Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Že je pití teplé vody nesmysl? Prospěje to vašemu fyzickému i psychickému zdraví
Že je pití teplé vody nesmysl? Prospěje to vašemu fyzickému i psychickému zdraví Pravděpodobně máte zažito, že byste měla v rámci svého pitného režimu denně vypít kolem 1,5 litru čisté studené vody. Jenže rozhodně se nic nestane, když studenou vodu během dne proložíte také několika sklenicemi vody teplé. Právě pití teplé vody má pro lidské tělo spoustu zdravotních benefitů, o kterých jste možná neměli ani zdání.
Článek
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví?
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví? Už za pár měsíců tu máme léto a s ním i oblíbené koupání v bazénech. Protože k moři to je vcelku daleko, většina z nás se vydává na veřejná koupaliště a do aquaparků. Hromadné koupání má však svou negativní stránku – a tou je fakt, že lidé si často pletou bazén s toaletou. Kolik moči se v bazénech skrývá a může její množství ohrozit naše zdraví?
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
Pít před anebo po jídle? Známe odpověď
Pít před anebo po jídle? Známe odpověď Patříte také mezi ty, kteří před jídlem vypijí sklenici vody, anebo se raději napijete až po jídle?  Tak či onak, každá z těchto možností má svá pozitiva. Tak se s námi na ně pojďte podívat!
Článek
Co se stane s vaším tělem, když ráno vypijete sklenku vody na prázdný žaludek?
Co se stane s vaším tělem, když ráno vypijete sklenku vody na prázdný žaludek? Ten, kdo se už někdy snažil zhubnout nebo se alespoň zdravě stravovat, ví, že pití čisté vody ihned po probuzení je pro naše tělo opravdu prospěšné. Jenže věděli jste proč? Co vlastně s naším tělem dokáže? Proto jsme si připravili seznam 7 výhod, které s sebou voda po ránu přináší.
Článek
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj Jen málokdo si ráno ke snídani nedá kávu nebo čaj. Ovšem existuje ještě něco mnohem lepšího a pro naše tělo i prospěšnějšího a to je citrón. Vymačkaná šťáva z citrónu dohromady s teplou nebo i se studenou vodou dokáže totiž opravdové zázraky!
Článek
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej Ústní voda je důležitou součástí dentální hygieny. I kdy si pravidelně čistíte zuby kartáčkem, není od věci, když si na závěr vypláchnete ústa právě ústní vodou. Zbavíte se tím bakterií, které způsobují zánět dásní, ochráníte své zuby před kazem a budete mít svěží dech. Ústní vodu si nemusíte kupovat, ale můžete ji vyrobit z domácích zdrojů.
Článek
Trik na oddálení menstruace: Opravdu funguje pití vody s citronem?
Trik na oddálení menstruace: Opravdu funguje pití vody s citronem? Citron a menstruace. Jak to vůbec jde dohromady? Jestli se každý měsíc trápíte silnou menstruací, anebo chcete krvácení kvůli dovolené na několik dnů odsunout, pijte pravidelně vodu s citronovou šťávou. Jen sama na sobě poznáte, zda tento léty osvědčený fígl našich babiček opravdu funguje, nebo ne.
Článek
Odvodněte se: Díky těmto potravinám se budete cítit v plavkách sebevědoměji
Odvodněte se: Díky těmto potravinám se budete cítit v plavkách sebevědoměji Toužíte po plochém bříšku? Při troše snahy jej můžete mít už za pár dnů. Stačí, když do svého jídelníčku zařadíte potraviny, které mají schopnost odvodňovat. Zkuste se držet následujících rad, díky kterým budete mít už za čtyři dny méně centimetrů v pase. Procházka v plavkách po pláži nebo koupališti tak pro vás bude mnohem příjemnější.
Článek
Problémy s oběhovým systémem odhalí tento jednoduchý test. Vystačíte si s miskou a vodou
Problémy s oběhovým systémem odhalí tento jednoduchý test. Vystačíte si s miskou a vodou Lidský oběhový systém je tvořen centrálním orgánem, což jsou srdce a cévy. Tento systém má za úkol rozvádět živiny a kyslík do tkání. Když však nefunguje tak, jak by měl, mohou nastat život ohrožující komplikace.
Článek
Voda jako pomocník při hubnutí: Takhle dosáhnete své vysněné postavy
Voda jako pomocník při hubnutí: Takhle dosáhnete své vysněné postavy Ať jste žena či muž, jistě vás někdy trápilo, že nemáte svou vysněnou postavu. Nekonečné hodiny v posilovně, diety a kýžený výsledek nikde. Neztrácejte hlavu, známe jednoduché, a přitom účinné řešení.
Článek
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody
Trápí vás časté migrény či vysoký krevní tlak? Pomohou vám 4 sklenice vody O tom, že je pro naše tělo a organismus voda nesmírně důležitá, si troufáme tvrdit, ví každý z nás. Ovšem často se stává, že člověk na dodržování pitného režimu zapomíná, což je velká chyba.
Článek
Nezapomínejte pít. Je to lepší před, při nebo po jídle?
Nezapomínejte pít. Je to lepší před, při nebo po jídle? Že je voda tou nejdůležitější složkou naší potravy, nemusíme určitě zdůrazňovat. Všichni víme, jak je nezbytné, hlavně v letních měsících, doplňovat hladinu vody do našeho těla. To je tvořeno z 60 % vody, a proto nezapomínejme hodně pít. A kdy je to nejlepší?
Článek
Žena pila celý měsíc 3 litry vody denně: Jak se tento experiment podepsal na jejím těle?
Žena pila celý měsíc 3 litry vody denně: Jak se tento experiment podepsal na jejím těle? Pravidelný pitný režim je velmi důležitý. Stále dokola nám je omíláno, že bychom měli denně vypít alespoň 1,5 litru čisté neperlivé vody. I když všichni víme, že voda je pro naše tělo základ, často do sebe dostaneme mnohem méně tekutin. Britka Sarah Smithová se naopak rozhodla, že po celý měsíc denně vypije 3 litry vody. Jak její experiment dopadl?
Článek
Co se stane, když ponoříte obličej do perlivé vody na 30 sekund?
Co se stane, když ponoříte obličej do perlivé vody na 30 sekund? O tom, že konzumace vody má pro naše tělo blahodárné účinky, jistě všechny víme, ale věděly jste také to, že ke zlepšení pleti přispívá i voda perlivá? Jediné, co stačí udělat, je to, že obličej namočíte na 30 sekund do perlivé vody. A jaké jsou výhody tohoto úkonu?
Článek
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy Většině z nás teče doma z kohoutku tvrdá, nebo středně tvrdá voda. A právě tento typ vody může být obrovskou pohromou pro naše vlasy. Tvrdá vody je vysušuje, vlasy po ní navíc zůstávají zplihlé a bez lesku. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven?