Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů
Rebarbora se vrací na výsluní. V české kuchyni je součástí stovky receptů Rebarbora se v posledních letech dostává v české kuchyni opět na výsluní. Dužnaté řapíky této rostliny, které mají specifickou chuť, můžete přidávat do buchet, koláčů či dezertů. Výborný je také jahodový džem obohacený o rebarboru. Víte ale, co vše rebarbora přináší vašemu zdraví?
Článek
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků Milujete vůni a chuť mateřídoušky? Zkuste si tuto léčivou bylinku, která v létě hojně roste na loukách a stráních, vychutnat také doma. Připravte si domácí mateřídouškový sirup za studena, který nejen skvěle chutná, ale má i příznivé účinky na naše zdraví. Máme pro vás recept na mateřídouškový sirup, který stojí za to vyzkoušet.
Článek
Kiah Twisselman zhubla za jeden rok 59 kilogramů. Život jí změnilo pět denních návyků
Kiah Twisselman zhubla za jeden rok 59 kilogramů. Život jí změnilo pět denních návyků Ještě před rokem vážila 27letá Kiah Twisselman z americké Kalifornie o 59 kilogramů více. Paradoxně se kvůli své obezitě dlouhé roky trápila dietami, ale zhubnout se jí stále nedařilo. Změna u ní nastala až před rokem, kdy kompletně změnila nastavení své mysli i životního stylu. Žena přitom dodržovala pět základních denních návyků.
Článek
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví
Recepty z medvědího česneku: Pochutnáte si a zároveň podpoříte své zdraví Medvědí česnek získal v posledních letech mezi lidmi na obrovské popularitě. Tato bylinka, která je nejen zdravá, ale zároveň velmi chutná, nesmí na jaře chybět na žádném českém talíři. Máte svá tajná místa, kam na medvědí česnek každoročně chodíte? Zkuste si z této jarní bylinky uvařit několik dobrot, které se vám doslova rozplynou na jazyku.
Článek
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví
Jedlá soda a její všestranné použití: Pro váš dům, krásu i zdraví Balíček jedlé sody stojí pár korun, ale funguje podobně jako drahé kosmetické či úklidové prostředky. V kombinaci s klasickým octem nebo čistou vodou se jedná doslova o zázrak, který je na jednu stranu velmi šetrný, ale na druhou stranu má velkou sílu. Jakým způsobem tedy můžete jedlou sodu použít?
Článek
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život Patříte ke kávovým maniakům a dopřáváte si alespoň tři šálky tohoto tmavého lahodného nápoje denně? Ač vás mnozí přesvědčují o tom, že byste měli svou závislost omezit, nejnovější vědecké studie jsou na vaší straně: Pití kávy prodlužuje život, a to až o několik let! Tak proč si nedopřát další šálek?
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Nemůžete spát? Připravte si čaj z banánu a skořice
Nemůžete spát? Připravte si čaj z banánu a skořice V dnešní uspěchané době plné stresu alespoň jednou za život každý z nás zažil problémy se spánkem. Na kvalitu našeho spánku má vliv spousta faktorů včetně elektromagnetických vlivů, které vysílají například mobilní telefony či počítače.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu Chtěli byste být co nejdéle v dobré kondici a vyhnout se vážnějším chorobám? V tom případě zařaďte do svého jídelníčku některé potraviny, které vám prodlouží život až o několik let. Na potraviny, které vám napomůžou k dlouhověkosti, se v rámci svého 25letého výzkumu zaměřil i americký lékař Michael Greger. Co byste tedy měli jíst především?
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem?
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem? Většina z nás už ten obraz někdy viděla: nejistá chůze a v ruce bílá hůl. Pravidelným ťukáním člověk objevuje svět, který v příští vteřině potká.
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?