Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Je vám často zima? Za vaši zimomřivost může nedostatek tekutin i nízký tlak
Je vám často zima? Za vaši zimomřivost může nedostatek tekutin i nízký tlak Klepete se s příchodem chladnějších měsíců zimou, i když vám partner tvrdí, že mu je teplo? Pokud si stále stěžujete na studené ruce a nohy, máte zmrzlý nos, ven nevyjdete bez několika vrstev oblečení a stále to není ono, něco tu nehraje. Vaše zimomřivost může mít hned několik příčin, kterým se zkuste podívat na zoubek.
Článek
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví?
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví? V současné době se nad Českem objevil nezvykle vysoký tlak vzduchu. Mohutná tlaková výše Ekart se momentálně rozprostírá v celé severozápadní a západní Evropě a nevyhýbá se tak ani tuzemsku. Vysoký tlak dokáže zvýšit naše soustředění i efektivitu práce. Na některé citlivější jedince, ovšem i na kardiaky či astmatiky, má však negativní dopad.
Článek
Víte, co se s vaším tělem děje během spánku?
Víte, co se s vaším tělem děje během spánku? Pro náš život je spánek nezbytný. Během něj si naše tělo odpočine a připraví se na další den. Mimo to se během něj odehrává spousta věcí. Zajímá vás jaké? Přečtěte si, co vše se s vaším tělem děje, zatímco spokojeně spíte.
Článek
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody O tom, že je pro naše tělo a organismus voda nesmírně důležitá, si troufáme tvrdit, ví každý z nás. Ovšem často se stává, že člověk na dodržování pitného režimu zapomíná, což je velká chyba.
Článek
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté
Američan měl po vykouření jointu bolestivou 12hodinovou erekci. Do tohoto stavu se dostal již po několikáté Kouření marihuany má spoustu vedlejších účinků. Jde nejen o problémy s pamětí, halucinace nebo zvýšenou chuť k jídlu. Své by o tom mohl vyprávět 32letý Američan z Georgie, který po vykouření jednoho jointu trpěl bolestivou erekcí, která s přestávkami trvala dvanáct hodin. Z nepříjemného stavu jej vysvobodili až lékaři.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen Když nás ženy postihne infarkt, průběh bohužel není stejný jako u mužů. U obou pohlaví se symptomy klasického infarktu značně liší a mnohdy spousta žen ani netuší, že třeba právě infarkt prodělaly.
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí Všechny výkyvy a změny počasí mohou způsobit docela velké zmatky v našem těle, zdraví a také mohou ovlivnit naši celkovou pohodu. Někteří lidé zapřisáhle tvrdí, že jakmile začne bouřka, bolí je všechny klouby v těle. Jiní trpí astmatem a sezónními alergiemi, které se objevuje v jarních měsících.