Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Hubněte do plavek hned po ránu: Tyto snídaňové triky vám zrychlí metabolismus
Hubněte do plavek hned po ránu: Tyto snídaňové triky vám zrychlí metabolismus Hubnutí do plavek je na sklonku jara tématem číslo jedna snad pro každou ženu. A jak jste na tom vy? Pokud jste se dala na pravidelné cvičení a stále nevidíte výsledky, zaměřte se na svůj jídelníček. Shodit ještě nějaké to kilo do startu plavkové sezony vám pomohou i ranní rituály, kterými nastartujete metabolismus. A hubnutí vám půjde mnohem lépe.
Článek
Proč neustýlat postel každé ráno? Budete zdravější
Proč neustýlat postel každé ráno? Budete zdravější Jak vypadá vaše ráno? Pokud po zazvonění budíku vyskočíte z postele a ihned se aktivně pustíte do stlaní peřin a natřípání polštářů, zkuste s tím přestat. Nechte svou postel tak, jak je, a běžte raději do školy nebo do práce. Nebudete vůbec za lenochy, naopak podpoříte své zdraví. Neustlaná postel totiž na rozdíl od té ustlané zabíjí roztoče.
Článek
Tvrdý lockdown v Česku od 1. března. Přehled opatření, která nově platí
Tvrdý lockdown v Česku od 1. března. Přehled opatření, která nově platí Od 1. do 21. března 2021 platí v Česku na tři týdny tvrdý lockdown. V souvislosti s ním musíme dodržovat řadu přísných nařízení, která se týkají nejen omezení pohybu. Ztrácíte se v nových opatřeních, která v pondělí 1. března vstoupila v platnost? Máme pro vás jejich stručný přehled.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Roušky si opět nasadíme 1. září. Nutností budou v obchodech, restauracích či kadeřnictvích, bez nich se obejdeme v posilovně a bazénu
Roušky si opět nasadíme 1. září. Nutností budou v obchodech, restauracích či kadeřnictvích, bez nich se obejdeme v posilovně a bazénu Od 1. září 2020 hlásí Česko velký návrat roušek. Tuto ochranu nosu a úst si nasadíme až na pár výjimek ve všech vnitřních prostorách. Na kterých místech tedy musíte roušky od 1. září nosit a kde to není naopak povinné?
Článek
Mezinárodní den kávy si každoročně připomínáme 1. října: Kde se tento nápoj vzal, na jaké způsoby jej pijeme a co přináší našemu zdraví
Mezinárodní den kávy si každoročně připomínáme 1. října: Kde se tento nápoj vzal, na jaké způsoby jej pijeme a co přináší našemu zdraví Káva patří k nejoblíbenějším nápojům na světě. Statistiky říkají, že lidé každý den vypijí až miliardu šálků. Jako oslavu pití tohoto voňavého moku vyhlásila Mezinárodní organizace pro kávu na první říjnový den Mezinárodní den kávy. Tento výjimečný svátek má napomáhat také podpoře kávy, která je produkovaná a prodávaná podle standardů Fair trade.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Omezení počtu zákazníků v obchodech platí od středy 18. listopadu: Na 15 metrů čtverečních může být jeden člověk
Omezení počtu zákazníků v obchodech platí od středy 18. listopadu: Na 15 metrů čtverečních může být jeden člověk Česká vláda schválila, že od středy 18. listopadu začne platit omezený počet zákazníků v obchodech. Na ploše 15 metrů čtverečních bude přitom moci nakupovat pouze jeden člověk. Podle své plochy v metrech čtverečních tak bude mít každý obchod stanovený maximální počet zákazníků ve svých vnitřních prostorách. Jak by to tedy mělo vypadat v praxi?
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
5 důvodů, proč nevynechávat snídani
5 důvodů, proč nevynechávat snídani V mnoha časopisech a magazínech, které se zabývají zdravým životním stylem, se dočítáme, že snídaně patří mezi nejdůležitější jídla dne a rozhodně bychom ji neměli vynechávat? Proč tomu tak ale ve skutečnosti je?