Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nebezpečné i zdraví neškodné HPV viry: Máte je, i když o nich nevíte
Nebezpečné i zdraví neškodné HPV viry: Máte je, i když o nich nevíte HPV viry jsou nejčastější sexuálně přenosnou infekcí. Nákazy těmito lidskými papillomaviry si často ani nevšimnete, neboť ve většině případů jsou neškodné a vaše imunita se s nimi rychle vypořádá. Některé typy HPV virů však způsobují genitální bradavičky a bohužel i rakovinu. Ovšem stoprocentně vás před nimi neochrání ani kondom.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Nohy na palubovce jako letní nešvar spolujezdců. Rentgenový snímek po nehodě vás přesvědčí, že to není dobrý nápad
Nohy na palubovce jako letní nešvar spolujezdců. Rentgenový snímek po nehodě vás přesvědčí, že to není dobrý nápad Letní pohoda, horký vzduch a sluníčko často svádí spolujezdce k tomu, aby si během jízdy položili nohy na palubní desku. O tom, že to rozhodně není dobrý nápad, vás přesvědčí rentgen zlomených nohou, který na Twitteru zveřejnil britský strážník Ian Price. Mít nohy během jízdy autem na palubovce totiž může pro vaše zdraví znamenat fatální následky.
Článek
Kousání nehtů: Způsobuje to jenom stres nebo je za tím ještě mnohem víc?
Kousání nehtů: Způsobuje to jenom stres nebo je za tím ještě mnohem víc? Kousání nehtů je jeden z nejvíce rozšířených zlozvyků a většinou, když někoho takového vidíme, předpokládáme, že je tento člověk ve stresu. Problém však je, že se jedná pouze o předpoklady a ty se často mýlí.
Článek
Koronavirus miluje, když se dotýkáme obličeje: Jak tomu zabránit a ochránit své zdraví
Koronavirus miluje, když se dotýkáme obličeje: Jak tomu zabránit a ochránit své zdraví Obličeje se dotkneme v průměru 16krát za hodinu. V době šíření nového koronaviru jde o nebezpečný zlozvyk, který nahrává případné nákaze. Velkým problémem ovšem je, že na svůj nos, pusu, oči či tváře často sáhneme nevědomky. Když se přestaneme dotýkat tváře, jde o jednu z nejúčinnějších obran proti koronaviru. Jak ale na to?
Článek
Koronavirus v Chorvatsku nabírá na síle. Nejvíc nakažených hlásí Záhřeb a Splitsko-dalmátská župa
Koronavirus v Chorvatsku nabírá na síle. Nejvíc nakažených hlásí Záhřeb a Splitsko-dalmátská župa Letní dovolenou v Chorvatsku si ani v letošním roce nenechá ujít spousta Čechů. Ač je tato balkánská země stále na seznamu bezpečných států, v posledních dnech zde výrazně stoupá počet lidí nakažených novým koronavirem.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Za letní angínu mohou mokré plavky i klimatizace: Co dělat, aby nás tato nemoc nepřekvapila?
Za letní angínu mohou mokré plavky i klimatizace: Co dělat, aby nás tato nemoc nepřekvapila? Angína je nejčastější letní nemocí. Ač si chceme užívat sluníčka, vody a vysokých teplot, často nás nemilosrdně upoutá na lůžko. A to klidně na dovolené u moře. Za letní angínu, ať už virovou či bakteriální, často může klimatizace nebo prochladnutí ze studených nápojů. Jak se této nemoci vyhnout obloukem?
Článek
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny
Trendy letní manikúra 2023: Vsaďte na modré odstíny Léto 2023 je v plném proudu. Zajímá vás, jaké se teď nosí nehty a hledáte inspiraci? K trendům letní manikúry 2023 patří modré odstíny. Nemusíte okamžitě běžet na profesionální manikúru, stačí si koupit ty správné laky na nehty. Dáme vám tipy na trendy odstíny modré, které letošní léto rozhodně stojí za vyzkoušení!
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Zlozvyk jménem přejídání: Co v našem těle způsobuje a jak se ho zbavit?
Zlozvyk jménem přejídání: Co v našem těle způsobuje a jak se ho zbavit? Jistě všichni víme, jaký je to pocit, když se člověk přejí. Ovšem věděli jste, co přesně se v našem těle děje a jak se tohoto zlozvyku zbavit? Na to se dnes zaměříme v následujícím opravdu velmi zajímavém článku!
Článek
Mladou dívku bolelo břicho. Příčina bolesti lékaře po vyšetření doslova šokovala
Mladou dívku bolelo břicho. Příčina bolesti lékaře po vyšetření doslova šokovala Teprve 17letou dívku sužovaly urputné bolesti břicha. Lékařům sdělila, že nezná příčinu bolesti, nikdy se s ničím neléčila, a proto netuší, proč má tak velké bolesti. Následovala série vyšetření a výsledek lékaře naprosto šokoval.
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Odnaučte se kousání nehtů jednou provždy. Ani v dospělosti není pozdě
Odnaučte se kousání nehtů jednou provždy. Ani v dospělosti není pozdě Zdravé a upravené nehty jsou vizitkou každé z nás. Nedá se to říct ovšem o lidech, kteří si koušou nehty a z tohoto zlozvyku nikdy nevyrostli. Kousání nehtů je velmi rozšířeným dětským zlozvykem. Jestli tento nešvar u vás přetrval i do dospělosti, určitě jste na vlastní kůži okusila, jak vám znepříjemňuje život. Jak se tedy kousání nehtů odnaučit?