Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí Všechny výkyvy a změny počasí mohou způsobit docela velké zmatky v našem těle, zdraví a také mohou ovlivnit naši celkovou pohodu. Někteří lidé zapřisáhle tvrdí, že jakmile začne bouřka, bolí je všechny klouby v těle. Jiní trpí astmatem a sezónními alergiemi, které se objevuje v jarních měsících.
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
Jak nejlépe vyčistit myčku? Jde to i bez chemie
Jak nejlépe vyčistit myčku? Jde to i bez chemie Mnozí z nás by už bez myčky nedali ani ránu. Je to skvělý pomocník, který za nás denně umyje hory špinavého nádobí. I myčka si však zaslouží náležitou péči v podobě pravidelného čištění, a to třeba octem. Že ocet do myčky nepatří? Spíš je to naopak: Na rozdíl od drahých chemických přípravků jde o šetrnější a levnější alternativu čištění myčky.
Článek
Jak posilnit vztah? Sledujte oblíbený seriál a jděte spát společně
Jak posilnit vztah? Sledujte oblíbený seriál a jděte spát společně Jak vypadají vaše večery s partnerem? Pokud si je neužíváte společně, ale fungujete jenom vedle sebe, může to plíživými kroky pěkně pošramotit váš vztah. Jestli totiž po večerech trávíte víc času na internetu, než abyste spolu mluvili nebo něco podnikli, měli byste obrátit. Pro záchranu vašeho vztahu zkuste udělat třeba následující.
Článek
Gabriela Soukalová čeká holčičku. Pohlaví svého miminka oznámila originálním způsobem
Gabriela Soukalová čeká holčičku. Pohlaví svého miminka oznámila originálním způsobem Těhotná Gabriela Soukalová si užívá jednu z nejkrásnějších etap svého života. Už jste také tipovali, zda tato krásná moderátorka a bývalá biatlonistka čeká holčičku, nebo chlapečka? Gabriela před pár dny informovala o tom, že pod srdcem nosí holčičku. Pohlaví svého miminka přitom prozradila velmi originálně.
Článek
Jak se zbavit mechu v trávníku? Jde to i bez chemie
Jak se zbavit mechu v trávníku? Jde to i bez chemie Mech v trávníku je problém, který na jaře řeší snad každý zahrádkář. Zajímá vás, co ničí mech? Zbavit se mechu v trávníku můžete hned pomocí několika postupů. A to i bez chemie.
Článek
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků
Jak se zbavit bolesti hlavy: Jde to i bez léků Určitě budete souhlasit s tím, že když vás začne bolet hlava, dokáže vám to pořádně znepříjemnit den. Abyste třeštění hlavy zastavili, nemusíte hned sahat po lécích. Tohoto utrpení se můžete zbavit mnohem šetrnějším způsobem, a hlavně bez chemie. Co pomáhá?
Článek
Zavařování bez zavařovacího hrnce: Jde to v myčce na nádobí, mikrovlnce i troubě
Zavařování bez zavařovacího hrnce: Jde to v myčce na nádobí, mikrovlnce i troubě Potřebujete si zavařit marmeládu, přesnídávku, zeleninovou čalamádu nebo houby, ale nemáte zavařovací hrnec? Sezonní suroviny, na kterých si chcete pochutnávat v průběhu následujícího roku, můžete sterilizovat také jiným způsobem. Už jste slyšela o zavařování v myčce na nádobí, mikrovlnce nebo troubě?
Článek
8 bláznivých věcí, které se dějí s vaším tělem, když jste těhotná
8 bláznivých věcí, které se dějí s vaším tělem, když jste těhotná Těhotenství je úžasná věc. Sama v sobě vytváříte nového, jedinečného človíčka. V ženském těle se při tomto zázraku děje spousta pozoruhodných věcí. Přinášíme osm nejbláznivějších z nich.
Článek
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor?
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor? Těhotenství je pro ženu nádherné období, které však s sebou nese i určitá zdravotní rizika, ke kterým bohužel patří i potrat. Ačkoliv je to velmi nepříjemné téma, o kterém se nastávající maminky příliš často nebaví, je důležité vědět, kdy k němu může dojít a jaké jsou jeho příznaky.
Článek
Menstruace během těhotenství: Anomálie, nebo běžná věc?
Menstruace během těhotenství: Anomálie, nebo běžná věc? Menstruace a těhotenství. Zdánlivě se jedná o dvě naprosto odlišné věci. Jenže některé těhotné ženy zažily nepříjemné krvácení na vlastní kůži. Jelikož je ale v době těhotenství menstruační cyklus hormonálně zablokovaný, dle lékařů nemůže jít o skutečnou menstruaci. Proč ale k tomuto krvácení dochází a co signalizuje?
Článek
Změny prsou v těhotenství očima influencerky: Australanka ukázala realitu bez příkras
Změny prsou v těhotenství očima influencerky: Australanka ukázala realitu bez příkras Ženské tělo prochází v době těhotenství řadou velkých změn. Výjimkou nejsou ani prsa, která se těhotným ženám výrazně zvětšují a která jsou mnohdy žilnatá nebo pokrytá striemi. Tuto realitu bez příkras předvedla na Instagramu australská influencerka Belle Lucia. Názorně tak ukázala změny, které probíhají v těle každé těhulky.
Článek
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální Je vám vtloukáno do hlavy, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a že své dítě byste měla kojit ideálně po dobu dvou let? Nestrannému pozorovateli se to radí, s vaším tělem a hlavně s vašimi prsy toho udělá těhotenství a kojení opravdu hodně. Jak výrazně se můžou vaše prsa proměnit, vtipně ukázala i blogerka Marta Lech-Maciejewská.
Článek
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce?
Co vše s sebou přináší těhotenství po čtyřicítce? Ačkoliv bylo dříve naprosto běžné, že ženy mívaly své první dítě kolem dvaceti let, dnes je trend poněkud odlišný. Starších matek v České republice každoročně stále přibývá a není výjimkou, že žena čeká své první dítě kolem čtyřicítky. Co vás tedy čeká, pokud se rozhodnete mít dítě v pokročilém věku?
Článek
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat?
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat? Esenciální oleje v sobě obsahují aromatické výtažky z rostlin. A co je přírodní, to je pro nás podvědomě také bezpečné a zdravé. V případě esenciálních neboli éterických olejů to ale neplatí. I když dokážou léčit naši mysl i tělo, neměli bychom je používat bezhlavě. Při nesprávném zacházení nám totiž mohou spíš ublížit. Co bychom o nich měli vědět?
Článek
Jak v dřívějších letech ženy zjišťovaly, že jsou v jiném stavu?
Jak v dřívějších letech ženy zjišťovaly, že jsou v jiném stavu? Sdílet radostnou novinu o těhotenství s vašimi blízkými je opravdu snadné. Ovšem zjistit to, že jste skutečně těhotná, tak snadné vždy nebylo. V dnešním světě určit, zda je žena v očekávání, ji stojí akorát jeden výlet do lékárny a pár stovek, jenže jak tomu bylo dříve?