Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
O náchylnosti ke koronaviru rozhoduje krevní skupina: Zranitelnější jsou lidé s typem A, odolnější pak majitelé krevní skupiny 0
O náchylnosti ke koronaviru rozhoduje krevní skupina: Zranitelnější jsou lidé s typem A, odolnější pak majitelé krevní skupiny 0 O tom, zda budete náchylnější ke koronavirové nákaze a zda budete toto virové onemocnění hůře prodělávat, rozhoduje také vaše krevní skupina. Na základě testů u dvou tisíc nakažených ve Wu-chanu na tuto skutečnost poukazuje tým čínský vědců. Nejzranitelnější jsou podle nich lidé s krevní skupinou A.
Článek
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit Věděli jste, že naše krevní skupina nám udává směr v tom, co bychom měli jíst, jaké sportovní aktivitě se věnovat a také, že má i vliv na to, na jaké nemoci jsme náchylní? Že ne? V tom případě čtěte dál!
Článek
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí?
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí? Každý z nás má určitou krevní skupinu, buďto A, B, AB nebo 0. Je to něco, s čím člověk přichází na svět, je mu dána geneticky od rodičů a v průběhu života se typ krevní skupiny nemění. A právě každá krevní skupina má své určitě vlastnosti, které se na člověku podepisují. Co byste tedy měli ještě o krevních skupinách vědět a s čím vším souvisí?
Článek
Máte krevní skupinu s negativním Rh faktorem? Zjistěte, jak Rh minus formuje vaši osobnost
Máte krevní skupinu s negativním Rh faktorem? Zjistěte, jak Rh minus formuje vaši osobnost Každý z nás ví, jakou má krevní skupinu. Kromě toho nás rozděluje také Rh faktor. Jsme buď Rh pozitivní, nebo Rh negativní. Pokud máte krevní skupinu Rh negativní, patříte k výjimečným lidem. V evropské populaci má Rh minus pouze 16 procent lidí, v celosvětovém měřítku pak pouze 1 procento. Co všechno o vás tento Rh negativní faktor vypovídá?
Článek
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti Anglickou modelku plných tvarů Iskru Lawrence sledují jenom na Instagramu přes 4 miliony lidí. Tato 28letá žena s velikostí 44 se za své křiky rozhodně nestydí a s hrdostí sdílí i své fotky v plavkách. Iskra Lawrence, která propaguje body positive myšlení, patří v současnosti k těm nejkrásnějším XXL modelkám světa. Dřív tomu tak rozhodně nebylo.
Článek
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný?
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný? O tom, jaké jsou krevní skupiny, snad víme všichni, ovšem věděli jste také to, že je rozděluje i Rh-faktor? Ten se dělí na pozitivní a negativní a podle vědců je právě ten druhý typ velmi výjimečný.
Článek
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou V posledních dnech se snižuje počet pozitivně testovaných k celkovému počtu provedených testů a reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8. Podle těchto dat se zdá, že Česko už má vrchol druhé koronavirové vlny za sebou. Roste však bohužel počet mrtvých. Od začátku pandemie koronaviru v Česku podlehlo k 12. listopadu již 5 570 lidí.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Není pečivo jako pečivo. Podle čeho jej vybíráte?
Není pečivo jako pečivo. Podle čeho jej vybíráte? Obiloviny patří k základním stavebním kamenům naší každodenní stravy po dlouhá staletí. Dnes už však víme, že není obilovina jako obilovina nebo mouka jako mouka. Klasická pšenice je již dávno překonaná, a to především proto, že se jedná o surovinu postavenou především na komplexních sacharidech.
Článek
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili?
Zajímavá zjištění o lidské krvi: Chcete vědět, jak dlouho by vás vysávali komáři nebo s jakým množstvím krve byste přežili? Bez krve bychom tu už nebyli. Tato neprůhledná červená tekutina protéká celým naším tělem a plní řadu velmi důležitých funkcí. Určitě sami víte, jakou úlohu v krvi zastávají červené krvinky, bílé krvinky, krevní destičky a plazma. O lidské krvi vám proto přinášíme další zajímá zjištění, z nichž některá pro vás budou opravdu překvapivá.
Článek
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví Po všech těch hádkách, křičení, házení věci a dohadování se vám dnes ukážeme, jak prospěšné pro vás je mít sestru a čemu všemu vás jistě naučila. O tom, jak velký vliv na život člověka mají rodiče, není pochyb, ovšem osobnost člověka formují i jeho sourozenci, především sestra. O co tedy jedináčci přicházejí?
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
Vše důležité o novém koronaviru: Co to je, jaké má příznaky a jak se přenáší
Vše důležité o novém koronaviru: Co to je, jaké má příznaky a jak se přenáší Svět se potýká se závažným virovým onemocněním způsobeným novou formou koronaviru. Této nemoci celosvětově podlehly na tři tisíce lidí. Nový koronavirus se Česku zatím vyhýbá. Hygienici a lékaři však nevylučují, že se k nám tato nákaza velmi brzy dostane. Abyste se mohli na koronavirus připravit, měli byste o něm znát několik zásadních informací.