní se rozhodla jít cestou přirozenosti. A výsledek? Na jejích přírodních nehtech se objevily zelené flíčky, které nejdou odstranit.
Článek
Za ztrátu chlapcova sluchu a zraku může tohle jídlo. Také patříte k těm, kteří jej rádi konzumují?
Za ztrátu chlapcova sluchu a zraku může tohle jídlo. Také patříte k těm, kteří jej rádi konzumují? Tento šokující příběh teprve 17letého chlapce, který přišel o zrak a částečně i o sluch, je opravdu nevídaný. Lékaři dlouho nemohli přijít na příčinu chlapcova nevysvětlitelného postižení. Teprve po nekonečných sériích vyšetření, otázek týkajících se mladíkova životního stylu a stravování odhalili odpověď.
Článek
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona Jak se chováte, když zrovna jedete v autě na místě spolujezdce? Předpisově, anebo si čas od času dovolíte menší přestupek? Pokud si s oblibou pokládáte nohy na palubní desku, měli byste zpozornět. Upustit od tohoto zvyku vám radí hlavně Grainne Kealyová, které právě položené nohy na palubní desce způsobily nenávratnou devastaci obličeje.
Článek
Instruktorka plavání varuje rodiče: Bazénovou osušku nikdy nedávejte dětem přes ramena!
Instruktorka plavání varuje rodiče: Bazénovou osušku nikdy nedávejte dětem přes ramena! Letní sezona se nezadržitelně blíží. Spousta z nás bude trávit volný čas na koupalištích a u bazénu. Toho si je vědoma také certifikovaná instruktorka plavání Nikki Scarpati, která na svém TikToku zveřejnila velmi důležité varování pro všechny rodiče. Vysvětlila jim, proč by svým dětem neměli nikdy dávat bazénovou osušku přes ramena.