Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů Rebarbora se v posledních letech dostává v české kuchyni opět na výsluní. Dužnaté řapíky této rostliny, které mají specifickou chuť, můžete přidávat do buchet, koláčů či dezertů. Výborný je také jahodový džem obohacený o rebarboru. Víte ale, co vše rebarbora přináší vašemu zdraví?
Článek
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků Milujete vůni a chuť mateřídoušky? Zkuste si tuto léčivou bylinku, která v létě hojně roste na loukách a stráních, vychutnat také doma. Připravte si domácí mateřídouškový sirup za studena, který nejen skvěle chutná, ale má i příznivé účinky na naše zdraví. Máme pro vás recept na mateřídouškový sirup, který stojí za to vyzkoušet.
Článek
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví Medvědí česnek získal v posledních letech mezi lidmi na obrovské popularitě. Tato bylinka, která je nejen zdravá, ale zároveň velmi chutná, nesmí na jaře chybět na žádném českém talíři. Máte svá tajná místa, kam na medvědí česnek každoročně chodíte? Zkuste si z této jarní bylinky uvařit několik dobrot, které se vám doslova rozplynou na jazyku.
Článek
Chcete zdravě přibrat? Získejte krásně tvarovanou postavu podle svých představ
Chcete zdravě přibrat? Získejte krásně tvarovanou postavu podle svých představ Budete se možná divit, ale pro některé ženy je zdravé přibírání na váze stejnou výzvou jako hubnutí. Pokud si i vy připadáte příliš hubená a toužíte po ladných křivkách, rozhodně hned nemusíte jíst nezdravě. Abyste získala krásně tvarovanou postavu, zaměřte se na nabrání svalové hmoty a menšího množství tuků.
Článek
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje Chléb je známý po celém světě a jen málokterý Čech by si svůj jídelníček dokázal bez něj představit. Je to potravina, kterou konzumují dospělí i děti ráno ke snídani, k určitým jídlům i k obědu a často i k večeři.
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu Jakmile teploty ve stínu dosahují 30°C, je velmi těžké najít něco, co by dokázalo naše tělo ochladit. Samozřejmě, že se nabízí možnost skočit po hlavě do bazénu, jenže co dělat, když jsme třeba v práci?
Článek
6 příznaků, kdy vaše tělo doslova volá o pomoc
6 příznaků, kdy vaše tělo doslova volá o pomoc Naše tělo je dokonalým mechanismem, ve kterém se děje spousta věcí současně. A právě z toho důvodu nám může vysílat signály, že je s ním něco v nepořádku a potřebuje pomoct. Pokud však člověk tyto signály ignoruje, může to vést k opravdu vážným zdravotním problémům.
Článek
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem Dnešním článkem pravděpodobně potěšíme všechny milovníky dobré kávy a zaryté „kávoholiky“. Ptáte se proč? V dnešním článku se budeme zabývat pozitivními účinky kávy na naše tělo a věřte nám, že jich není málo!
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Varovné signály, kterými nám tělo říká, že je něco v nepořádku
Varovné signály, kterými nám tělo říká, že je něco v nepořádku Jakmile naše tělo onemocní, jediným způsobem, jak nám to sdělit, jsou určité signály, které začne vysílat. Bohužel mnoho z nás má tendenci tyto symptomy přehlížet a tím si uškodit ještě více.
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Jak připravit vaše tělo na podzim a zimu?
Jak připravit vaše tělo na podzim a zimu? Léto se pomalu ale jistě chystá předat svou vládu podzimu a zimě. Krásné letní noci i dny se změní v sychravá rána a mlžná odpoledne a vaše tělo se s tím bude muset vyrovnat. Máme pro vás několik užitečných rad, jak se na toto období připravit.
Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
Jak dokáže působit hliníková fólie na vaše tělo?
Jak dokáže působit hliníková fólie na vaše tělo? Ačkoliv by se mohlo zdát, že je hliníková fólie neboli alobal v domácnosti k využití pouze v kuchyni, dokáže nám pomoci s něčím, co by nás nikdy ani nenapadlo.